The Hungary Community Thread! | Page 17 | FerrariChat

The Hungary Community Thread!

Discussion in 'Europe' started by Moca, Feb 5, 2007.

This site may earn a commission from merchant affiliate links, including eBay, Amazon, Skimlinks, and others.

1. Redokee

Redokee Karting

hehe milyen igaz :D

2. mat

mat Formula Junior

Full Name:
    Mateusz
    hello, is here anyone by the name of Olivier owning a rosso corsa 550 maranello? I met the person on hungaroring last weekend and was wondering wether he's registered here.

3. Redokee

Redokee Karting

sorry, but here arent an Oliver :)

4. Redokee

Redokee Karting

Kepzeljetek... Majdnem osszetortem magam reggel... Indultam az irodaba f430 al. Hideg volt meg a motor, olyankor nem is nyomom 4000rpm fole. Megtettem mar 3-4 km-t, amikor egy lampa nelkuli keresztezodes kozeledett. Lassitottam, mert nekem van elsobbsegadas kotelezettseg. Lattam hogy balrol jon egy bmw 5 os kb 50el, gondoltam na most nyomok egy kis gazt es felkanyarodok ele, meg siman beferek ha sietek. Jobbra kellett volna kanyarodnom. Raleptem a gazra, mar kanyarodtam volna be, erre... Kiirta a computer hogy "Transmission malfunction, engine cut off" Ott helyben megallt a kocsi, a keresztezodes kozepen... A bmw fekcsikorogva allt meg az ajtomtol fel meterre... Utana probalom ujrainditani az autot, gyujtaskor nem jon be a CHECK OK, tehat nem lehet inditani... Mar dudal a fazon, mondom neki baj van epp lerohadt a kocsim... :D Kb 3x probaltam ujrainditani, mire: "Limited gear selection possible.Continued driving is possible.Drive moderately.Have the system checked at dealership." Es ez mit is takart? Kiraktam a veszjelzot es ugy kellett meg megtennem 12km-t, hogy 1esbol nem tudtam felvaltani 2esbe... Probaltam mindent, atraktam automataba de az sem tudott valtani... Csak R-N-1... Hat most nem tudom mivan, de kicsit merges vagyok... Kijott 24h service, de nem tudjak megcsinalni, adnak csereautot kb 1 orakor, es viszik el az enyemet pragaba... Ez mar nagyon bosszanto :( Meg az a szerencse, hogy a bmw nem kapott telibe oldalrol...

5. fpcars

fpcars Karting

Full Name:
    Peter
    Servus!
    Moca and other guys ,pls advice me do Hungaroring held open track days in next 1-2 week,I have team from Ukraine who is willing to take part in such type of event.

6. maranello79

maranello79 Rookie

Nálunk futott régen egy autós műsor a tv-ben,Totalcar néven,abba teszteltek egyszer egy ilyen 430-as spidert-történetesen az is sárga volt-és ugyanígy járt a fickó,egy pillanatra letiltotta a váltásról valamiért.Hm....érdekes.
    Még nincs meg a Gallardo?

7. Redokee

Redokee Karting

Sajnos ez nem egy pillanatra, teljesen leallt az auto, es azota nem enged 2 be valtani... Teljesen meghalt a valto valoszinuleg... Elobb kaptam csereautot, Ferraritol Kia ProCeed-et... Legalabb van mivel hazamenni... :D

A gallardo meg nincsen meg, majd juliusban..

8. Moca

Moca Formula 3

Full Name:
    Peter
    Last edited: Jun 20, 2008
  9. Moca

Moca Formula 3

Full Name:
    Peter
    engine cut off az azt jelenti hogy leállította saját maga a motort?

Ez is durva, limitálta a computer hogy melyik sebességet engedi használni? Egy-Kettő, nem éppen a kíméletes vezetés fokozatai ...

10. Moca

Moca Formula 3

Full Name:
    Peter
    Erre szokták azt mondani hogy olasz autót az ember érzelmek alapján vesz, nem azért mert megbízható. Ez azért nem semmi.

11. Redokee

Redokee Karting

igen, teljesen leallt, ez volt a baj, mindha lefulladt volna. Pont a keresztezodes kozepen, mikozben jottek balrol... Igen, limitalta a fokozatokat, de nem 1-2... csak 1!! 2esre mar nem enged kapcsolni, csak R N és 1 fokozat van...

