Corona (Politieke inhoud goedgekeurd) | Page 60 | FerrariChat

Corona (Politieke inhoud goedgekeurd)

Discussion in 'Holland/Belgium' started by 328gts1987, Mar 22, 2020.

This site may earn a commission from merchant affiliate links, including eBay, Amazon, Skimlinks, and others.

  1. milko1969

    milko1969 Formula 3

    Feb 21, 2012
    1,283
    Breda, Holland
    Full Name:
    Milko
    Laat me niet lachen:p:p:p:p, Medische wereld, is volgens LinkedIn een kunstenares die workshops geeft in Ideeën bekokstoven in een landelijke omgeving als inspirator. Nu valt het kwartje echt als dit volgens jou de zogenaamde medische wereld betaamt!​
     
    Harry-SZ likes this.
  2. Ajax de 1e

    Ajax de 1e Formula Junior

    Feb 21, 2014
    836
    Holland
    Full Name:
    Steef
    Nou, dan zijn we toch klaar? Jullie hebben de wijsheid in pacht. Fijn om te weten.
    Overigens refereer ik met dat laatste filmpje niet naar een medisch gebeuren, maar lezen is kennelijk niet jullie sterkste kant.
    Maar dat vermoeden had ik al. De dame in kwestie raakt hem gewoon goed!
    We zullen zien waar dit staats-debacle eindigt! Voorlopig is er nul-komma-nul geïnvesteerd in de zorg, alsof ze het er om doen, denk je niet? En waarom zou ik de zorg aanhalen, als het mij niet aangaat? En Kuzu praat onzin volgens jullie? Hij staat niet op zichzelf, er zijn steeds meer stemmen die die kant op gaan. Droom lekker verder.
     
    rob.kruiswijk likes this.
  3. rob.kruiswijk

    rob.kruiswijk Formula 3

    Jun 15, 2014
    1,337
    Netherlands
    Full Name:
    Rob
    #1478 rob.kruiswijk, Nov 23, 2021
    Last edited: Nov 23, 2021
    Als ik jou was zou ik mij meer zorgen maken over:
    1. de antwoorden (die misschien wel niet gewenst zijn) op hele simpele vragen die gesteld worden aan Rutte, De Jonge, Kuijpers en van Dissel.
    2. De stellingen, beweringen, tegenwerpingen en leugens van Rutte, De Jonge, Kuijpers en van Dissel.
    3. De logica, 180 graden draaiingen die Rutte, De Jonge, Kuijpers en van Dissel afgelopen 2 jaar gedaan hebben over diverse corona onderwerpen
    4. Het politieke spel (het demissionair cabinet met elk eigen belangen) van corona maatregelen gebaseerd op draagvlakken.
    5. De beroepsmatige kennis en ervaring over gezondheidszorg van een omhoog geschoten schoolleraar die even invalt als minister van VWS.
    6. Ook raad ik je aan om het boek “covid -19 the great reset” (geschreven door Klaus Schwab van het WEF) dat uitkwam in juli 2020 eens door te spitten, je zal versteld staan wat daar geschreven staat en wat al wereldwijd geïmplementeerd is, rara hoe kan dat?
    7. De rol van bijvoorbeeld WHO, VN, EU, ECB , big farma en hun belangen en waarom corona wereldwijd een probleem is geworden.
    8. De logica die achter de genomen corona maatregelen zit wijzigt constant als er al een wetenschappelijke grondslag voor is en is uitsluitend gebaseerd op draagvlak en belangen.

    Ook de verwachte uitkomsten van genomen maatregelen waren niet realistisch, we zitten dus in een pappen en nat houden, trial in error corona beleid

    Het is dus niet zo heel vreemd dat het draagvlak verdwenen is voor nieuwe corona maatregelen. Daar worstelt het kabinet en overheid nu mee en dat is meer dan logisch met een falend corona beleid.
    Ze kunnen het niet meer uitleggen aan het volk, omdat ze het zelf tegenspreken, de argumenten om maatregelen te rechtvaardigen slaan nergens mee op, de wetenschappelijke grondslag en logica ontbreekt.

    Morgen weer 1.5m regel, wat de concrete verwachtingen zijn mbt besmettingen (aantallen) wordt niet benoemd,
    Mini lockdown tot aan jan 2022.
    Ondertussen krijgt het volk de schuld (basis maatregelen negeren etc.)
    Als je goed luistert, het zijn nu allemaal verwachtingen gebaseerd op lucht en dreigen.

