Corona (Politieke inhoud goedgekeurd) | Page 57 | FerrariChat

Corona (Politieke inhoud goedgekeurd)

Discussion in 'Holland/Belgium' started by 328gts1987, Mar 22, 2020.

This site may earn a commission from merchant affiliate links, including eBay, Amazon, Skimlinks, and others.

  1. rob.kruiswijk

    rob.kruiswijk Formula 3

    Jun 15, 2014
    1,377
    Netherlands
    Full Name:
    Rob
    #1401 rob.kruiswijk, Nov 16, 2021
    Last edited: Nov 16, 2021
    Hoi Oscar

    Goede bijdrage

    Erg jammer dat je eindigde met:

    “En ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat de helft van die schreeuwers per week het halve Kruitvat leeg slikken, de McDonalds te vaak bezoeken en niet vies zijn van een pilletje of snuifje maar een vaccin wat beschermt opeens levensgevaarlijk zou zijn..... “

    Dat is jou indruk prima maar waarom je dat aanhaalt is mij onduidelijk.

    Mijn indruk is dat mensen met de gewoonten die je beschrijft het helemaal niet zo nauw nemen met hun gezondheid laat staan dat ze zich in gezondheid verdiepen . Lijkt me logischer dat die groep al lang dubbel gevaccineerd is of nu in de rij staat voor vaccinatie door recente maatregelen.

    Zelf vermijd ik fastfood ketens, heb genoeg gezien in Amerika wat dat met de mensen daar doet, pilletjes en snuifjes gebruik ik niet, rook en drink niet.





    Sent from my iPhone using FerrariChat
     
  2. roger_l

    roger_l F1 Rookie

    Apr 27, 2002
    2,710
    Netherlands /Utrecht
    Full Name:
    Roger
    Probeer eens alle 'complotten' te vergeten en nuchter te kijken naar wat er aan de hand is: er zitten 150 parlementariërs compleet in een fuik waar zij nooit meer uitkomen. Ze hebben 2 jaar lang als een kip zonder kop achter Hugo de Waanzinnige gelopen die ook maar wat kakelt.

    De WHO heeft al in oktober 2020 gepubliceerd dat Corona vergelijkbaar is met een stevige griep die de mensen treft die het griepvirus ook altijd treft. De WHO heeft bij herhaling geroepen dat lockdowns helemaal niets opleveren, integendeel, de schade is vele malen groter. Steeds duidelijker wordt dat het vaccin niet doet wat beloofd was...

    En daar zit je dan als Parlementariër. 2 jaar lang de partijdiscipline gevolgd. Het land in lockdown gegooid, enorme economische schade aangericht, het land gespleten. Alles wat de fractievoorzitter zei heb je gevolgd. Anders stemmen staat gelijk aan politieke zelfmoord, niemand die je hypotheek daarna betaald (nou ja, wachtgeld misschien).

    Mona Keijser werd als voorbeeld gesteld als je van de partijdiscipline afwijkt en je moreel kompas leidend wordt. 2G is onacceptabel in een samenleving die alles 'samen' zou moeten aanpakken.

    Hugo en onze vaccinverkoper Ab hadden de zondebok al in beeld: de ongevaccineerde. De ironie wil dat er een angstbeeld opgebouwd werd alsof de ongevaccineerde iemand in gevaar kan brengen met een virus waartegen de gevaccineerde zelf beschermd is. Daarna werd het verhaal dat de ongevaccineerde het schaarse IC-bed gaat bezetten. Beetje vreemd dat je daar vorig jaar nog 17 miljoen ongevaccineerden voor nodig had en nu 1,8 miljoen toch? En nu wordt het verhaal dat ze de ongevaccineerden juist willen beschermen. Dat zijn 3 draaien binnen één maand... waarom? Omdat de ziekenhuizen weer volstromen met de zelfde groep mensen, maar nu gevaccineerd. De praktijk haalt de ironie in...of leugens.

    De grootste ANGST van deze Parlementariërs is niet het virus, maar moeten toegeven dat ze 2 jaar lang een land de vernieling in hebben geholpen. Zinloos. Want niets heeft geholpen. De barriere om dat toe te geven wordt met de dag groter...

    Dit land is gegijzeld door 150 parlementariërs die niet durven toegeven dat ze een enorme fout hebben gemaakt. 2G zal leiden tot een enorme splijting van de samenleving en het is te hopen dat ze de moed hebben nog net op tijd het tij te keren.