12. Redokee

Redokee Karting

Jajj de jo, hetvegen is dolgoznak a szervizben, megvan a hiba oka, elkeszult és holnap visszakapom :) A valtoban valami olajszivargas volt(O gyuru hibas...(na de az mi?:D)), es egyszeruen elment a nyomas, es nem tudott a kocsi fizikailag valtani a nyomas hianya miatt... Ezzel nem tudjak megmagyarazni, hogy R N 1 et miert engedte igy is, de a lenyeg, hogy mar minden oke :) Kicsereltek ezt az O-gyurut, plusz uj valto olajat tettek bele... Es lepucoljak a kocsit kivul belul, ugyhogy meg tiszta is lesz :)

13. maranello79

maranello79 Rookie

14. maranello79

maranello79 Rookie

15. Redokee

Redokee Karting

Hello!

En ertek az ilyenhez, ugyanis internetes autokereskedessel is foglalkozom. Hidd el nekem, hogy ez fake hirdetes!
    Tobb jel is utal erre, eloszor is, budapest kornyeke = vas megye? ketto: eleg paraszt nyelven ir... Meg a kepek is netrol vannak osszevalogatva. Pl a harmadik kep www.mobile.de ;) Mar lattam az eredeti hirdeteseben... Holnap felhivom befenyiteni :p mellesleg, az osztrak telefonszama mintha 1 el tobb karakter lenne :p

16. Moca

Moca Formula 3

Full Name:
    Peter
    Ez ugyanolyan mint a 2 Veyron (ugyanígy, hasznaltauto.hun). Mára az egyikhez ki lett írva hogy ELADVA. Annyira gyenge marketing-próbálkozás szerintem :) Ha eladok valamit, leveszem a hirdetését, nem átszerkesztem. Különben pofátlanul sok külföldi autó van fennt ...

17. Moca

Moca Formula 3

Full Name:
    Peter
  18. Moca

Moca Formula 3

Full Name:
    Peter
  19. cszakolczai

cszakolczai Karting

I wish my spelling in Hungarian was better... Meg probalom... eleg nehez beszelni amikor hasznalok angol samito gepet... I hope that made sense. I don't know how to do all the accents or anything with my computer. I never knew there were other fellow Hungarians on this forums.

20. Redokee

Redokee Karting

Mi a helyzet sracok? :)

belso fotokat meg sohasem mutattam nektek, ugyhogy most rakok fel olyant is.

Hehe, nyomom neki, a baratnom csinalta a lakas erkelyrol:

es a tobbi normalis:

tegnap volt egy kis jegeso, picit beaztam :(

21. Moca

Moca Formula 3

Full Name:
    Peter
    Szép környéken laksz! Felénk is volt jégeső, úgy látszik ez egy ilyen hét volt :(

Én is fotóztam párat. Az elmúlt hét Szombathelyen:

Mercedes-Benz W113 280 SL

http://kepfeltoltes.hu/080702/18733627412_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
    http://kepfeltoltes.hu/080702/115164291113_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Mercedes-Benz CL 63 AMG

http://kepfeltoltes.hu/080702/6795677314_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
    http://kepfeltoltes.hu/080702/8167778266_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

22. Redokee

Redokee Karting

Ma megyek a legjobb baratomhoz medence partyra, neki van Veyronja, majd csinalok kepeket :)

amugy hogy vagytok igy a nyar kozepe fele?

23. Moca

Moca Formula 3

Full Name:
    Peter
    Arra kiváncsi leszek :cool:

Mindenki el van tűnve ... hát szabadság van ... június eleje óta nem dolgoztam, csak pihenek :p Veled mi újság? Gallardo LP?

24. Redokee

Redokee Karting

Meg 2-3 het... Mar le van gyartva, nem tudom miert nem hozzak :| Kaptam helyette ajandekba egy 1.16 os aranyu modell masolatot rola diszdobozban... eh... Azt hiszik ezzel minden meg van oldva :D De holnap meg szerintem mar veyron miatt fogok sirni... Mikor megy le az aruk? Felmillio eurot mar adnek erte, eladnam a Murcielagot... Ismerosom meg 2milliora tartja... :s Igaz 5000km-es, meg nagyon ritka...

25. Moca

Moca Formula 3

Full Name:
    Peter
    Szerintem ez az a típus, aminek nem fog lemenni az ára, csak emelkedni fog (a kis gyártási szám, a márkanév miatt). Én ha Bugattiról lenne szó, biztosan EB110-est vennék, szerintem az az utolsó igazi Bugatti. Csakis kék színben :)

http://www.carforums.net/reviews/makes/pictures/Bugatti09.jpg

Share This Page