    De ziekenhuis capaciteit wordt niet vergroot, terwijl dat wel aangepakt kan worden, ze vertikken het gewoon.

    En maar cijfertjes elke dag noemen en het volk bang houden, meer gebeurd er niet.
    Stel dat we 100% gevaccineerd zijn in NL verdwijnt corona niet. Dat is al lang bewezen, die discussie moet asap opgestart worden.





    Sent from my iPhone using FerrariChat
     
    328gts1987 likes this.
  4. bigodino

    bigodino F1 World Champ
    Silver Subscribed

    Apr 29, 2004
    12,581
    The Netherlands
    Full Name:
    Peter den Biggelaar
    De oplossingen om uit deze gecreëerde crisis te komen zijn simpel:
    - stop met testen. Ondanks wat Chris beweert over het zogenaamd bewezen nut van de PCR, is die er totaal niet. Het overgrote deel van de positieve tests zijn geen diagnoses. Mensen zijn niet ziek. Er is geen correlatie tussen aantal testen, vaccinaties en ziekenhuisopnames. Weer terug naar normaal.
    - vaccineren weer op vrijwillige basis. En als ik iemand was die zich zou laten injecteren met een experimenteel middel, zou ik de gebruikelijke vergoeding voor proefpersonen vragen. Wel even met je verzekeraar overleggen.
    - versterk de gezondheidszorg. De druk op de gezondheidszorg is niet hoog (niet eens epidemisch). De gezondheidszorg is te zwak.
    - werk aan ventilatie in ruimtes met veel mensen. Maar leef! Carnaval? Gewoon doen! Maar als de ventilatie verbeterd kan worden in het feestzaaltje, dan zeker niet nalaten (en wellicht verplichten middels bouwregelgeving).
    - leef! Geen afstand houden, gewoon handen schudden. Mondkapjes? moet je zelf weten. Kom uit de kramp!
    - stop met elkaar de schuld te geven van deze crisis. De schuldigen zitten in Den Haag.

    en vooral/nogmaals: versterk de gezondheidszorg! Er is geld zat, maar het gaat nu naar de verkeerde zaken.
     
    328gts1987 and rob.kruiswijk like this.
  5. milko1969

    milko1969 Formula 3

    Feb 21, 2012
    1,283
    Breda, Holland
    Full Name:
    Milko
    #1480 milko1969, Nov 24, 2021
    Last edited: Nov 24, 2021
    Tja...ik weet het niet maar ik citeer hier toch echt: Ook uit de medische wereld (ik had gemeld dat de organisatie enorm groeit….je hoeft dat niet aan te nemen hè, ik hoef hier niets te bewijzen, dat doen jullie ook niet ;)) zijn echt jouw woorden, niet de mijne. Over Kuzu heb ik het niet gehad (goed lezen) maar nogmaals: Ik ben Accountmanager Bedrijfswagens, wat is jouw functie en/of relatie tot de zorg, waarom is dat zo moeilijk te beantwoorden ipv er de hele tijd om heen te draaien?
     
  6. milko1969

    milko1969 Formula 3

    Feb 21, 2012
    1,283
    Breda, Holland
    Full Name:
    Milko
    Zou zomaar kunnen dat je gelijk hebt, maar ook dit hele verhaal geeft nog steeds geen antwoord op de vraag van mij en Bert wat de functie en of relatie tot zorg is van Steef, we zijn wel inmiddels twee pagina's met tekst verder, jullie kunnen net zo goed om de hete brij heen draaien als de heren in Den Haag, eerlijk is eerlijk. Keep it short en simple, gewoon mijn beroep of functie is......... als het inderdaad een zorg functie betreft kan ik er alleen maar waardering voor opbrengen.
     
