Corona (Politieke inhoud goedgekeurd) | Page 66 | FerrariChat

Corona (Politieke inhoud goedgekeurd)

Discussion in 'Holland/Belgium' started by 328gts1987, Mar 22, 2020.

This site may earn a commission from merchant affiliate links, including eBay, Amazon, Skimlinks, and others.

  1. roger_l

    roger_l F1 Rookie

    Apr 27, 2002
    2,707
    Netherlands /Utrecht
    Full Name:
    Roger

    Voor de pokken met een IFR van 30%, een vaccinatiegraad van >95% én een vaccin dat al 40 jaar bewezen effectief is geldt géén vaccinatieplicht... en als de pleuris op een kinderdagverblijf uitbreekt zijn de kinderen zonder injectie niet beschermd en het slachtoffer, en de kinderen mét injectie zijn wel beschermd... van de pokken bestaan 2 varianten wereldwijd

    Voor Corona met een IFR van 0,23%, een vaccinatiegraad van 87% én een vaccin met een tijdelijke goedkeuring en waarvan de overall effectiviteit nog onbekend is omdat het onderzoek nog niet afgerond is (gaat 55 jaar duren voordat Pfizer alle rapporten ter beschikking stelt)... en als nu alweer de pleuris uitbreekt blijken de mensen mét injectie ook het slachtoffer te worden... bovendien heb je alweer een 3de spuit nodig omdat de eerste 2 zijn uitgewerkt... van Corona bestaan inmiddels honderden varianten

    ... daarvoor willen ze dan een vaccinatieplicht...

    Als je dat te rechtvaardigen vindt dan kan ik alleen maar heel hard wegrennen...

    Vorig jaar 0% gevaccineerden en nu 85%, en de ziekenhuizen puilen meer uit dan het vorig jaar... en die 15% zorgen daarvoor, yeah right...
     
  2. Ajax de 1e

    Ajax de 1e Formula Junior

    Feb 21, 2014
    836
    Holland
    Full Name:
    Steef
    Precies dat lijkt men maar niet te willen inzien. Zo gauw je daarmee aankomt, roeptoeteren ze hoe zielig het wel niet is voor de slachtoffers (het is altijd zielig voor alle slachtoffers, maar ja....). De vaccins maken het verschil niet, dat moge duidelijk zijn. Het vaccineren van gezonde mensen is compleet zinloos. En of het voor de 'kwetsbaren' zinvol is, is ook nog maar de vraag. En juist daar zijn momenteel diverse onderzoeken naar gaande. Gezondheid is NIET te koop met een prik of een pil! Met geld ook niet overigens.

    Stel dat je 2 jaar geleden mensen met een te hoge BMI verplicht een Leefstijlinterventie had aangeboden (misschien zelfs zo intelligent om een controlegroep in het leven te roepen!!!), dan pas hadden we een duidelijker beeld gekregen naar het effect van de vaccinaties tegenover het effect van een gezonde leefstijl.
    Dit is voorgesteld, maar werd totaal NIET gehoord of opgepikt door de overheid, noch het OMT, noch het RIVM!!!!
    Volwassenen en kinderen uit hun dagelijks benodigde beweegnorm halen, werkt precies het tegenovergestelde in de hand. Die nevenschade wordt nu ook langzaam duidelijk (BMI is schrikbarend en significant toegenomen onder de bevolking, aantal zelfdodingen, significante toename hart- en vaatproblematiek, niet corona-gerelateerd, en ga zo maar door).

    Wat Roger hierboven zegt, rechtvaardigt de maatregelen en verplichtte vaccinatie NIET!!!
     
    roger_l and rob.kruiswijk like this.
  3. rob.kruiswijk

    rob.kruiswijk Formula 3

    Jun 15, 2014
    1,337
    Netherlands
    Full Name:
    Rob
  4. djfrens

    djfrens Formula 3

    Jan 9, 2007
    2,112
    The Netherlands
    alsjeblieft zeg.....
     
  5. rob.kruiswijk

    rob.kruiswijk Formula 3

    Jun 15, 2014
    1,337
    Netherlands
    Full Name:
    Rob
    #1630 rob.kruiswijk, Dec 3, 2021
    Last edited: Dec 3, 2021
    Als je niets meer mag weten of ondernemen, en niets meer bezit en je vrijheid verdwenen is kun je nog steeds in verzet komen. Prima ik respecteer iedereen zijn keuze.