    Caroline vd Plas van BBB heeft geopperd een 'cold-case'-team in te stellen. Net als bij een recherche-onderzoek. Rechercheurs die vastgelopen zijn in hun eigen valkuilen vervangen voor mensen met een frisse onbevangen kijk op de zaak. Dat zou wel eens een gouden zet kunnen zijn om 150 vastgelopen parlementariërs een escape te bieden....
     
  3. bigodino

    bigodino F1 World Champ
    Silver Subscribed

    Apr 29, 2004
    12,632
    The Netherlands
    Full Name:
    Peter den Biggelaar
    Ja ik ben ook teleurgesteld door het laatste deel van de reactie van Oscar. Alsof de kritische mensen alleen maar naar Baudet of Engel luisteren. Alsof er wereldwijd niet miljoenen mensen zijn die even kritisch zijn, inclusief allerlei deskundigen. Alsof wij geen argumenten vormen op basis van data die de overheid nota bene zelf produceert. De feiten zijn daar, maar om voor mij onduidelijke redenen willen of kunnen zelfs intelligente mensen het niet zien.

    Oscar, ik snap dat je graag wil bijdragen aan een oplossing, maar naar mijn mening ben je (onbedoeld) onderdeel van het probleem. We moeten juist af van het massaal testen van mensen, zonder dat er een echte diagnose aan te pas komt. Door dit testbeleid blijven we in een angstcrisis zitten en wordt de werkelijke crisis in de gezondheidszorg (wanbeleid) niet aangepakt.
     
    Ajax de 1e, rob.kruiswijk and roger_l like this.
  4. rob.kruiswijk

    rob.kruiswijk Formula 3

    Jun 15, 2014
    1,377
    Netherlands
    Full Name:
    Rob
    #1404 rob.kruiswijk, Nov 16, 2021
    Last edited: Nov 16, 2021
    We hebben een falend kabinet en dat probeert Rutte nog steeds in stand te houden, kijk naar de regeerakkoord rondes ze kunnen niet samenwerken, kijk naar de leugens, de leden die vertrokken zijn, de kul die Hugo dagelijks uitkraamt om de maatregelen te rechtvaardigen of nieuwe keuzes voor te leggen, want zo doet hij dat. Iedereen is bang voor zijn kamer positie en ze houden elkaar instand (door verschillende belangrijke corona moties te weigeren) met de hoop op nog 4 jaar. Die hoop heb ik al opgegeven.

    De kabinetsbeëdiging hoeft voor mij niet plaat te vinden, en als die plaats vind ik het zeer gepast om daar te gaan demonstreren.
    Nieuwe verkiezingen uitschrijven is meer dan gerechtvaardigd, tijd zat voor, en als dan weer die zelfde kliek gekozen wordt zal er nooit iets veranderen en is er niets verloren. Een win win situatie voor het volk dus.

    Je kan na die verkiezingen je conclusie trekken voor de komende 4 jaar en als het je niet bevalt mogelijk emigreren..
     
    Ajax de 1e likes this.
  5. Ajax de 1e

    Ajax de 1e Formula Junior

    Feb 21, 2014
    843
    Holland
    Full Name:
    Steef
    Even over Baudet: die man zie je als enige zich volledig uit de naad werken, en wel voor vrijheid. U weet wel: DÉ vrijheid!
    Je kan zeggen over hem wat je wilt, het niet met al zijn uitspraken eens zijn, maar hij is de enige die zijn handen laat wapperen (plus de andere tegenstanders van het beleid, maar hij steekt er met kop en schouders boven uit! Al anderhalf jaar lang!

    Het is dan ook een geweldige actie van hem om in Volendam voor Sinterklaas te spelen, en dat gebaar werd met open armen ontvangen!
    Die lui die het terecht vinden dat kinderen zich buiten moeten omkleden, en middels schermen afgesloten werden van de zogenaamde intocht van een Sint: ik snap werkelijk niet hoe je zo harteloos kan zijn.
     
    rob.kruiswijk, roger_l and bigodino like this.
  6. rob.kruiswijk

    rob.kruiswijk Formula 3

    Jun 15, 2014
    1,377
    Netherlands
    Full Name:
    Rob
  7. bertdeboer340

    bertdeboer340 Formula 3

    Sep 16, 2003
    2,374
    Netherlands
    Full Name:
    Bert de Boer
    Of je nu voor of tegenstander bent van vaccineren, hier legt Marcel Levi duidelijk het pijnpunt bloot. En ja hij is voor vaccinatie maar ik denk dat we ons allemaal in zijn woorden kunnen vinden.