  7. roger_l

    roger_l F1 Rookie

    Apr 27, 2002
    2,707
    Netherlands /Utrecht
    Full Name:
    Roger
    Iedereen met een anti-geluid is weggezet als wappie, ondeskundig, onbelangrijk etc etc. De grootste virologen en medici in deze wereld met 25 jaar of meer ervaring die een tegengeluid hebben gegeven zijn hun baan kwijt. Mensen met 40 jaar ervaring in statistiek worden weggezet als wappie en ondeskundig door de gemiddelde account-manager. Denk je dan dat iemand die dicht bij het vuur zit zijn reputatie of baan op het spel zet door hier publiekelijk te vertellen waar hij precies zit? Denk effe na...
     
    rob.kruiswijk likes this.
  8. roger_l

    roger_l F1 Rookie

    Apr 27, 2002
    2,707
    Netherlands /Utrecht
    Full Name:
    Roger
    De PCR-test is géén diagnostisch instrument, daar heeft Gommers vorig jaar al op LinkedIn op gewezen, net zo goed als het testen van mensen zonder symptomen volstrekte onzin is. Er is een arts nodig om de testresultaten te interpreteren, de patiënt verder te onderzoeken, en de definitieve diagnose te stellen. De (huis)arts is echter uit de eerste lijn gehaald, een testlocatie van de GGD bepaald uitsluitend op basis van de uitslag van de PCR-test of je 'besmet' bent, en dat is iets heel anders dan 'besmettelijk'.

    Wat doen we? Ongevaccineerden zonder symptomen verplichten te testen... wat is het resultaat? 0,2% van de ongevaccineerden bij Testen voor Toegang is 'positief', hoera, minder dan de foutmarge van de PCR-test zelf

    Een paar virusdeeltjes in je neus is voldoende om iemand 'besmet' te noemen. Waarom? Omdat je in cycli het aantal virusdeeltjes vermeerderd. Neem een Excel-sheet, vul in 1,2,4,8,16,32 en doe dat 25x en doe dat 30x en zie welk enorm verschil dat maakt. Het aantal cycli is dus wel degelijk relevant, en het aantal cycli is in de tijd veranderd. Eerst waren het er 20, toen 25, toen 30, toen weer 25... in Duitsland zelfs 35 cycli... er is geen wereldwijd protocol dat aangeeft hoeveel cycli, en er wordt in ieder land anders mee omgegaan. Gommers zegt daarover dat hij het weet 'en er rekening mee gehouden wordt'????

    Daarnaast waren er aanvankelijk (tot september 2020) naast de PCR nog 2 extra testen om het virus aan te tonen, omdat men wist dat de PCR-test onvoldoende 'bewijs' was. Pas bij 2 van de 3 testen positief werd ook iemand positief. Uit kostenoverwegingen en het gebrek aan capaciteit zijn deze 2 extra testen geschrapt in september 2020 (zoek maar op...) en daarmee werd de PCR-test de enige test, waarvan Gommers en met hem zeer velen dus aangeeft dat dit geen diagnostisch instrument is.

    Als je dezelfde methodiek zou gebruiken om aan te tonen dat iedereen herpes heeft, leefden we in een herpes-pandemie.

    En de media brult 'alweer 10.000 besmettingen'; het getal op zich zegt helemaal niets, het moet altijd in relatie staan tot het aantal getesten, ook dat weet iedere statisticus.

    Is Gommers nu ook een wappie?



    Voor wie Duits verstaat: 2 artsen leggen het uit... ook wappies zeker?

    https://www.facebook.com/100057839394698/posts/262896835648294/?d=n
     
    rob.kruiswijk likes this.
  9. milko1969

    milko1969 Formula 3

    Feb 21, 2012
    1,283
    Breda, Holland
    Full Name:
    Milko
    Beste Roger, jij legt mij woorden in de mond die ik als "gemiddelde Accountmanager" nooit heb gebruikt t.o.v. van niemand, maar de denigrerende ondertoon is wederom duidelijk. Ik vind als je vaak het hoogste woord hebt(anti geluid of niet) je er ook voor uit mag komen wat je professie is, vooral als je hier steeds zelf aan relateert. Mooi om te zien dat degene waar het over gaat zwijgt maar zijn sympathisanten het gesprek laat voeren.
    Wacht nog steeds op het antwoord, maar gezien jou woordvoerderschap verwachten Bert en ik geen antwoord te krijgen, jammer, het had misschien zoveel duidelijk gemaakt of misschien zelfs sympathie opgewekt als je weet dat iemand zijn beweringen en meningen beroepsmatig zou kunnen onderbouwen.
    Uiteindelijk draait het dus weer ordinair om geld of macht, zodra dat of iemand zijn of haar positie in het gedrang komt zijn we niet genegen openheid van zaken te geven, dat moeten de lieden in Den Haag dan weer wel, cirkeltje weer rond!
     