    “You will own nothing and be happy” waar komt dat idee ook al weer vandaan?

    Sent from my iPhone using FerrariChat
     
  6. 275gtb6c

    275gtb6c Formula 3
    Silver Subscribed

    Oct 30, 2006
    1,929
    europe
    Full Name:
    oscar
    Beste Rob, met alle respect, dit kun je toch niet menen? Ik snap dat iedereen mag denken en zeggen wat hij wil en demonstreren is een Groot Goed in Nederland maar dit is voetbalsupporters en hooligans niveau (sorry Ajax de 1e...). Alsof we in een bananenstaat wonen. Count your blessings en ieder zijn ding, maar ga gerust, het heeft vast een doel. Op de een of andere manier doet me dit erg denken aan Trump en de bestorming van Het Capitool....

    succes en draag je mondkapje,

    ciao
    Oscar
     
  7. Ajax de 1e

    Ajax de 1e Formula Junior

    Feb 21, 2014
    836
    Holland
    Full Name:
    Steef
    Helemaal geen hooligans of supporters, dat wordt je wijsgemaakt! Daar lopen normale, gezonde en nuchtere mensen, ook artsen. Maar vooral veel zelfstandig ondernemers die in de gaten hebben wat er gaande is. Of op het punt staan ALLES kwijt te raken waar ze hun hele leven voor hebben geknokt. JIJ STEUNT ZE IN ELK GEVAL NIET, JIJ BENT MEDE DE OORZAAK VAN HUN ELLENDE!
    Daar lopen moeders die terecht angstig zijn dat hun kroost schade oploopt bij deze nog steeds experimentele vaccins!
    Ik vindt het schandalig dat er lieden zijn die deze mensen onder 'hooligan' durven weg te zetten! Deze mensen komen op voor hun eigen vrijheid, maar ook die van jou! Die willen GEEN controlemaatschappij. Dat is waar de demonstraties over gaan. Dat dit steeds verder verhard, zegt iets over de machteloosheid.
    En al eerder gemeld: hoe harder en onlogischer het staatsoptreden wordt, hoe harder de rellen gaan worden!
    Er lopen wel degelijk Romeo's tussen het publiek die de boel moeten opruien. Daar zijn meerdere beelden van. Die moeten de stemming laten omslaan.
    Puur zodat jullie naïevelingen de leugens blijven geloven. Puur om het beleid kracht bij te zetten.
    Als de Romeo's beginnen met uitlokking, is de harde kern er als eerste bij om te exploderen, niet die moeders, die daar de mogelijkheid niet toe hebben!

    Dat jullie in die leugens blijven trappen, kenmerkt de goedgelovigheid van diegenen die slechts eenzijdige berichtgeving aannemen!
    Ga hier geen onzin over hooligans verkondigen! Die zijn bij een 'andere sport' actief. Trap niet in die leugens!!!
     
  8. Dino2010

    Dino2010 F1 Rookie
    BANNED

    Nov 20, 2006
    4,852
    Belgium
    Steef, laat je prikken, man en doe iets leuks.
     
    djfrens and franc 355 like this.
  9. 328gts1987

    328gts1987 F1 World Champ
    Lifetime Rossa Owner

    Mar 11, 2007
    12,891
    Rotterdam Holland
    Full Name:
    Fred
    Er is geen censuur op deze draad, en wordt dus ook niet gesloten. Er is (helaas) wel censuur op de MSM en dat is schokkend. Iedereen die dat ontkent let effe niet op. Berichtgevingen worden (o.a. bij NOS) uit de lucht gehaald zodra daar maar iets van tegen "het beleid" indruist. Dus sorry Frans, je zal het draadje moeten overslaan om jezelf te sparen.

