The Hungary Community Thread! | Page 9 | FerrariChat

The Hungary Community Thread!

Discussion in 'Europe' started by Moca, Feb 5, 2007.

This site may earn a commission from merchant affiliate links, including eBay, Amazon, Skimlinks, and others.

1. Moca

Moca Formula 3

Feb 3, 2007
    1,547
    Hungary, Szombathely
    Full Name:
    Peter

Hát nagyon profi a sztori! Élvezet volt elolvasni, várom a folytatást :)

2. Bandorka

Bandorka Karting

Oct 9, 2007
    201
    Budapest
    Full Name:
    András
    Szerintem kacsa. Először is, az olcsóbb Ferrari neve F149-lesz és a 599 mása csak kisebb. És 500 ló. Szóval a dolog agyszülemény. Ami pedig a fotókat illeti..hát nem tudom.
    ..szerintem a Ferrari nem készít ilyen hardcore autót...

3. Moca

Moca Formula 3

Feb 3, 2007
    1,547
    Hungary, Szombathely
    Full Name:
    Peter

Szerintem sem. Az elejében még van valami fantázia, de a hátulja egyenesen gusztustalan!

4. Moca

Moca Formula 3

Feb 3, 2007
    1,547
    Hungary, Szombathely
    Full Name:
    Peter
    Nem semmi a kijelentés, miszerint olcsóbb Ferrarit akarnak piacra dobni. Az gondolom "csupán" 30-35 millió körül fog mozogni? :eek:

5. Bandorka

Bandorka Karting

Oct 9, 2007
    201
    Budapest
    Full Name:
    András
    Nem egészen. A mostani V8 szegmens árszintjére lép be az új modell és a 430-ast leváltó model lesz kb 20%-al drágább és a többinek is megy föl az ára. Tehát kb:

F149 (2+2) Gt Front engine = 46 Millió Huf
    F142 V8 (2) Mid Engine = 55 Millió Huf
    F599 GTB (2) Front Engine = 60-62 Millió Huf
    F599 GT Spider Front Engine Tractable Roof = 65 Millió Huf
    612 Scagletti (2+2) Front Engine = 69-70 Millió Huf

Kb ez várható 2009-2010 re

6. Moca

Moca Formula 3

Feb 3, 2007
    1,547
    Hungary, Szombathely
    Full Name:
    Peter
    Az komoly. Régen voltak ilyen kacsák, miszerint 10-15 millió körüli árkategóriában is szeretnének Ferrarikat gyártani, hogy elérhetőbb legyen az emberek számára. Persze :D Nagyon ellentmondana a filozófiájukkal ...

7. Moca

Moca Formula 3

Feb 3, 2007
    1,547
    Hungary, Szombathely
    Full Name:
    Peter
    Nos? Átvetted már? Remélem azért nem írsz mert napok óta ki sem szállsz az autóból ;)

8. Bandorka

Bandorka Karting

Oct 9, 2007
    201
    Budapest
    Full Name:
    András
    Át. És nem térek magamhoz. Nem értem nem értem hogy lehet ilyen csodát teremteni!!!????

Egyszerűen felfoghatatlan. Ahogy az autó felbőg az egy orgazmus...

Olyan 5 perceket alszom mert alíg várom hogy reggel beleüljek.

Ha lesz egy kis szusszanásnyi időm, akkor megírom az egész történetet...fényképekkel...

A jövő hétvégén szerintem megyek Szombathely felé és akkor meglátogatlak.

9. Moca

Moca Formula 3

Feb 3, 2007
    1,547
    Hungary, Szombathely
    Full Name:
    Peter
    Na kb. valami ilyen reakcióra számítottam tőled ... :D

Kötelező! Beülünk egy jobb kávézóba és mesélj el mindent :p Ha konkretizálódna az időpont: 06-30/365-37-38

10. Bandorka

Bandorka Karting

Oct 9, 2007
    201
    Budapest
    Full Name:
    András
    Hi,

Jól eltüntem mi? Volt egy kis problémám...

No szóval a kocsi őrület, de...

Egy kicsit sok, frászt... nagyon sok. Az emberek reakciója sajnos nagyon erős, nem feltétlenül rosszindulat, csak nem leplezett irigység , bámulás stb...

Szóval most tesznek az üvegre fóliát. Nem bírom a bámészkodást.

Na de ettől eltekintve a 490 lóerő ezzel a hanggal pusztító. Tényleg fölszáll az autó...

Sajnos igen sokat dolgozom, nem tudtam még megejteni a kirándulásomat. De meglesz 2 héten belül. Te nem jársz pesten?

Üdv,

A

11. Redokee

Redokee Karting

Feb 15, 2008
    149
    Czech Rep.
    Hello :)

Bar en nem magyarorszagon elek, nekem is van ferrarim, es magyar vagyok. Csatlakozhatom? :)

12. Bandorka

Bandorka Karting

Oct 9, 2007
    201
    Budapest
    Full Name:
    András
    Persze!!!

Örömmel látunk! Milyen típusod van?
    Üdv,

B

13. Redokee

Redokee Karting

Feb 15, 2008
    149
    Czech Rep.
    Szia.

2007-es F430 Spider F1 Giallo modena. Most eppen kipufogorendszerek utan keresgelek, kicsit tanacstalan vagyok, es mindenki mast ajanl :( Ti tudnatok segiteni?