  10. roger_l

    roger_l F1 Rookie

    Apr 27, 2002
    2,707
    Netherlands /Utrecht
    Full Name:
    Roger
    #1485 roger_l, Nov 24, 2021
    Last edited: Nov 24, 2021
    Excuses als je je aangesproken voelt, ik bedoelde je niet persoonlijk, ook niet in het algemeen en het was ook niet mijn intentie.

    Wat ik bedoelde te zeggen is dat mensen die veel ervaring in hun vakgebied hebben door mensen die niet in het vakgebied zitten wegzetten als ondeskundig, niet terzake of niet relevant. Prof Theo Schetters is professor in zijn vakgebied, heeft bovendien veel expertise op het vlak van vaccins, maar wordt door journalisten (en iedereen die hun verhaal geloofd, dus ook 'account-managers', maar ook timmerlui, taxi-chauffeurs of ingenieurs) weggezet als incompetent.

    Wetenschap is gediend bij hoor en wederhoor, en de lieden uit de wetenschap die op dit moment niet het gewenste verhaal vertellen, worden kalltgestelt; dat is niet goed voor de wetenschap, en als duidelijk wordt dat er geen discussie gevoerd wordt (en die wordt er niet) is dat zeer schadelijk voor het vertrouwen in de wetenschap.

    Ook ik weet van binnenuit dat er een ommerta binnen ziekenhuizen is over de werkelijke toestand, en als je je kop boven het maaiveld uitsteekt gaat hij er op dit moment nog altijd vanaf.
    Ik spreek specialisten, ziekenhuisdirecteuren, verpleegsters en ambulance-chauffeurs. Wat er op dit moment aan de gang is in de ziekenhuizen is verschrikkelijk, maar het mag niet naar buiten komen, en ja, er komt een moment dat dit naar buiten komt, maar op dit moment alleen nog de werkelijke verhoudingen van gevaccineerd/ongevaccineerd door ziekenhuizen zelf (omdat het RIVM en de overheid het niet doen), maar er speelt veel meer waarom de ziekenhuizen volstromen
     
  11. ChrisW1

    ChrisW1 Formula 3

    Oct 29, 2015
    1,060
    The Netherlands
    Full Name:
    Chris
    Heb je het stukje dat ik doorstuurde met het antwoord op de vraag van Haga misschien niet gelezen? Die info is al een jaar beschikbaar.

    De verhalen die ik lees over 'sleutelen aan de PCR-test' komen steevast uit een hoek van mensen die proberen ruis over Covid en alles wat daarom heen hangt te creëren en er de suggestie mee willen wekken dat de gemelde positieve testen wel eens valse positieve testen zouden kunnen zijn. Zie niet in hoe dat nuttig kan zijn. Laat die mensen voordat ze die onzin de wereld inslingeren eerst maar eens verklaren hoe het met zo'n vaak vals uitslaande test kan dat veel landen op diverse momenten periodes hebben dat nog niet eens 1% van de testen positief is (zoals Israel recent terwijl een aantal maanden geleden dat nog boven de 10% lag, en hier in Nederland in juli vorig jaar terwijl het nu boven de 20% ligt).

    Voor wat betreft de A-status: we hebben het hier over een virus waar al zo'n 80.000 Nederlanders mee in het ziekenhuis hebben gelegen (bijna een half procent van de bevolking), terwijl veel mensen nog geen Covid hebben gehad en de afgelopen driekwart jaar ook de gevolgen bij veel mensen die met het virus in aanraking zijn gekomen zijn beperkt door vaccinatie. Een virus dat direct en indirect enorme gevolgen veroorzaakt voor de maatschappij en economie. Hoeveel erger wil je het hebben? Dat niet iedereen eraan dood gaat, maakt denk ik niet uit voor hoe serieus het genomen moet worden. Juist sommige heel dodelijk virussen/ziektes zijn minder gevaarlijk voor de maatschappij als geheel omdat ze door snel zichtbare gevolgen voor de besmette personen gemakkelijker in te dammen zijn en daarmee minder schade aanrichten. Kan me ook niet herinneren dat één van de andere A-status ziektes gevolgen heeft gehad hier in Nederland die in de buurt komen van wat we met Covid al hebben meegemaakt.