    Dat gezegd hebbende vind ik het ook schokkend dat er zelfs maar kritiek is op diegene die in protest komen of daaraan willen deelnemen.
    Het is toch een democratie waarin we leven in NL? Of geldt dat alleen in het stemhokje?
    Er is duidelijk iets mis in NL, zover is wel duidelijk en dat er mensen (al is het een minderheid) in een verdom hoekje terecht dreigen te komen, mogen (in mijn ogen MOETEN) deze in actie komen. De toeslag affaire was hiervan een pijnlijk voorbeeld, een minderheid werd "mishandeld" en kwam (na 3 jaar) aan het licht, terecht dat daar het kabinet voor moest opstappen.
    Niet vergelijkbaar maar wel van toepassing is de huidige situatie, een minderheid dreigt onder de voet te worden gelopen en in een democratie mag je dan deze mening uiten, onbelemmerd en zonder kritiek.

    Ik ben geen staats-rechtelijk-kundige maar weet wel dat protestmarsen onbeperkt en onbelemmerd mogen plaatsvinden. Om een af andere reden moet je tegenwoordig een vergunning of toestemming hebben van een burgermeester. Dat is in strijd met de grondwet. Er zijn geen restricties op protesteren. Hooguit overleg (indien gewenst) om algehele orde niet te verstoren. Er is iets goed mis in NL en daarbuiten. Regels die ze gewend zijn passen ze nu gewoon toe. "Romeo's" zijn niet toegestaan in/om een protest, wel bij bezoekers van een evenement (dat is geen protest). Sla de grondwet er nog maar even op na.

    Dit hoort misschien niet in dit (corona)draadje thuis maar komt als reactie op het (corona)beleid. Er worden teveel zaken achtergehouden en verwijderd. (bevolking)groepen alsook bedrijfstakken worden benadeeld en mogen die onvrede uiten, binnen de (grondwet)regels.
    Misdadigers/holigans die zich daartussen bevinden moeten opgepakt worden en bestraft, dat is duidelijk en dat die deze kans aangrijpen te verwachten. Maar protesten "verbieden" (dat kan al helemaal niet) is werkelijk een stap te ver.

    jm2c
     
    rob.kruiswijk, cdriel and Ajax de 1e like this.
  10. roger_l

    roger_l F1 Rookie

    Apr 27, 2002
    2,707
    Netherlands /Utrecht
    Full Name:
    Roger
    #1635 roger_l, Dec 3, 2021
    Last edited: Dec 3, 2021
    Wat zich in de bouw op dit moment afspeelt is een voorbode van wat iedereen te wachten staat... de prijzen van de grondstoffen stijgen dermate idioot dat er geen aannemer meer te vinden is die voor een vaste prijs wil bouwen, alleen nog met een blanco cheque. Op dit moment worden bouwgronden teruggegeven aan opdrachtgevers omdat niemand meer durft te bouwen, worden bouwprojecten halverwege stilgelegd omdat de aannemer failliet gaat als hij verder bouwt... uiteindelijk komt dat terug bij de grondstofleveranciers van beton, hout, staal en noem het maar op. De bouw is één van de slagaders van deze economie... de horeca hoef ik verder niet toe te lichten neem ik aan. En zo gaat iedere sector de komende maanden kapot. Er is een enorme kapitaalvlucht aan de gang, niemand wil nog geld in bezit hebben, een stille bankrun. Banken staan op omkiepen (DB is al 4 jaar technisch failliet). En wie zijn de schuldigen? Die idioten in Den Haag en Brussel/Straatsburg die ons de Euro door de strot hebben geduwd, voor de banken al jaren gratis geld bijdrukken om de rente laag te houden, overheden gedwongen hebben waardeloze Staatsobligaties van Griekenland op te kopen etc etc. En wat is de uitweg van deze idioten zonder zelf op het hakblok te komen? Een complete reset, waarbij de banken omkiepen, de Euro niks meer waard is (inflatie is nu al 5,8%), de introductie van een digitale munt waarmee vervolgens NGO's de puinhopen opkopen en dan zit je in de situatie 'you will own nothing and will be happy' en 'build back better'. Dat is geen complot, het boek kun je gewoon kopen, en alle regeringsleiders en vele politici hebben zich opgeknoopt aan dat plan om zichzelf niet te hoeven opknopen. De QR is de holy grail om iedereen aan de geeuwhonger te krijgen (ook Oscar!), want daarmee krijgen ze volledige controle over je bezittingen, je geld, je CO2-bezittingen (oei Oscar...) en aankopen, je medische status, je schulden etc etc. En omdat je volledig afhankelijk bent geworden van ze gaan zij bepalen hoe je je moet gedragen. En Corona is 'ze small window of opportunity' om dat te bereiken. Met inmiddels regels waar niemand nog wat van snapt omdat de logica volledig ontbreekt, maar de boel moet kapot, en daar werken alle overheden collectief aan mee, want ze hebben allemaal hetzelfde probleem. De lockdown bleek achteraf niet te werken, de avondklok bleek niet te werken, 3G is een farce gebleken. En dat is waar al die 'wappies' voor vechten, de vrijheid van iedereen. Gek genoeg richt de toorn zich op de 'wappies', terwijl de grootste criminelen de aandacht afleiden en zorgen voor polarisatie, zonder dat ook maar iemand in de gaten lijkt te hebben dat hij zonder prikkie straks ook een 'wappie' is en afhankelijk van prikkies en een QR is geworden om nog privileges/vakantie te hebben, privileges die ze je stukje bij beetje gaan afpakken. Als je mij niet geloofd, bel de plaatselijke Chinees en vraag hoe het zijn landgenoten gaat, daar werkt het systeem feilloos.