     
  8. MvT

    MvT F1 Rookie

    May 25, 2013
    4,248
    The Netherlands - NH
    Full Name:
    Tijn
    En zo is het
     
  9. cdriel

    cdriel Karting

    May 30, 2016
    173
    Druk in de ziekenhuizen wordt mede veroorzaakt omdat veel verplegend personeel voor een carriere heeft gekozen in de test- & prikbusiness omdat ze daar bijna twee keer zo veel mee verdienen met lagere werkdruk en christelijke werktijden, las ik laatst.

    Lijkt me wel een dilemma. Je moet mensen werven voor testen en prikken, maar die trek je weer weg uit de ziekenhuizen.
     
  10. rob.kruiswijk

    rob.kruiswijk Formula 3

    Jun 15, 2014
    1,377
    Netherlands
    Full Name:
    Rob
    Dus de overheid heeft doel bewust het verplegend personeel weg laten gaan doordat bijna 2 keer hogere salarissen geboden worden voor simpele test en prik activiteiten.

    En recent komt dat bovenwater, deze trend was nog niet eerder opgevallen?

    Nog even en het IC personeel wordt beter betaald om tests af te nemen en prikjes te zetten in de lokale vaccinatie en test locaties en bussen voor de middelbare en basis scholen.

    Dat kan dus ook door een beleid veroorzaakt worden, als je maar betaald, geld zat te lenen zonder onderpand, bij de ECB, behalve als je in NL voor een hypotheek of andere lening komt, dan zijn er hele strikte voorwaarden.





    Sent from my iPhone using FerrariChat
     
  11. cdriel

    cdriel Karting

    May 30, 2016
    173
    Ik denk niet direct dat het bewust is gedaan, maar eerder een gevolg is van privatisering, haast en het niet goed doordenken of overzien van de consequenties.
     
    rob.kruiswijk likes this.
  12. rob.kruiswijk

    rob.kruiswijk Formula 3

    Jun 15, 2014
    1,377
    Netherlands
    Full Name:
    Rob
    Zou kunnen maar uiteindelijk is het beleid van de overheid en blijft die overheid verantwoordelijk.

    Je kunt ook de dijkbewaking afschalen, er waren toch geen doorbraken, vervolgens de dijken eventueel verlagen er waren toch geen overstromingen. en als er een dijk doorbraak is het water gewoon terug pompen. dat gaat in het begin misschien goed, maar als er meer doorbraken komen ben je gelaat.

    Dat is er ook bij de zorg gebeurt. het ging nog wel, tot dat het niet meer gaat.
     
  13. Ajax de 1e

    Ajax de 1e Formula Junior

    Feb 21, 2014
    843
    Holland
    Full Name:
    Steef
    In een notendop een samenvatting van al het voorgaande:
    https://ezaz.nl/de-duivel-aan-het-werk/?fbclid=IwAR2zXdkfXIuJcUvZ0-E3T2bW1j716otWQfAdQqrZTWQ7bhZGe8M2pqUdxiA

    We zijn er nog lang niet vanaf, misschien wel nooit meer, dat is het gevaar van de situatie accepteren.
    Dat heeft ongetwijfeld ook gevolgen voor de auto-hobby. Dat er iets moet gebeuren in de wereld, lijkt me duidelijk, we zijn de wereld aan het 'op-consumeren', maar dat kan ook op een andere manier. Educatie.
    Ik heb ooit gezegd dat de hele mondiale economie een piramidesysteem is, en dat dat ooit in elkaar zakt.....misschien staan we aan de vooravond.
     
    rob.kruiswijk likes this.
  14. bigodino

    bigodino F1 World Champ
    Silver Subscribed

    Apr 29, 2004
    12,632
    The Netherlands
    Full Name:
    Peter den Biggelaar
    Dit roep ik al bijna vanaf het begin. De druk is niet hoog, de zorg is te zwak. We zitten al sinds circa april/mei vorig jaar comfortabel onder de epidemische grens.

    Capaciteit en omstandigheden in de zorg moeten verbeterd worden. Denk ook aan Ivermectine als profylaxe voor zorgpersoneel (en vroegbehandeling bij de huisarts, zodat er ook minder mensen in het ziekenhuis terecht komen).