    De cijfers in UK lopen niet op. Ze zijn daar wel al een eind gevorderd met de 3e prik (inmiddels volgens mij richting de 15 miljoen prikken gezet), iets waar wij 3-4 maanden geleden ook mee hadden moeten beginnen toen op basis van de data uit Israel al duidelijk was dat dat heel wenselijk en heel effectief was. De 3e prik wordt overigens in de UK nu al voor iedereen van 40 jaar en ouder geadviseerd.
     
  12. rob.kruiswijk

    rob.kruiswijk Formula 3

    Jun 15, 2014
    1,337
    Netherlands
    Full Name:
    Rob
    Chris,

    Als pro-vaxxxxer, ga je nu wel of niet die 3e prik halen, ik ben wel benieuwd naar jou argumenten en wanneer je die ingespoten wilt hebben. Heb je een plan wat je kan delen?





    Sent from my iPhone using FerrariChat
     
  13. milko1969

    milko1969 Formula 3

    Feb 21, 2012
    1,283
    Breda, Holland
    Full Name:
    Milko
    Dat het in de (zorg) en vooral ziekenhuizen fout gaat is mij ook niet ontgaan, dat onze Corona pandemie de daadwerkelijke pijn punten nog meer duidelijk blootlegt is ook een feit.
    Als mijn schoonzus niet drie maanden had hoeven wachten vorig jaar op haar operatie, had ze nu nog geleefd, ook dat is een feit.
    Kabinet gebruikt Corona om hun falend beleid inzake de zorg en jarenlange bezuinigingen te verantwoorden, in een normale situatie met de juiste hoeveelheid personeel en capaciteit waren er een hoop problemen niet ontstaan. dat ze dit nu niet meer kunnen tegenhouden is ook nu wederom pijnlijk genoeg gebleken.
    Corona is misschien in zijn algemeenheid niet de oorzaak, maar wel de druppel die de emmer laat overlopen.....................met alle gevolgen van dien.
     
    rob.kruiswijk, roger_l and bigodino like this.
  14. roger_l

    roger_l F1 Rookie

    Apr 27, 2002
    2,707
    Netherlands /Utrecht
    Full Name:
    Roger
     
  15. roger_l

    roger_l F1 Rookie

    Apr 27, 2002
    2,707
    Netherlands /Utrecht
    Full Name:
    Roger
     
    Melvok likes this.
  16. Melvok

    Melvok F1 World Champ
    Owner Silver Subscribed

    Jul 25, 2008
    14,101
    Amersfoort, The Netherlands, Europe.
    Full Name:
    Mel
    Bij de "gemiddelde NL-er" gaat nog steeds geen lampje branden Roger ...
     
    Ajax de 1e likes this.
  17. 328gts1987

    328gts1987 F1 World Champ
    Lifetime Rossa Owner

    Mar 11, 2007
    12,891
    Rotterdam Holland
    Full Name:
    Fred
    helemaal gelezen inmiddels en nog meer ook. Mijn (eigen) beeld is duidelijk. PCR test is niet eenduidig (vaak) en moet herhaald worden om een bruikbare uitslag te geven. Is geen diagnose maar een instrument voor een specialist/dokter

    Dat dit niet (meer) gedaan wordt is mij duidelijk geworden, ook waarom. Een (beleid) keuze maar ik vraag me af of het een juiste was/is. Het antwoord wie de cyclus heeft gewijzigd (met verklaring waarop gebaseerd) Heb ik niet kunnen vinden, jij?

    Veel mensen zijn ook op “natuurlijke” wijze immuun geworden of op zijn minst in contact geweest, althans als ik de PCR tests van afgelopen 1,5 jaar (opgeteld) moet geloven.
    Dat moet inmiddels wel een hele grote groep zijn.
    Jij spreekt van de andere groep, die (nog) niet in contact is geweest.

    misschien moet er een stap gemaakt worden om beide groepen in kaart te brengen? Geen modellen maar noeste arbeid door immuun onderzoek onder de bevolking?

    Dan neemt de angst (want dat is de drijfveer) ook af bij de gehele (verdeelde) groep.

    Ondertussen de zorg (en dan niet alleen de IC ) weer op orde/capaciteit brengen. Volgens mij de enige uitweg en waarvoor alles (inclusief huidig cabinet) moet wijken.
    Prioriteit nummer 1 dus.

    Daarnaast (voor wie dat wenst) een 3e prik als deze dat nodig acht. Wel volledig op vrijwillige basis en zonder poespas.