    Er zitten op dit moment 1.200 GGD-thuiswerkers werkloos te wachten op het uitvoeren van bron- en contactonderzoek terwijl de 'besmettingen' de pan uit rijzen, ra ra hoe kan dat??? En ik weet nog veel meer door mijn eigen bron- en contactonderzoek bij GGD'ers, ziekenhuizen, (huis)artsen, specialisten, verpleegkundigen, ambulance-chauffeurs en politie. Leg je oor te luister, hoor het uit eerste hand, en trap niet in de kul die de MSM je voorschotelt.

    Een volslagen onschuldige variant is al in juni in Zuid-Afrika ontdekt, op 24 november heeft Zuid Afrika laten weten geen J&J-en Pfizer-vaccin meer te willen en op 25 november duikt dezelfde variant plots weer op (en we noemen hem Omikron) en wordt Zuid-Afrika door de wereld in isolatie gezet waarbij de hele toeristenindustrie kapot gemaakt wordt terwijl in het land zelf helemaal niets aan de hand is met dat virus. Dat lees je niet in de lokale suffertjes van de Telegraaf of het NRC.
     

    Attached Files:

    rob.kruiswijk, cdriel and Ajax de 1e like this.
  11. rob.kruiswijk

    rob.kruiswijk Formula 3

    Jun 15, 2014
    1,337
    Netherlands
    Full Name:
    Rob
    #1636 rob.kruiswijk, Dec 3, 2021
    Last edited: Dec 3, 2021
    Oscar, Bedankt dat je mij support om te gaan demonstreren en dat je achter de geschreven tekst staat in deze video clip.

    Jammer dat de muziek style niet overeenkomt met jou genre. Helaas valt niet alles te combineren voor elke groep in de samenleving.
     
  12. Mikestradale

    Mikestradale F1 Rookie

    Jan 25, 2006
    2,596
    Netherlands
    Full Name:
    Mike
    In het engelse gedeelte mogen corona (en andere politiek en religieuze onderwerpen) alleen besproken worden in het P&R forum. Daar is een hele goede reden voor. En je ziet hier nu ook gebeuren waarom ze dat gedaan hebben.

    https://www.ferrarichat.com/forum/forums/politics-religion-not-for-the-faint-of-heart.64/
     
    djfrens and RudyW like this.
  13. bigodino

    bigodino F1 World Champ
    Silver Subscribed

    Apr 29, 2004
    12,581
    The Netherlands
    Full Name:
    Peter den Biggelaar
    Oscar, ik zou zeggen: loop eens een keer mee. Dan kun je zelf zien of het hooligans betreft of niet. Ik was er 7 november zelf voor het eerst bij en het zijn allemaal vredelievende mensen die hun stem willen laten horen en die indruk had ik ook al op internet gekregen van alle voorgaande demonstraties van deze aard. De romeo's hebben dat meerdere malen proberen te verpesten en dat is ze ook gelukt, met als gevolg ongelooflijk veel politiegeweld. Zowat alle regels, wetten en rechten met betrekking tot demonstreren zijn door de politie en bestuurders overtreden. Uitgezonderd de (wijk?)agenten die soms zelfs een beetje meelopen en in gesprek gaan met demonstranten. Alles in een goede stemming. Je kunt slechter treffen voor een stadswandeling!:)
     
