Igen, nagyjabol ezzel jarok mindenhova. A tobbi autot csak mokara tartom fenn, neha kimegyunk a repterre, vagy tura, tudod hogy van ez... Mostanaban egy napi 50-100km mindenkepp belemegy. Erdekes modon meg semmi problema, ellenben a Lamborghinikkel, azok mar par ezer km utan kezdtek szetesni :| Jut eszembe, Pesten hogy tudod hasznalni? Ugy ertem, hogy pl parkolas mennyire egyszeru? Fel tudsz menni parkolohazakba/melygarazsokba? Vagy leer a kocsi eleje? Katyukat hogy birja?
Érdekes a parkolóházak, fekvő rendőrök nem jelentenek problémát. Ami igazán rossz az az utak minősége. Fáj a szivem mikor a kocsi pattog az aszfalton meg a kátyukban. Én ezért csak wet üzemmódban vezetem. A Sportban szinte elviselhetetlen... Most hétvégén oriási túrát tervezek mert most lesz az első szabad hétvégém. )) Hát a Lambo esetén a Gallardo külseje nem rossz de a beltér iszonyat német. Mint egy volkswagen... A Murci pedig sok. Sosem szerettem a hiperautókat.... Van kedved majd hozzánk látogatni? Az importőr 6-7 alkalommal szervez a Hungaroringen Ferrari pályanapokat pilótákkal. Egész napos örjöngés. Érdekel? Üdv, B
Lehet rola szo, de nekem BP kb 4 oras ut. Bar most eppen gyorbe lejottem ma, mert van itt egy ismim fia, aztan meg nem ment sose ferrarival, es elhoztam neki mert nagyon ferrari fan a csavo, orult is neki M6 utan nem csodalom na de hamarosan indulok haza edit: szerintem jo az, ha valami nemet! nem nyikorog es nem esik szet. A murcielago szerintem viszonylag nem sok, viszont csomo bajom van vele! Cserelni szeretnem valami jobbra. te hol tarolod a kocsit? gondolom MO-n nem mered hazavinni!
Áh nem. Egy garázsban tárolom messze a lekhelyemtől. Nincs szükség a szomszédok rosszindulatára... Mi a baj a Murcival? Te tényleg 22 éves vagy?
Nalatok en is ezt tennem! Hazavinned menne az Apeh egybol... :| Ez a szanalom, ezert koltoztunk el onnan. Magyar vagyok, de nem birom a fajtankat :| Bar attol fugg milyen kornyeken laksz, de MO.-n szerintem 80% ilyen. De ennek az a hatulutoje, hogy nem tudod minden nap hasznalni... vagy korulmenyes. Murcival elektronikai problemak fokent, neha nem csinal semmit a kocsi (nem indul), menet kozben leall valami hibauzenettel, nem is tul kenyelmes... nem igazan szeretem. El szeretnem adni. Igen, 23 leszek szeptemberben. Miert?
De... rásadásul váltóólaj... a szerelők még ilyet nem láttak. Szóval lottó 5-söm nincs de ez a ritka hiba van....
Dear Chatmates I am planing to visit the Hungariona GP, what Hotels and visits do you recommend? Thanks for your commnets. Regards
Hi, It rather depends on your accomodation preferences. Price range, services,. Give me a hand, what is the most important factor? B
Dear Chatmate Thanks for your comments, for is important accomodation and fun. What do you recommend? Regards
Hm, interneten talaltam egy kocsit, azt hiszem, pont a tiedet, Bandorka Legalabbis magyar es ugyanugy nez ki, ugyanaz a felni meg a vilagos belso
Minden OKÉ és tökéletes a gép. Több hiba is volt. A váltóműben az egyik szimmering nem volt jól behelyezve gyárilag. De most jó!
Akkor jó Nekem a szimmering rossz emlékeket hoz elő (veterán bogaram). Az volt a gond ott is, mielőtt eladtam ...
Mondjuk vicces egy vadiúj 430-nál Mert egy Dacia-nál érthető lenne. Kézimunka, olasz, előfordul.
Mondjuk ez az olasz nem az az olasz (remélem érthetően fogalmaztam). Már vagy ötször láttam az 599 elkészítésének dokumentumfilmjét, nagyon precíz munka volt
Bandorka, próbálok értekezni az osztrák szomszédokkal, ha idén is megszerveznék a szokásos kis túrájukat nyáron itt a környéken, lenne -e kedved lejönni?
Persze, nagyon szívesen . mikor lenne? Tudom ez nem az az olasz de akkor is vicces ilyen gyermeki hiba....