Buy

Corona...

Discussion in 'Holland/Belgium' started by 328gts1987, Mar 22, 2020.

 1. djfrens

  djfrens Formula 3

  Jan 9, 2007
  2,028
  The Netherlands
  Wij zijn te eigenwijs, wij weten het altijd beter. Wij gaan altijd in discussie. Wij weigeren altijd om mee te werken aan maatregelen en wij zoeken overal iets achter of willen overal voor beloond worden. Dat somt het wel zo’n beetje op. En dit alles maakt dat er geen beleid te voeren is, dat er geen maatregelen kunnen zijn en vooral geen eensgezindheid. We willen geen vaccinatie, geen booster, geen mondkapje, geen QR code, geen lockdown maar er wel over klagen en over in discussie gaan. Krijgen we hier een lockdown gaan we shoppen in België, komen er maatregelen op wintersport gaan we deze ontduiken. En wij weten alles beter, weten meer dan virologen, meer dan medisch specialisten. Want wij hebben Facebook! En weten we het niet beter dan zit er iets achter, we vertrouwen niets. En zelfs wanneer er in de landen om ons heen wel gewoon met een QR code wordt omgegaan, zonder gezeur of gedram…. Worden de protesten vast uit het nieuws gehouden. Best bijzonder eigenlijk.
   
  275gtb6c and milko1969 like this.
 2. To remove this ad click here.

 3. Ajax de 1e

  Ajax de 1e Formula Junior

  Feb 21, 2014
  472
  Holland
  Full Name:
  Steef
  Leuk, ik neem aan dat je een grapje maakt....."En zelfs wanneer er in de landen om ons heen wel gewoon met een QR code wordt omgegaan, zonder gezeur of gedram…. Worden de protesten vast uit het nieuws gehouden."

  :D
   
 4. roger_l

  roger_l Formula 3

  Apr 27, 2002
  2,295
  Netherlands /Utrecht
  Full Name:
  Roger
  Hij meent het serieus, dat is nog veel erger... hij heeft alleen de NPO, anders wist hij het wel
   
  Ajax de 1e likes this.
 5. roger_l

  roger_l Formula 3

  Apr 27, 2002
  2,295
  Netherlands /Utrecht
  Full Name:
  Roger
  Mijn dochter zit zonder klachten in quarantaine omdat zo'n net terug uit Oostenrijk geboosterde deugkneus uit haar klas nu Cojona heeft en een deel van de klas in quarantaine heeft gejaagd. De geboosterden liggen met een snotneus in bed, de dwarsliggers zitten fris en fruitig hun opgelegde quarantaine-tijd te verdoen. Maar wel effe allemaal verplicht, ook zonder klachten, langs die GGD-deugstraat. Maar het ligt aan die dwarsliggers... Best bijzonder eigenlijk, die rituele zelfopoffering van die dwarsliggers.
   
  rob.kruiswijk and Ajax de 1e like this.
 6. cdriel

  cdriel Karting

  May 30, 2016
  164
  Ik spot enig sarcasme in jouw post ;-)

  Het feit dat zo veel Nederlanders zich niet aan de regels houden, zegt mij juist dat ze diep van binnen dondersgoed begrijpen wat voor onzin er achter de maatregelen steekt en hoe gevaarlijk dit virus nu echt voor ze is. Desondanks willen ze van het leven genieten. Die grote groep spreekt zich alleen niet zo massaal uit, maar van het gedrag kun je veel afleiden. Ik denk dat dat juist de Nederlandse mentaliteit is.

  Ik ben wel benieuwd in welk land volgens jou zonder gezeur of gedram met de QR wordt omgegaan. Er zijn dagelijks protesten maar die zie je inderdaad niet in de reguliere media. Dat betekent niet dat ze er niet zijn. Het gezeur en gedram voor die QR komt alleen van de overheid. Althans, zo ervaar ik het.
   
  rob.kruiswijk likes this.
 7. To remove this ad click here.

 8. Ajax de 1e

  Ajax de 1e Formula Junior

  Feb 21, 2014
  472
  Holland
  Full Name:
  Steef
  Nederland is juist het land waar het minst geprotesteerd wordt: in de ons omringende landen zijn veel meer protesten! Veel massaler, ook in Australië!
  Harder ook, zonder vechtploegen van de staat! Harder, omdat politiemensen door menigten terug in hun auto's worden gedwongen te vertrekken, zonder dat er bloed vloeit. Ze worden gewoon terug in hun voertuigen gezet, er wordt door niemand geslagen. Heel anders dan bij ons, waar vechtploegen uit het niets weerloze burgers tot bloedens toe lens slaan, en vervolgens probeert 'stiefvadertje staat' de schuld bij de demonstranten te leggen. De rest van de wereld spreekt daar zijn afschuw over uit!!! Komt ook niet bij 'onze' NPO aan de orde.

