The Hungary Community Thread! | Page 23 | FerrariChat

The Hungary Community Thread!

Discussion in 'Europe' started by Moca, Feb 5, 2007.

This site may earn a commission from merchant affiliate links, including eBay, Amazon, Skimlinks, and others.

1. Apollo Auto

Apollo Auto Rookie

Ja bocs, ezen a képen nincs rajta még a SW... ez csak a polírozás után... még szebb lett a SW-al :)

2. Moca

Moca Formula 3

Full Name:
    Peter
  3. Redokee

Redokee Karting

Aha

4. Redokee

Redokee Karting

Na bakter! Nalatok is van sok ho?

Engem ma megbaszott a rendor... Fel oraja hazafele elottem tokolt 5 auto 40-45el mind regi szar alig birtak gondolom utontartani oket, en R8 al beeloztem oket de mogottem kb 3-4 autoval rendorseg jott es utanamjottek es leallitottak :D Nem vezettem az utviszonyoknak megfeleloen szerintuk a 90 ilyenko nem megengedet en ellenkeztem mert ilyen nins a kresz ben, es hogy en ugy ertelmezem hogy utviszonyoknak megfeleloen en erzem hogy a kocsi birja e a tempot stabilan vagy sem. Ugyhogy nem fogadtam el a buntetest most feljelentettek, kivancsi vagyok mihez kezdenek :D
    Ezert nem hiszem hogy megbuntetnek...

5. jofti

jofti Rookie

Ja nálunk is van egy kis hó, különben nem hiszem ,hogy meg lehet büntetni ,ha nem mentél gyorsabban mint a megengedett, nem okoztál balesetet meg különben az útviszonyoknak megfelelően megítélés teljesen szubjektív.
    Jó hogy utolértek vagy ők is R8 al járnak ? haha.
    Megkaptad az e- mailom?
    Mi van az 599 el

6. jofti

jofti Rookie

Halihó mindenkinek !

Egy kis ingyenreklám az Apollo autónak.( autókozmetika ,kívül belül )
    Szóval Jesse megcsinálta a kocsimat, ez a srác olyan szinten tiszteli és végzi a munkáját ,hogy ilyet még nem láttam a teljes kozmetika ,( mosás polirozás, 4x Wax, belső bőrápolás ) ha jól számoltam 22 órát vett igénybe és végig dolgozott. Ilyen szép a szalonba az átadásnál sem volt.
    Bárkinek tudom ajánlani, én most már csak vele fogom mosatni is a kocsimat, a kép ami fent van az tényleg csak polírozás után van itt még nincs a Wax csak azért letta garázsból kihozva hogy természetes fénynél ellenőrizze meg ujra lemossa waxolás előtt ne maradjon rajta semmi a polírmaradvány.
    Szóval gyönyörű lett, kiváncsi leszek milyen tartós .

7. Apollo Auto

Apollo Auto Rookie

Hoppá! Hát ez van... én is most várom egy büntetés a rendőrshizatől mert az első napon a jofti felé, teljesen ki ment a fejemből hogy autópálya matricát kell vennem :(. Igen itt is havazik mint ha tél középen lennünk... Péntek este haza felé majdnem aludtam Tatán, mert elég nagy volt a hóvihar meg az oldalszél és a kitűnő nem sport Olasz autóm alig bírt haza vinni engem... pluszba az anyaülés oldal ablaktörlőm bekakált... Az nem volt annyira nagy baj mert a szélvédőmön van rajta 3 réteg kristály karbon szigetelő wax/szigetelő és nagyon csúszik a víz róla :D

8. Redokee

Redokee Karting

Ja meg, csak a cseh cimemre kuldted nem a gmailosra az meg szarul kezeli a kepeket aztan nehez volt oket megtalalnom.

Rendorok nem r8 al vannak, szimplan csak felrakta a szirenat es utanam jott en meg lealltam nekik :D Amugy octavia RS el vannak.

599 el meg semmi most dubaiba voltam egyelore most megint el vagyok havazva... de van meg idom marciusig lehet valasztani ha a magyar kell

9. Redokee

Redokee Karting

milyen auto?

szegeny egyszer enis igy jartam, ill en roszabul mert osszeakadt a 2 ablaktorlom es osszevissza kezdtek torolni :D ez mar regen volt egy VW passattal :D

10. Redokee

Redokee Karting

Jesse amugy amikor foliaba van a ferrari az milyen fazis?