  14. rob.kruiswijk

    rob.kruiswijk Formula 3

    Jun 15, 2014
    1,337
    Netherlands
    Full Name:
    Rob
    #1639 rob.kruiswijk, Dec 3, 2021
    Last edited: Dec 3, 2021
    Volgens mij staat er “alleen” dat je “politieke en religieuze onderwerpen “ niet in de wereldwijde generieke subfolder “other of topic folder” mag zetten. En als je dat wel doet het draadje verplaatst wordt.
    Als iedereen wereldwijd zijn landelijke politieke en religieuze onderwerpen daar gaat posten wordt het inderdaad een zooitje. Dat begrijp ik.

    Blijkbaar leeft de corona discussie nogal onder de ferrari eigenaren in Nederland en België en is hiervoor een draadje aangemaakt in de NL/BE top level folder.

    Ik begrijp niet waarom dat niet mag en waarom en waarheen dat dan verplaatst moet worden, lijkt wel een vorm van censuur, uitsluiting, moet niet gekker worden hier.

    Is het nu zo moeilijk om dit corona draadje niet aan te klikken? Blijkbaar zijn er heel veel mensen nieuwsgierig en blijven het draadje volgen.


    Sent from my iPhone using FerrariChat
     
  15. rob.kruiswijk

    rob.kruiswijk Formula 3

    Jun 15, 2014
    1,337
    Netherlands
    Full Name:
    Rob
    #1640 rob.kruiswijk, Dec 3, 2021
    Last edited: Dec 3, 2021
    Heb me laat in de middag nog even laten testen op corona, weer negatief, dus morgen geen mondkapje nodig voor een ander.
    Geloof mij dat loopt een stuk makkelijker.
     

    Attached Files:

  16. roger_l

    roger_l F1 Rookie

    Apr 27, 2002
    2,707
    Netherlands /Utrecht
    Full Name:
    Roger
    Het OMT-advies voor 3G wordt vandaag compleet gefilleerd door `Follow the money'; louter kul gebaseerd op 2 rapporten:
    Helemaal bovenaan de literatuurlijst van het OMT staat het rekenmodel van het Tony Blair Institute for Global Change.

    Dat is een denktank die de introductie bepleit van een digital ID, een soort app met persoonlijke gegevens. Volgens een artikel in vakblad Data & Policy van de Universiteit van Cambridge gaat het daarbij niet alleen om gezondheidsgegevens als een vaccinatiebewijs maar ook over biometrische data (gezichts- of irisscan), om zaken als een rijbewijs en bankrekening, en om ‘gedragskenmerken’ als activiteit op sociale media en onlinezoekgeschiedenis.

    Goh...

    Integriteitshoogleraar Van Eijbergen zegt ‘met verbazing’ te hebben gekeken naar de onderbouwing van het OMT. ‘Ik heb er begrip voor dat je op basis van aannames tot beleid komt in crisissituaties. Zeker de politiek moet keuzes maken. Je weet niet alles. Maar het is problematisch dat er dusdanig veel bij het OMT terechtkomt dat het een soort orakel wordt, en dat de politiek geen verantwoording meer aflegt. Het kabinet wijst simpelweg naar het OMT als dé wetenschap, terwijl je ziet dat die wetenschap soms gebouwd is op vage aannames.’