    (maar ja, dat mag natuurlijk niet want dan valt de tijdelijke toelating voor de prikjes weg).
     
    roger_l, Ajax de 1e and rob.kruiswijk like this.
  15. 275gtb6c

    275gtb6c Formula 3
    Silver Subscribed

    Oct 30, 2006
    1,929
    europe
    Full Name:
    oscar
    Op zich klopt het dat we in Nederland echt op de grens balanceren qua zorg en capaciteit. Alleen betalen we ook belachelijk weinig, slechts zo'n 1200-1500 eu pppj. Duitsland is dat 3x-4x hoger en over de VS praten we al helemaal niet. De UK heeft een gratis systeem, maar daar wil niemand gebruik van maken, tenzij het moet. Ik geloof dat Italië een goed systeem heeft, in ieder geval hoor ik daar weinig mensen klagen alleen zijn ze daar wel erg snel met heel veel pillen...
    Maar het klopt wel, we zijn op slot door een te kleine capaciteit. Neemt niet weg dat je dan nu in oplossingen moet denken en dat is toch echt de kudde beschermen.

    ciao
    Oscar
     
  16. ChrisW1

    ChrisW1 Formula 3

    Oct 29, 2015
    1,065
    The Netherlands
    Full Name:
    Chris
    Dat klopt denk ik niet. We betalen in Nederland nu al bijna zo'n 7 duizend euro per persoon (inclusief kinderen) aan de zorg per jaar, wat zeker niet laag is in vergelijking met de meeste andere Europese landen. Voor een gezin met 2 kinderen gaat het om ruim 26 duizend euro per jaar. En dat loopt snel op. In de afgelopen 5 jaar zijn er zo'n 100.000 zorgmedewerkers bijgekomen en werkt zo'n 1 op de 6 werkenden in de zorg.

    Het grootste deel van de zorg wordt niet van de bij de mensen zichtbaar geïnde zorgpremie betaald maar uit de algemene middelen (dus via belastingen bekostigt).

    Misschien ook interessant om het volgende artikel even te lezen om de wappieverhalen over dat het allemaal ligt aan de beperkte IC capaciteit in NL, die zoveel lager zou zijn dan bijvoorbeeld in Duitsland, even in het juiste perspectief te plaatsen:

    https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/buitenland/artikel/5267913/duitsland-corona-covid-ics-coronavirus-besmettingen-cijfers

    In Duitsland hebben ze op papier wel meer IC-bedden maar dat komt ook omdat daar bedden in worden meegeteld voor patiënten die in Nederland niet of niet zo lang als in Duitsland op wat wij hier IC-bedden noemen liggen. In Duitsland is het optisch veel grotere aantal IC-bedden ook bijna vol.

    Ik ken geen land in de wereld waar men ervoor heeft kunnen kiezen om de coronagolven maar over zich heen te laten komen en het op te vangen met voldoende zorgcapaciteit.
     
  17. Ajax de 1e

    Ajax de 1e Formula Junior

    Feb 21, 2014
    843
    Holland
    Full Name:
    Steef
    Wij betalen in het gezin jaarlijks bijna 7000,= aan zorg....verzekering (?) (2x basis, 2x zelfstandigen toeslag, 2x max AV). (Even ter herinnnering: dat is 14.000 gulden!!!). En inderdaad wordt er ook nog via belastingen afgedragen, maar dat terzijde. Nederland was tot de privatisering van de zorg, een voorbeeld voor vele landen. Daar is nu een Ziekenfonds-systeem zoals wij dat ooit hadden, bv Oman. Deze mensen waren geshockeerd over ons huidige systeem (en ja, ik had voor corona regelmatig contact met deze mensen), want in Oman is iedereen verzekerd van zorg (misschien wel betere zorg dan in Nederland, althans, dat was hun bewering). Ze verbaasden zich over het geklungel van artsen, organisatie, en de hoge kosten van de (medische) rekeningen en ons zorgstelsel. Hoe meer wazige regels binnen de zorg, hoe minder serieus het zorgpersoneel met hun werkelijke taken bezig kunnen zijn. Binnen de zorg heet dat 'verstorende ruis'. Er is geen één arts, verpleegkundige, ergotherapeut, enz. die roept om nog meer regels in de zorg, maar juist die regels maken erg veel stuk in de zorg, en dat gaat gepaard met enorme kostenstijgingen. De zorgverzekeringen verschuilen zich achter de 'enorme fraude' binnen de gezondheidszorg, maar ze 'pakken' de verkeerde zorgverleners aan met hun beleid. Of toch niet, want het geld klotst tegen de klippen op bij de zorgverzekeringen!