11. Apollo Auto

Apollo Auto Rookie

Eherm... inkább nem mondom meg egy Ferrari fórumon, mert nem akarom lecikizni magam :D :D

12. Redokee

Redokee Karting

nem para, mert a ferrarik is mindig meghibasodnak :D

F430 am 2x majdnem megolt, 1x elszallt a valto 1 keresztezodes kozepen 1x kigyulladt a fek szerpentinen lefele :D

13. Apollo Auto

Apollo Auto Rookie

:D Köszönöm szépen! Nagyon örülök neki és nagyon élveztem kényeztetni a autóid!

14. Apollo Auto

Apollo Auto Rookie

Akkor ezek szerint eléggé megbízható a 6 éves Punto-m :D... bár utálom ezt az autót. Igazából egy bi-turbos Supra nagyon bejön nekem, mert az nekem egy elérhető álom kocsi... majd lesz egy projekt Suprám... ám.

15. Redokee

Redokee Karting

Huha puntot enis vezettem multkor eleg nehezkes volt mert nem akart a kupplung valamiert feljonni nagyon nehezen jott fel... akadt valami benne.

En ezeket a japan dolgokat nem szeretem, en szivem szerint nemet auto parti vagyok :))

16. Moca

Moca Formula 3

Full Name:
    Peter
    A japánoknak nincs lelke :)

17. Apollo Auto

Apollo Auto Rookie

Az igaz :D Mentem Japánba edzeni és azok tényleg kis klónólt gépek... nagyon furcsa nép. OK a Supra az nem olyan egyedi darab mint egy Ferrari de nálam az még is egy klassz verda... the poor man's Ferrari :)

18. Redokee

Redokee Karting

Milyen amerikai ember vagy te hogy a japcsi gazdasagot akarod erositeni? :D

minimum chevy, hummer, dodge, caddy, ford ami neked valo, ember :D

19. Apollo Auto

Apollo Auto Rookie

Konnichiwa! Hááát, már volt nekem néhány Amcsi autók és csak a baj volt velük... volt egy Probe GT, 98 Mustang GT cabrio, Pontiac Sunfire GT, meg Ford F-150 Flareside-om... csak a Flareside-al nem volt rengeteg problémám, a többiek azok katasztrófa volt! Egy baj okozta egy láncreakció a többi autón mindegyiknél.

20. jofti

jofti Rookie

Ebbe lehet ,hogy igazad van de egy tény a japán autót elrontani sem tudod ezt csak azért tudom mert van 2 japán autóm az egyik egy vacak szuzuki használja 13 éve boldog boldogtalan de ez csak megy minta barom a műszakira elvittem és 4 fékcsövet kellett cserélni, a hondám meg egy óramű, egy barátomnak van egy avensise most van benne 650 ezer ezidáig semmit nem cseréltek rajta csak ami a km futástól elkopott, állítólag a toyota kereskedő haverja azt mondta ha lecseréli akkor berakja a szalonba reklámnak.
    Én is attól félek ,hogy egyszer kipróbálok egy lexust aztán nem akarok kiszálni belőle.

21. Redokee

Redokee Karting

Igen igen, lexust en sem merek vezetni :D
    Ismerosnek Lexus IS-F sporkocsija van csak dicseri milyen jo de en inkabb nem akarok beleulni hatha meg megtetszik...

22. Redokee

Redokee Karting

23. Apollo Auto

Apollo Auto Rookie

24. Moca

Moca Formula 3

Full Name:
    Peter
    Ez így van. Csak nekem olyan jellegtelennek tűnnek, de a műszaki képességeiket aláírom! A családban is japán az autó, amit mindennap használunk (Mazda), de az 5 év alatt egyedül a szénkefék koptak ki, meg a kézifék fosta el magát (mindkettő előjön egy idő után...), amúgy hibátlan autó. És volt egy szalonból vett 350Z is egy ideig, azzal sem volt semmi baj, és ment úgy mint a 348 TB :eek:

25. Redokee

Redokee Karting

en most a V10 R8 tol fostam el magam, mar van par video a youtubeon elmult 2 hetben kerultek fel, aaaa alig varom :)
    http://www.youtube.com/watch?v=_QdiX3BSTyE
    eszmeletlen milyen iranyithato :) Na tuti ezzel a kocsival palyara fogok jarni :))

Share This Page