    Van Eijbergen spreekt van ‘schijnexactheid’. Het OMT lijkt de ultieme waarheid te presenteren, maar de wetenschappelijke onderbouwing is ‘nogal triviaal en discutabel’. ‘Als je dan wel stellige uitspraken doet en die als wetenschappelijke waarheid presenteert, is dat een vorm van volksverlakkerij.’


    https://www.ftm.nl/artikelen/basis-qr-code-twijfelachtig?utm_source=linkedin&utm_medium=social&utm_campaign=QRcodeOnderbouwing
     
    Ajax de 1e likes this.
  17. 328gts1987

    328gts1987 F1 World Champ
    Lifetime Rossa Owner

    Mar 11, 2007
    12,891
    Rotterdam Holland
    Full Name:
    Fred

    Je vergeet te melden dat we een (nuttig/informatief) gesprek voerde met een ziekenhuis verzorgster. Deze is voor vrijwillige vaccinatie maar tegen QR-code vanwege haar kinderen. Daarom demonstreerde/liep ze mee, om te zorgen dat die dezelfde leven-privileges krijgen zoals wij die hebben gehad . Zeker geen Hooligan te noemen, zoals zovele vredige demonstranten toen in Den Haag, zelf waargenomen en gezien.

    Ik kan ook nog steeds niet begrijpen dat er in de MSM geen verslag werd gedaan van deze demonstratie. Ik denk mede omdat er nu wel te zien was dat de opkomst giga was (en dus niet te weerleggen is dat de onvrede over het beleid groeit onder een groter worden groep). Beter maar verzwijgen dan er (onafhankelijk) verslag van doen, toch? Ook een keuze, verkeerd in mijn ogen.
    Wij beschuldigen andere overheden van beperkingen in pers en het gebeurd hier gewoon onder onze ogen!!!
    Demonstratie recht wordt aan banden gelegd (en tegengewerkt door o.a. avondklok, wat niet mag/kan onder de grondwet) en wat een hoeksteen is van een democratie. Die proberen ze nu te ontnemen, schandelijk en idioot dat het uberhaubt geprobeerd wordt. Ik vrees het ergste als het zover gaat komen. Maar ik verbaas me ook dat mensen zich laten meeslepen in het hooligan verslag (uit de MSM....)

    Het maakt mij nu niet meer uit wat je van maatregelen of vaccinatie 2G of whatever vindt, het gaat nu om wat je nog mag en kan in NL.
    Niet alleen voor mezelf maar vooral voor de komende generatie. Zelf heb ik geen kinderen (eigen keuze) maar maak me oprecht zorgen voor komende generaties als wij nu zonder weerstand of protest het belangrijkste gemeengoed (waar voorgaande generaties de ultieme prijs hebben betaald) "zomaar" weggeven. We zouden onszelf kapot moeten schamen daaraan mee te werken of zwijgzaam toe te staan. Even duidelijk stellen: ik dus niet!
    Ik vind de opmerkingen van Oscar diep beschamend, dat hij beweerd dat het allemaal niet zo'n vaart loopt. LET OP! Het gebeurt en stopt niet als we niet oppassen.

    Dachten we dat vaxxers en anti-vaxxers tot polarisatie leidde? Ik denk dat het niet in de buurt komt van wat er nu staat te gebeuren. Slechts enkele zien dat er een bedreiging dreigt op onze vrijheid, mening-uiting, pers en alle andere zaken die horen in een vrije democratie. Vele zien het maar doen nix.

    Als we al die privileges kwijt raken, wat hebben we dan nog? Bescherm dat grootgoed want je weet pas wat je kwijt bent (en wat dat voor gevolgen heeft voor jou persoonlijke leven) als het weg is. Zo is het ook gegaan met de "toeslagen-slachtoffers" Het liep gierend uit de hand en pas toen de massa hierover de mening uitsprak (door het doorzetten van o.a. Omzigt) kwam er actie en consequenties. Omzigt zelf, moest daarvoor een prijs betalen in de vorm van zijn persoonlijke gezondheid maar hield stug vol, een (vrijheid)held in mijn ogen. Zijn functie werd zelfs besproken in de pre-formatie "functie elders" uitgesproken door de MP zelf!!! (die zich dat effe niet herinnerde maar wel een appeltje had te schillen (lees: motief) omdat Omzigt "zijn" cabinet naar huis stuurde).
    Ik maak me echt zorgen dat het gierend uit de hand loopt, mensen door MSM (die bewijsbaar censuur heeft) in "slaap" worden gehouden waardoor de massa stil blijft. Gebruik je eigen verstand, eigen inzicht en oordeel dan of het wel klopt wat er gebeurd.
     