    Het RTL bericht laat een enorme toename zien in Duitsland (of het nu wel of niet met IC-capaciteit te maken heeft, laat ik even achterwege), maar grappig is dat er een enorme toename van opnames is. Dit was al voorspeld door 'wappie-immunologen', of je het er nu mee eens bent of niet, ze krijgen toch steeds meer gelijk......
    Die toename staat nu ter discussie, want is dat nu onder gevaccineerden, mensen die nog niet volledig gevaccineerd zijn, of is dat nu onder volledig ongevaccineerden? We krijgen de reële cijfers gewoon niet te zien! NIEMAND geeft hier inzage in. Alles wordt tegengewerkt als men hier onderzoek naar wilt doen.
    Op EU-niveau zou ruim 80% gevaccineerd zijn, dus je mag rustig aannemen dat de slachtoffers onder gevaccineerden enorm aan het toenemen is.
    Sinds gister pas, volg ik Maurice de Hond, en die man zuigt niets uit zijn duim, hij probeert alles in perspectief te zetten, en te controleren. Dat tegenstanders hem continue zwart proberen te maken, vindt ik heel begrijpelijk. Het ondermijnt het beleid.

    Wappie-verhaal of niet: gister werd er een filmpje gedeeld, van iemand die de sneltest deed met kraanwater: de test sloeg positief uit! Als dit echt was, dan moet je je afvragen of er in ons kraanwater corona zit, of dat de test positief is bij vreemde stoffen in ons kraanwater. Die sneltest is niet betrouwbaar, maar de GGD-test ook niet. Dat weet ik, omdat een persoon van dichtbij de ene dag positief was getest, er werd getwijfeld (want geen klachten), en de volgende dag negatief getest! Ze klooien maar wat aan bij de GGD's.
    Tevens vraag ik me af of alle huisartsen gevaccineerd zijn, of dat ze voor elkaar een qr-code 'regelen'. Misschien spuiten ze het vaccin wel leeg in het riool, voordat dit de arm van de collega-huisarts in gaat. Ook dat wordt niet gecontroleerd. Ik ken wel 1 hartspecialist die pertinent GEEN vaccin neemt.
    Wij hebben een significant aantoonbare toename van een diversiteit aan klachten onder onze (gevaccineerde!) klanten, die niet aan corona zijn toe te schrijven. Het wordt wel een keer tijd dat dat onderzocht gaat worden. 2G gaat niet helpen, en werkt juist averechts. Diverse groepen slijpen de messen, en neem maar aan, dat als 2G op de werkvloer wordt ingevoerd, de zorg helemaal stil komt te liggen.
    De demissionaire 'leiders' vertonen zich niet meer in het openbaar, kijken bij een interview schichtig om zich heen, en de sluipschutters liggen in Den Haag op de daken. En dat alles om een kwetsbare groep te beschermen???
     
  18. ChrisW1

    ChrisW1 Formula 3

    Oct 29, 2015
    1,065
    The Netherlands
    Full Name:
    Chris
    Sorry, maar dat is echt weer zo'n onzinnige wappieretoriek (dat de reële cijfers niet bekend worden gemaakt). Duitsland publiceert juist heel veel cijfers over Covid, ziekenhuisopnames en IC-opnames. Op wappiekanalen zal je er echter nooit iets van terug zien want de inhoud past niet bij hetgeen daar graag verkondigd wordt als boodschappen.

    Zie hier de website van het RKI waar dagelijks en wekelijks gepubliceerd wordt:

    https://www.rki.de/DE/Content/InfAZ/N/Neuartiges_Coronavirus/Situationsberichte/Gesamt.html

    Later vandaag komt er weer een nieuw uitgebreid weekbericht. Lijkt me toch wel verplichte kost als je zo met het onderwerp bezig bent.