    Ik schat dat dit binnen een jaar uit te voeren is mits iedereen zich daaraan committeerde, zonder enig eigenbelang of schaamte voor gemaakte fouten afgelopen jaar.

    Gezien laatste statements van Gommers denk ik zelfs dat hij hieraan zou meewerken. Nu de rest nog.
     
    rob.kruiswijk likes this.
  18. bigodino

    bigodino F1 World Champ
    Silver Subscribed

    Apr 29, 2004
    12,581
    The Netherlands
    Full Name:
    Peter den Biggelaar


    Het onderzoeken zeker waard. Jammer dat de wetenschap grotendeels gekocht is.
     
  19. Dino2010

    Dino2010 F1 Rookie
    BANNED

    Nov 20, 2006
    4,852
    Belgium
    Boodschapje voor de antivaxxers.
    Over heel de wereld beveelt de wetenschap het vaccineren zeer sterk aan.
    Net zoals vaccins voor kinkhoest, polio, pokken en wat nog meer aanbevolen, en in een veelvoud van landen zelfs verplicht zijn.
    Wie nu de wetenschap overtuigd de rug toekeert, daar heb ik respect voor, want het is een vrije keuze.
    Maar, beste anti-vaxxer, wees dan consequent en wanneer jij dan toch maar ernstig ziek wordt door Covid, zelfs levensbedreigend, dan bekijk je het maar.
    Dan heb je diezelfde wetenschap niet nodig.
     
  20. cdriel

    cdriel Karting

    May 30, 2016
    173
    Deal Rolex. Doe jij hetzelfde voor bijwerkingen vaccin?

    https://goodsciencing.com/covid/71-athletes-suffer-cardiac-arrest-26-die-after-covid-shot/

    Deze midweek binnen 24 uur zakten er drie voetballers op het veld in elkaar. Eentje tijdens een championsleague duel.



    https://www.bbc.com/sport/football/59421139

    https://www.thesun.co.uk/sport/football/16847150/leon-taylor-dead-tributes-footballer/

    https://www.japantimes.co.jp/sports/2021/11/24/soccer/j-league/bellmare-midfielder-riuler-dies-23/

    https://www.zerohedge.com/medical/former-pro-calls-investigation-after-another-soccer-player-suddenly-collapses

    Dit is de oogst van deze week, en alleen van high profile sporters. Op de amateurvelden voltrekt dezelfde ramp. Daar kun je zelf op googlen.
    Je kunt de opmerking "ach, dat gebeurt ieder jaar wel eens dat er sporters overlijden aan een hartaanval" achterwege laten.


    In alle landen heerst nu oversterfte die niet coronagerelateerd is, en de houding verhardt alleen maar tegen mensen die nog even wachten met vaccineren.
    Inmiddels hoor ik het ook in mijn omgeving dat 40ers en 50ers met hartklachten in het ziekenhuis belanden.



    Verstuurd vanaf mijn Mi10T Pro met Tapatalk
     
    Ajax de 1e likes this.
  21. Ajax de 1e

    Ajax de 1e Formula Junior

    Feb 21, 2014
    836
    Holland
    Full Name:
    Steef
    U bent zeer slecht geïnformeerd over de vaccins, sterker nog, U weet hier helemaal niets over.
    U neemt aan, maar verdiept zich niet, zoals het grootste deel van de (wereld)bevolking.
    Op dit moment zijn de overlevingskansen groter bij covid, dan de overlevingskansen door het vaccin.
    Het vaccin heeft veel meer ernstige bijwerkingen dan werd voorgesteld. En juist dat zal de komende 5 jaar uit moeten wijzen.
    Terecht dat velen nog even willen wachten met dit experimentele vaccin. Terecht dat dwang uit den boze is.
    U heeft het vaccin uit vrije wil genomen, zonder daarvan de consequenties te overzien. Ik neem aan dat u dan ook afziet van medische hulp indien u bijwerkingen krijgt. Dat is dan een 'fair deal', toch?.
     