  18. roger_l

    roger_l F1 Rookie

    Apr 27, 2002
    2,707
    Netherlands /Utrecht
    Full Name:
    Roger
  19. bigodino

    bigodino F1 World Champ
    Silver Subscribed

    Apr 29, 2004
    12,581
    The Netherlands
    Full Name:
    Peter den Biggelaar
    Het bedrijf waar ik mijn 911 in onderhoud had, heeft al een 911 omgebouwd, dus het kan. Of je het moet willen?

    Men is al jaren bezig in allerlei globalistische organisaties zoals de EU, met de invoering van digitale paspoorten, QR-codes en bijbehorende beperkingen. CO2 credits met een jaarlijks een steeds lager plafond bestaat al lang in de EU, alleen nog niet voor burgers. Dat CO2 credit systeem geldt ook voor energiecentrales en is 1 van de redenen dat de energieprijzen zo gestegen zijn.

    De 17 SDG doelen bevatten veel onderdelen die uiteindelijk neer komen op rantsoenering. We krijgen straks allemaal een digitaal bonnenboekje. Tenminste, als het aan de globalisten ligt. Heel veel mensen denken dat het zo'n vaart niet zal lopen en dat geeft de globalisten de kans om dit soort systemen stukje bij beetje in te voeren. De Corona situatie heeft e.e.a. wel in een stroomversnelling gebracht.
     
    roger_l likes this.
  20. roger_l

    roger_l F1 Rookie

    Apr 27, 2002
    2,707
    Netherlands /Utrecht
    Full Name:
    Roger
    Ik ben natuurlijk geen viroloog, statisticus of politicus, maar om nou te denken dat ik kleurenblind ben...
     
    Ajax de 1e and bigodino like this.
  21. milko1969

    milko1969 Formula 3

    Feb 21, 2012
    1,283
    Breda, Holland
    Full Name:
    Milko
    Staan er meerdere op YouTube dacht ik.
     
  22. bigodino

    bigodino F1 World Champ
    Silver Subscribed

    Apr 29, 2004
    12,581
    The Netherlands
    Full Name:
    Peter den Biggelaar
    Het is allemaal om te huilen, dus soms moet je er maar ook eens om kunnen lachen:

    Hoor wie niest daar kinderen,
    Hoor wie hoest daar kinderen,
    Hoor wie snottert in zijn elleboog?
    't is een griepje zeker, een verkoudheid zeker,
    Ik zal het vragen aan een viroloog.

    :)
     
    Ajax de 1e likes this.
  23. bigodino

    bigodino F1 World Champ
    Silver Subscribed

    Apr 29, 2004
    12,581
    The Netherlands
    Full Name:
    Peter den Biggelaar
    Ajax de 1e likes this.
  24. roger_l

    roger_l F1 Rookie

    Apr 27, 2002
    2,707
    Netherlands /Utrecht
    Full Name:
    Roger
    De Code van Neurenberg werd in 1947 uitgevaardigd, onmiddellijk na de Tweede Wereldoorlog, om veel van de flagrante schendingen van de mensenrechten door de nazi’s en de keizerlijke Japanners tijdens de oorlog te voorkomen. De Code van Neurenberg verbied vaccinatieplicht met experimentele vaccins, niet met goedgekeurde.

    Ursula wil de Code van Neurenberg nu opzij schuiven om de vaccinatieplicht erdoor te kunnen drukken. Ze weet dat ze in overtreding is en daarmee gelijk komt te staan met Mengele, dus moet de Code weg, logisch toch? Ze kan ook wachten totdat ze definitief goedgekeurd worden, maar gezien de eerste onthullingen van Pfizer is dat toch een dingetje...

    https://commonsensetv.nl/ursula-van-der-leyen-voorstander-schrappen-code-van-neurenberg/
     
    Ajax de 1e likes this.
  25. bigodino

    bigodino F1 World Champ
    Silver Subscribed

    Apr 29, 2004
    12,581
    The Netherlands
    Full Name:
    Peter den Biggelaar
    Ik heb de directe quote nergens kunnen vinden, "slechts" dat ze voorstander is van verplichte vaccinatie. Erg zat natuurlijk.

    Gelukkig is het Covid vaccin erg veilig, zeker vergeleken met andere vaccins:
     

Share This Page