    Hieronder een eenvoudige tabel waar ik wat cijfertjes uit verschillende weekrapporten over ziekenhuis- en IC-opnames in heb gekopieerd:

    Image Unavailable, Please Login

    In de laatste vier rapportage-weken was nog zo'n 74% vd IC-opnames niet gevaccineerd. Dat percentage neemt de afgelopen vier maanden af omdat o.a. steeds meer mensen gevaccineerd zijn, de werking van de vaccins over tijd vermindert en in Duitsland met restricties voor niet-gevaccineerden gepoogd wordt niet-gevaccineerden wat minder risico te laten lopen op besmetting. In Israel zag je overigens dat relatief kort na de start van de campagne voor de derde prik de verhouding gevaccineerd/ongevaccineerd weer sterk in het voordeel vd gevaccineerden veranderde.

    Als je dit soort cijfers af en toe bekijkt, zou je bijvoorbeeld ook snel inzien dat een ziekenhuiskans van 0.6 op 100.000 voor tieners a.g.v. Covid zoals hier wel eens is geroepen niet juist kan zijn.
     
    bertdeboer340 likes this.
  19. Ajax de 1e

    Ajax de 1e Formula Junior

    Feb 21, 2014
    843
    Holland
    Full Name:
    Steef
    Hahaha, en die cijfers kloppen wel??? Die zijn helemaal zuiver? Weet je het zeker?
     
  20. rob.kruiswijk

    rob.kruiswijk Formula 3

    Jun 15, 2014
    1,377
    Netherlands
    Full Name:
    Rob
    Hoi Chris,

    "Hieronder een eenvoudige tabel waar ik wat cijfertjes uit verschillende weekrapporten over ziekenhuis- en IC-opnames in heb gekopieerd:"

    De toename van het aantal gevaccineerden >59 jaar en afname van de werking van het vaccin lijd tot 9 keer meer patiënten op de IC in 10 weken.
    Met totaal 310 mensen op de IC doet Duitsland (83 miljoen inwoners) het heel goed t.o.v. Nederland (17 miljoen inwoners) waar nu 413 mensen op de IC liggen. Volgens mij gaat er in Nederland iets radicaal fout of kloppen de IC aantallen van Duitsland niet. Hoe zie jij dat?

    Waarom toon je die leeftijd groep cijfers van Nederland niet (regulier en IC-opnames), dat lijkt mij veel relevanter voor ons.
    Wat is de reden waarom dat staatsgeheim is?
     
  21. djfrens

    djfrens Formula 3

    Jan 9, 2007
    2,115
    The Netherlands
    Tjonge jonge… sluit aub deze draad.. heeft niks meer met onze hobby te maken.
     
    MvT and Ferryducati like this.
  22. bigodino

    bigodino F1 World Champ
    Silver Subscribed

    Apr 29, 2004
    12,632
    The Netherlands
    Full Name:
    Peter den Biggelaar
    We zouden je iets serieuzer nemen als je eens ophield met iedereen die een andere mening heeft een wappie te noemen. En ben je in 2019 geboren? De dictatoriale maatregelen hebben hun oorsprong in China, geen enkel land heeft dit ooit eerder gedaan. En het is geen pandemie, alleen maar omdat de WHO de definitie een aantal jaren geleden gewijzigd heeft. Deskundigen waarschuwden er toen al voor dat met de nieuwe definitie zelfs een milde griep al als pandemie aangemerkt kon worden.

    Nogmaals, er is niets uitzonderlijks aan de virussituatie, omdat we al lang zelfs onder de epidemische grens zitten. Daar moet je de zorgcapaciteit op afstemmen, niet gezonde mensen terroriseren.
     
  23. bigodino

    bigodino F1 World Champ
    Silver Subscribed

    Apr 29, 2004
    12,632
    The Netherlands
    Full Name:
    Peter den Biggelaar
    Dan klik je toch niet op deze link? Zo moeilijk is dat niet hoor. Zat andere links die wel over auto's gaan. Dit topic is veel te belangrijk om te sluiten.
     
  24. bigodino

    bigodino F1 World Champ
    Silver Subscribed

    Apr 29, 2004
    12,632
    The Netherlands
    Full Name:
    Peter den Biggelaar
    cdriel likes this.
  25. Ajax de 1e

    Ajax de 1e Formula Junior

    Feb 21, 2014
    843
    Holland
    Full Name:
    Steef
    Het gerucht gaat dat zowel in Oostenrijk als de VS de p(leuris) uit is gebroken….militaire eenheden en politie gaan langzaam aan de kant van het volk kiezen. Als dat zo is, waait het vanzelf een keer over naar de overige landen. Je kan nu nog kiezen aan welke kant je gaat staan….. ;)
     

Share This Page