Azt még nem tudom, de minden évben átjönnek egy napra. Csak gondoltam megemlítem, mert ugye nem jut minden hétre Ferrari találkozó (sajnos) ...
Mindenképp szívesen mennék. Szólj lécci ha biztosan tudsz már róla Hogy állsz az autó kereséssel? 348, Mondial?
Sehogysem állok. Most tanulás van, de az nagyon. Másfél évre előre tudom mit fogok csinálni, napra pontosan Vettem egy futkozós Golfot, ez jó lesz pár évre ...
Oppá, mit találtam!!!!! 1.6.2008 - FCO Ferrari Trophy - Pannoniaring Ungarn - Info Tel: 00436642213337 Hannes Bauer
Felvettem velüka kapcsolatot, és mondtam hogy jönnél a tiéddel. Nagyon szívesen látnak. Egyenlőre még nem tudnak semmi konkrétat a programokról, de azt mondták ha lesz valami terv kialakulóban, írnak.
Én itt olvastam egyébként! http://www.ferrari-club-oesterreich.at/frameset.htm "Juni 2008 1.06 - 1.6.2008 - FCO Ferrari Trophy - Pannoniaring Ungarn - Info Tel: 00436642213337 Hannes Bauer " De azt nem írja a weblap és az emailben sem mondták hogy miből állna az egész, a Ferrari Trophy az ugye egy bajnokságsorozat. De a Ferrari Challenge Pirelli Trophy Italy és Europe -nak meg nincs futama a Pannónia-Ringen. Akkor most nem tudom miért Trophynak írták ki a programot ?
Jól hangzik, értesíts lécci a fejleményekről. Köszi. Hogy adtad el a 348-ast? Hírdetéssel? Magyar vette meg? Üdv, B
Nem én adtam el, a nagybátyám (már írtam valamikor hogy az övé volt). Egyébként neten volt hirdetve, és ha jól tudom egy osztrák vitte el.
Egyébként fennt van totalcar-on a Ferraris cikk második része, amit még régen mondtál. Plusz ezt olvastam tegnap éjjel, nagyon jó cikk, sok Ferrari van benne: http://totalcar.hu/magazin/kozelet/concorso2007!1
Tehát ezek szerint az igazi vásárló erő az osztrák és német. Lesz megint Ferrari nap a Hungaroringen áprilisban. Érdekel?
Vicces összehasonlítani Magyarországot a szomszédokkal Minimálbér ~1100 EUR, egy 348TB teszem azt, ~35000EUR. Magyarra átszámolva (hazai min.bér) ez olyan mintha alig több mint 2 millióért tudnál venni egy jó állapotú Ferrarit ... Mikor lesz pontosan?
Az itthoni bérek egyszerűen botrányosak ... amúgy ha szabad kérdezni, milyen területen dolgozol?
Április 9. lesz a nap. Marketing területen dolgozom. Egyébként botrányos tényleg a helyzet a környező országokhoz képest...
Erre csak Ferrarival lehet menni? Mert en tegnap adtam el a spidert, mert meghalt, de erdekelne ilyen tura...
Kigyulladt a jobb elso fek... De csak az elso kerek korul egtek el a dolgok, mert eloltottam, de koszonom szepen... :|
Április 9 11:00 tól lehet menni. Inkább pályanap meg pofavizit. Sztem érdemes jönni és lehet más autóval is. Üdv, B