  22. rob.kruiswijk

    rob.kruiswijk Formula 3

    Jun 15, 2014
    1,337
    Netherlands
    Full Name:
    Rob
    #1498 rob.kruiswijk, Nov 26, 2021
    Last edited: Nov 26, 2021

    Ik stel voor dat jij als eerste een berichtje maakt “wanneer jij dan toch als gevaccineerde ernstig ziek wordt door Covid of Covid vaccin zelfs levensbedreigend, dan bekijk je het maar.
    Dan heb je diezelfde wetenschap niet nodig”

    Die hele wetenschap heeft dan gefaald volgens jou stelling hier boven met het experimentele vaccin (gen therapie is het eigenlijk! )

    Geef het voorbeeld hier, share je berichtje hier in dit draadje als je zo consequent achter de wetenschap staat. Begin zelf je dogma te verdedigen met dat berichtje als je geen risico ziet na gen therapie vaccinatie.

    Het is niet veel werk om dat berichtje te maken, het kost niet veel tijd, misschien zijn er anderen die jou volgen... Laat het hier zien dat je 100% vertrouwen hebt in de covid aanbevelingen van de wetenschap.










    Sent from my iPhone using FerrariChat
     
    Ajax de 1e likes this.
  23. 328gts1987

    328gts1987 F1 World Champ
    Lifetime Rossa Owner

    Mar 11, 2007
    12,891
    Rotterdam Holland
    Full Name:
    Fred
    Effe wat anders: Schiphol in rep er roer door een variant die aangetroffen is in Botswana...
    Nu weet ik dat reizigers uit Botswana niet via kaapstad vliegen naar de EU.
    Deze komen meestal via Kenia na een vlucht uit Botswana.

    Afijn, de gehele vlucht van Kaapstad moet dus pcr getest worden. Ik vond het al vreemd dat reizigers met uitsluitend een groen vinkje ✅ zo plaats mochten nemen op die vlucht, zonder bewijs Corona vrij te zijn.

    Dit toont maar weer aan dat een groen vinkje ✅ ook rood kan/moet zijn bij besmetting.
    De discussie van 2G lijkt mij hierbij dus ook ten einde. 2G is minder veilig dan 3G daar is deze actie op Schiphol (door Den Haag zelf ingesteld) het bewijs van.

    serieuzer is de mogelijke consequenties van deze ontdekte variant.
    Deze lijkt in eiwit te zijn gemuteerd en waardoor alle gezette vaccins in 1 klap waardeloos zijn.
    Ik hoop dat dit niet waar is want dan krijgen we nog gekkere taferelen.
    Allereerst een zoektocht naar deze nieuwe variant en ook nog een aanpassing in vaccins.

    opvallend vind ik dat de vaccins die in het verleden zijn gegeven, nooit aangepast hoefde te worden of herhaald. Of ligt dat in het feit dat dit een griepsoort is die altijd muteert?
     
    roger_l and rob.kruiswijk like this.
  24. rob.kruiswijk

    rob.kruiswijk Formula 3

    Jun 15, 2014
    1,337
    Netherlands
    Full Name:
    Rob
    Opvallen is ook dat de “test voor toegang” en PCR test niet positief op griep reageren maar nu wel de nieuwe varianten uit Botswana kunnen detecteren? Of was er al een aangepaste PCR test voorradig die de gemuteerde versie uit Botswana detecteert?

    Als je worldometer gelooft hebben ze nu in Botswana totaal 532 active corona cases.... En daar komt nu een zeer besmettelijke covid -19 variant vandaan? Ze hebben daar totaal 194.909 cases gehad, 191.941 recovered en 2,416 overleden. Logisch toch dat er geen zeer besmettelijke variant ontstaat in landen zoals bijvoorbeeld USA, India of Brazilië allen meer dan 100 keer zoveel covid cases als Botswana.

    Het schijn zo te zijn dat in de Efteling ook een nieuwe variant is ontstaan en wel in het sprookjes bos.

    Ik blijf mij afvragen hoe bovenstaande allemaal logisch en wetenschappelijk te verklaren is.

    Bij het sprookjes was het een nieuwe paddenstoel, dus verklaarbaar.

    Hoe verklaarbaar zijn die andere twee gevallen?

    Waarom gooien we Botswana niet dicht in een totale lockdown.
    2 miljoen versus 7.5miljard mensen, lijk mij niet zo’n moeilijke keuze. Belachelijk dat daar nog naar toe gevlogen wordt. Want als je de wetenschap gelooft verspreiden de vliegtuig passagier het virus over de gehele wereld.


    Sent from my iPhone using FerrariChat
     
    milko1969 likes this.

Share This Page