Ezen a forumon mar talaltam egy szep hangzasut, Capristo-nak hivjak. Hol lehet olyant beszerezni es tudtok valamit rola?

Meg meg lenne egy lehet buta kerdesem, de nagyon tetszik a Scuderia kasztnija, nincs F430-ra valami Scuderia kit? (csak kulso erdekel, motorhoz nem szeretnek nyulni)

Udv!

Ondra

14. Bandorka

Bandorka Karting

Oct 9, 2007
    201
    Budapest
    Full Name:
    András
    A tied is spider? Az enyém Rosso Corsa / Crema belsővel. Nincs képed a gyönyörüségedről? A Capristo-t megkérdezem a dealert hétfőn mert én is játszom a gondolattal.
    A probléma az, hogy a Capristo olyan hangos hogy egy rosszindulatú rendőr azonnal leveheti a rendszámot. Mondjuk a Capristo level 1 talán nem vészes de igazán a Level 3 as szól jól. Érdemes még a légszűrőt is cserélni Hyperflow Cats - re, nagyon dicsérik.

Az első spoilerre gondolsz? 1000%-hogy van. Nehéz , de indíts egy topicot ez űgyben.

Nálatok az emberek hogy reagálnak a spiderre? Megszólnak vagy érdeklődőek.

Üdv,
    B

15. Redokee

Redokee Karting

Feb 15, 2008
    149
    Czech Rep.
    Szia.

tudok kuldeni, te is dobj at nekem a tiedrol :) Sok jo autom van, de mind kozul ezt szeretem legjobban :) http://www.youtube.com/watch?v=CVRbTqJmVD0 ezt neztem, ami alapjan nagyon tetszik a hangja. Igen, scuderia eleje kellene :) Ilyen is van hogy tul hangos? Errefele nemhiszem hogy nagyon foglalkoznanak vele :) Van egy Ford GT-m, az szerintem joval hangosabb ennel :)) Hogy erted, hogy hogy reagalnak? A jarokelok? Nem igazan szoktak megszolni, inkabb csak megnezik, meg mutatjak hogy jo :)

Udv.!

16. Moca

Moca Formula 3

Feb 3, 2007
    1,547
    Hungary, Szombathely
    Full Name:
    Peter

Reakciók ... mit vársz, Magyarország ... Irigy, össze nem tartó népség vagyunk, sajnos :( Amúgy nem járok Pest fele mostanában sajnos .

17. Moca

Moca Formula 3

Feb 3, 2007
    1,547
    Hungary, Szombathely
    Full Name:
    Peter
    Amúgy milyen sötét fólia kerül rá? Az Az oldalsó ablakokra is kerül, ezt vettem ki abból amit írtál. Arra is kapsz műbizonylatot?

18. Redokee

Redokee Karting

Feb 15, 2008
    149
    Czech Rep.
    Beszeltem valakivel Scuderia-kit ugyben, egy amcsi ceg alkalmazottjaval, azt mondjak lesz, csak elobb meg kene erkeznie hozzajuk a scuderiaknak :) ugyhogy kicsit meg varni kell ra :(

19. Bandorka

Bandorka Karting

Oct 9, 2007
    201
    Budapest
    Full Name:
    András
    Igen mindenhova. Azt mondja a warm-up, hogy dolgoznak valakivel és profik. Kell mindenképp mert nagyon szem előtt van az autó.

A hétvégén tervezek egy komolyabb túrát és akkor lehet hogy érintem Szombathelyet. Már ha elkészül az autó mert nem működik a esőtörlő és olajszivárgás van.

Hmm. Mondjuk ez meglepő egy 2 hónapos autótól...

Üdv,

B

20. Bandorka

Bandorka Karting

Oct 9, 2007
    201
    Budapest
    Full Name:
    András

Szia,

Köszi, hogy bevédtél. Mennyi barom van :) ...

Hívd föl Papp Gábort és kérdezzél rá mert valaki gyárt nekik sima 430 as első spoilert. Hátha meg lehet beszélni.
    tel: +36306767843

Üdv,

B

21. Redokee

Redokee Karting

Feb 15, 2008
    149
    Czech Rep.
    Elegge! Milyen eloelete van? Nekem mar 1 eves 20e km-el, es meg semmi komolyabb gond nem volt, csak valamiert zorgott a kipufogo, egyszer meg nem indult be a kocsi... kipufogoval valamit csinaltak, az indulas problema meg egy ujrainditas utan megoldodott...

ez az elso ferrarid?

22. Redokee

Redokee Karting

Feb 15, 2008
    149
    Czech Rep.
    Azon gondolkodtam, hogy veszek Scuderiat inkabb, nem kene elcsufitani a gyari f430-at :) tenyleg laman festenek benne, egy scuderiara felmatricazott f430-al :)

23. Bandorka

Bandorka Karting

Oct 9, 2007
    201
    Budapest
    Full Name:
    András
    Igen az első, és vadonat új. Tehát ezért is érdekes az olaj folyás...
    1 év alatt 20e km? Az szép :) tehát majd mindennap vezeted?

24. Bandorka

Bandorka Karting

Oct 9, 2007
    201
    Budapest
    Full Name:
    András
    Huh ez a beszéd! Megbánni biztos nem fogod :)

Share This Page