News

Bug #2: Link test - possible problem?

Discussion in 'Report Bugs & Ask Questions' started by 348paul, Oct 31, 2003.

  1. 348paul

    348paul Formula 3

    Dec 27, 2002
    1,098
    Kent - UK
    Full Name:
    Paul Hill
    I just made a post with a link and it failed to work so here goes

    www.ferrrarichat.com


    Automatically parse URLs: automatically adds and around internet addresses. (is ticked)
     
  2. 348paul

    348paul Formula 3

    Dec 27, 2002
    1,098
    Kent - UK
    Full Name:
    Paul Hill
  3. ralessi

    ralessi Formula 3

    May 26, 2002
    1,093
    Houston, TX
    Full Name:
    Rikk
  4. ralessi

    ralessi Formula 3

    May 26, 2002
    1,093
    Houston, TX
    Full Name:
    Rikk
    <a href="www.ferrarichat.com">www.ferrarichat.com</a>
     
  5. rob lay

    rob lay Administrator
    Staff Member Admin Owner Miami 2018

    Dec 1, 2000
    49,307
    Southlake, TX
    Full Name:
    Rob Lay
    Looks like a bug.
     
  6. Chiaro_Slag

    Chiaro_Slag F1 Veteran

    Oct 31, 2003
    7,731
    CA
    Full Name:
    Jerry
    I could not link either. Also couldn't link as text to click on (Insert Hyperlink Icon).
     
  7. 348paul

    348paul Formula 3

    Dec 27, 2002
    1,098
    Kent - UK
    Full Name:
    Paul Hill
    HTML code is Off
    vB code is On
    Smilies are On
    code is On


    HTML code is Off
    ????????????????
     
  8. 348paul

    348paul Formula 3

    Dec 27, 2002
    1,098
    Kent - UK
    Full Name:
    Paul Hill
  9. El Wayne

    El Wayne Global Moderator
    Global Moderator Owner

    Aug 1, 2002
    17,953
    San Marino, CA
    Full Name:
    L. Wayne Ausbrooks
  10. El Wayne

    El Wayne Global Moderator
    Global Moderator Owner

    Aug 1, 2002
    17,953
    San Marino, CA
    Full Name:
    L. Wayne Ausbrooks
  11. wax

    wax Four Time F1 World Champ
    Advising Moderator

    Jul 20, 2003
    42,334
    SFPD
    Full Name:
    Dirty Harry
    from...
    http://ferrarichat.com/forum/clientscript/vbulletin_stdedit.js
    ...here's the current coding for links:

    function namedlink(thetype)
    {
    var extraspace = "";
    if (text)
    {
    var dtext = text;
    }
    else
    {
    var dtext = "";
    extraspace = " ";
    }
    linktext = prompt(link_text_prompt,dtext);
    var prompttext, prompt_contents;
    if (thetype == "URL")
    {
    prompt_text = link_url_prompt;
    prompt_contents = "http://";
    }
    else
    {
    prompt_text = link_email_prompt;
    prompt_contents = "";
    }
    var linkurl = prompt(prompt_text, prompt_contents);
    if ((linkurl != null) && (linkurl != ""))
    {
    if ((linktext != null) && (linktext != ""))
    {
    AddTxt = "[" + thetype + "=" + linkurl + "]" + linktext + "[/" + thetype + "]" + extraspace;
    AddText(AddTxt);
    }
    else
    {
    AddTxt = "[" + thetype + "]" + linkurl + "[/" + thetype + "]" + extraspace;
    AddText(AddTxt);
    }
    }
    }
     
  12. wax

    wax Four Time F1 World Champ
    Advising Moderator

    Jul 20, 2003
    42,334
    SFPD
    Full Name:
    Dirty Harry
    Checking whole gamut...
    Code:
    <script language="Javascript">
    <!--
       alert("Hello world!");
    //-->
    </script> 
    PHP:
    $myvar "Hello World!";
    for (
    $i=0$i<10$i++) {
          echo 
    $myvar."\n";
    }
    left​
    bold italics
    indent​
    underlined red
    center​
    [size=+2]two sizes larger[/size] courier font
    right​
    • first bullet
    • second bullet
    1. first number
    2. second number
    • first alphabetically
    • second alphabetically
    [​IMG]
    www.ferrarichat.com/forum/
    FerrariChat

    [thread]127[/thread]
    Bug #2: Link test - possible problem?
    [post]636&postcount=1[/post]
    [post=636&postcount=1]348paul: Link test - possible problem?[/post]
     
  13. wax

    wax Four Time F1 World Champ
    Advising Moderator

    Jul 20, 2003
    42,334
    SFPD
    Full Name:
    Dirty Harry
    Some links are working. Rob musta got on the batphone!
    It's going to seem like I'm insulting your intelligence, but these are what now currently work:
    All examples preceded by * are using spacing for show and tell throughout any given example
    actual usage is on following line

    This is supposed to be unlinked, that is - show the image - Rob may have temporarily turned the img linking off in order to make sure the "old way" isn't lost. But it shows the address instead at this time.
    *[ img ] address of image [ /img ]
    [​IMG]

    Simple URL Hyperlinking:
    *[ url ] www . address . com[ /url ]
    www.ferrarichat.com/forum/

    Advanced URL Hyperlinking:
    *[ url = ( address ) ] ( name ) [ /url ]
    FerrariChat

    Simple Thread Linking:
    *[ thread ] 127 [ /thread ]
    [thread]127[/thread]

    *Advanced Thread Linking:
    [ thread = 127 ] Bug #2: Link test - possible problem? [ /thread ]
    Bug #2: Link test - possible problem?

    Again, no spaces anywhere - whether inside brackets or on actual addies.
    Again, no insult to intelligence intended.

    If it's working again on this example, I'll post on General that links are working. This will stifle some of the wailing and gnashing of teeth.
     

Share This Page