Vasárnap déltől úgy négyig. Nagyon bejött, talán a legjobb pályanap volt amin valaha voltam! Talán láthattad is a kocsim, egy fehér Golf egyszerre a bejáratnál A Ferrarikkal is maximálisan meg voltam elégedve. Csináltam 300 képet ...
Ja,nagyon jó volt.Akkor pont egy időben voltunk,mert először 9-től 12.30-ig voltam,utána meg 14.45-től 17-ig.Nagyon hasonlót láttam Melkben is a Wachau-ringen,sok volt az"ismerős"járgány.Nem tudom,hogy keveredett ide Monte Carlói barátunkNa,és az Abu Dhabi Porsche?Ha minden igaz jön Talma egy 430-assal a pannónia-ringre június 20-án.Még nem tudom biztosan.Én is fotózgattam vagy 600 képet..........
A Dubai Porsche pont akkor ment el, amikor mi mentünk (a nagy kereszteződésben láttam, közel a Ringhez). A monacói emberrel beszélni akartam, de egyedül akkor láttam, amikor beszállt az F430-ba, és már ment is fel a pályára. Pedig fontos lett volna kérdeznem tőle egysmást, na mindegy A Talmás dolog érdekelne, úgyis közel van a pálya. Idén még lesz jópár ilyen rendezvény, hál' Istennek ...
Én a piros 512 TR-t néztem nagyon, nem gyári volt. A kipufogó is fennt volt kivezetve Majdnem olyan szép volt a hangja, mint a másik kettő 360CS-nek
Arab emiratusokbol megeri autot hozni, szerintem azert Na meg hogy neznek az emberek utana! En is gondolkozom rajta, ill. amerikai rendszamon.
Ismerősömmel azon poénkodtunk nemrég, hogy mekkora dolog lenne borostás arccal, sejk felszerelésben kiszállni egy hófehér RR Phantomból Csak "némi" anyagi akadálya vannak a poénnak (nem a ruha) Amerikai rendszám nagy divat lett, hasznaltauto.hu tele van amcsi luxusautókkal. Mind egy cég hozza be őket, gondolom szakítanak vele rendesen
Biztos megéri az araboknál autót venni.Unokanővérem kint élt a férjével 7 évig Bahreinben,átszámolva kb 2,5 millióért vett magának egy 2 éves Lexus terepjárót.
Hat akkor elmeselem, hogy mukodik, amugy tenyleg megerne, barkinek. Amerikai ugy mukodik, hogy csinalsz egy ceget USA-ban (Florida meg California a legnepszerubb) ez 500$, kimesz, kivalasztod a verdat, megveszed a kinnti cegedre es beszallittatod. Egy 30 millios auton kb 15 milliot sporolhatsz az aron, es mindennel szallitassal stb egyutt kb 5000$ a koltseged. Evente meg 500$-t koltesz a cegedre. Szamoljatok ki, megeri-e Minel dragabb a kocsi, annal tobbet sporolhatsz. En most egy M3 al szemezek, 57000$ full extrasan(uj), 5000$ az osszes koltseg mire ideer, es az osszes adot amerikaba fizetem.(Az szinte 0) tehat 62.000$. Itt az alapara 140.000$, es az csak alap verzio! Neztem egy tuningolt Murcielagot is, 220.000$-ert 6000merfold van benne, itt pedig euroban sem kapok annyiert... Dubai: a kocsi ara ott is kb USA szintu, ott nincs ado semennyi. Onnan meg ugy is megeri, ha rendesen behozod es itt hozod forgalomba (EU vamok!). De ugyanez megoldhato Dubai ceggel... Kb szinten USA aron. F599GTB 265.000$... Onnan meg szallitas nelkul is haza lehet hozni, hazavezetsz Torokorszagon meg balkanon keresztul, es meg is van a break-in period Ami tuti, hogy MO-n nem eri meg kocsit fenntartani, az biztos hogy en itt mondjuk egy Lamborghinire sem fizetek annyit mint MO-n egy 3literes dizelre Pedig meg Cseh is draga mondjuk Nemeto.-hoz kepest
Tanulságos dolgok ezek. Felénk már látni pár szlovák rendszámos autót (Porsche Cayenne Turbo, Audi A4 Cabrio 3.0 TDi). Ott is hasonlóan megy a dolog, igaz árban szinte ugyanaz, de nincs regadó, és a biztosítás is nevetséges. Csak egy kis utánajárást igényel.
Üdv Norbi! Köszi a képet, itt a válasz, egyenesen a Thökölyből: http://kepfeltoltes.hu/080610/75516453219_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Szombat éjjel jött velem szemben, utána is mentem, de nem sokáig tudtam tartani az ő sebességét
Itt lakik a tulaj a határ mellett. Sokan bébi-Lamborghininek becézik Szerintem nincs alapja, nagyon durva.
Az az! Egyaltalan nem bebi... Alig varom mar, hogy megjojjon a Gallardo 560/4-em Valahogy jobban tetszik a reginel, de ez a sarga gyonyoru. Van rola meg keped? Enyem feher lesz, szinte majdnem ilyen: http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=50524877&pageNumber=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=14600&makeModelVariant1.modelDescription=560&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Car&segment=Car&siteId=GERMANY&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&customerIdsAsString=&lang=de&tabNumber=2
Igen, pont ugyan ez a szin, ugyan ez a felni, a belter is majdnem ilyen, csak nalam tobb a feher szin belul. Azert picit felek tole, mert meg nem volt feher autom! Attol tartok hogy kenyes... Parkolaskor elo szokott fordulni nehany festeknyom az autoimon
Belsőtérnél: selyemkesztyű + gyári fólia maradjon fennt az üléseken és a szőnyegeken. Van egy Bentley Continental GT Szombathelyen (ritkán, keveset van itthon a tulaj), de ő így szokta vezetni. Makulátlan az autó belülről pedig már két éve megvan neki!
Láttam hétvégén egy F40-et a Minerva lakóparkban ... gyorsan utána is eredtem, de sajnos egy béna replika volt ...
Nem, nem nem, nem a belsejere ertem, a belseje nagyreszt fekete (mint amilyent linkeltem). A kulseje az, amitol felek. Ha parkolok, akkor is amire visszamegyek a kocsimhoz, elo szokott neha fordulni 1-2 karc, mert masok nem tudnak parkolni. 5/4x MO-n Csak a kulonfele szinu csikoktol tartok