  Urk neemt het voortouw:
  Image Unavailable, Please Login Image Unavailable, Please Login
   
 9. roger_l

  roger_l Formula 3

  Apr 27, 2002
  2,295
  Netherlands /Utrecht
  Full Name:
  Roger
  Hoe zou het toch komen dat onze WimLex niet in quarantaine gaat, onze Boris rustig feestjes viert als het volk vastzit en in de 2e Kamer het 'oude normaal' geldt zodra de camera's uit zijn (noot: linkje zal wel snel dood zijn, alles wat niet bij de NPO wordt uitgezonden wordt om begrijpelijke redenen gewist)

   
  Ajax de 1e likes this.
 10. milko1969

  milko1969 Formula Junior

  Feb 21, 2012
  797
  Breda, Holland
  Full Name:
  Milko
  Wat wil je nu eigenlijk zeggen Roger, dat deze persoon niet naar Oostenrijk had moeten gaan? dat hij/ zij wel geboosterd is?of dat je dochter nu in quarantaine moet met haar klasgenoten? Voor het zelfde geld was zij ook besmet geraakt door die persoon en dat is gelukkig niet gebeurd misschien juist omdat die ander was geboosterd of jouw dochter misschien inmiddels ook wel gevaccineerd? De moraal ontgaat me daarom in dit verhaal een klein beetje. Een ding, de zogenoemde dwarsliggers zouden er nu ook heel anders bij hebben kunnen zitten als ze het wel hadden opgelopen, is gelukkig niet gebeurd, maar daar kun je ook eens bij stil staan. Het besmettings gevaar loert op dit moment overal dus uit kijken en afstandhouden zeker ook bij kinderen en jongeren is nu heel belangrijk.
   
 11. roger_l

  roger_l Formula 3

  Apr 27, 2002
  2,295
  Netherlands /Utrecht
  Full Name:
  Roger
  #2009 roger_l, Jan 15, 2022
  Last edited: Jan 15, 2022
  Volgens Kuipers dreigt er een ontwrichting van de samenleving omdat er zoveel mensen na een positieve test in quarantaine moeten, en mogen we blij zijn met het beetje openen van de samenleving zodat er geen totale ontwrichting optreedt.

  Als je nu nog niet snapt dat de ontwrichting komt door het beleid en niet door het virus... uit tal van publicaties blijkt inmiddels dat de gevaccineerden de 'stofzuigers' zijn van het virus, bij 3G hebben ze de 'besmettingen' doen ontploffen, en het zijn de 2G-skiërs die het lockdownland in al hun deugdzaamheid hebben verlaten die voor nog meer verspreiding hebben gezorgd. Duitsland is al maanden 2G en de besmettingscijfers ontploffen. Met alle deugdzaamheid en het blind volgen van de overheid is dit de consequentie: de gijzeling van een complete bevolking door een virus waar je een snotneus aan overhoudt en waarvan de ziekenhuizen leeglopen.

  Dat je de moraal ontgaat is begrijpelijk als je bovenstaande nog altijd niet in de gaten hebt. Ik zie in je post alleen maar 'misschien', 'voor hetzelfde geld', 'zouden', 'als'; exact waar dit 'beleid' op gebaseerd is. Vorig jaar september wisten ze in ZA al dat Omicron niks voorstelt, in de UK wordt nu de Greenpass afgeschaft, maar Nederland blijft in een wurggreep van de 'als, misschien, wellicht'-deugers zitten.

  De volgzame deugers hebben één voordeel: als ze zelf het slachtoffer worden van hun draconische gedachten die ze anderen willen opleggen worden ze plots recalcitrant; zet maar eens een windmolen voor hun huis of een biomassa-centrale in hun achtertuin. Opeens worden deugers als Sanne van de Wal of Georgina Verbaan actief, weken geleden stonden ze nog op te roepen zich vooral aan de maatregelen te houden.
   

  Attached Files:

  rob.kruiswijk and Ajax de 1e like this.
 12. To remove this ad click here.

 13. rob.kruiswijk

  rob.kruiswijk Formula Junior

  Jun 15, 2014
  630
  Netherlands
  Full Name:
  Rob
  #2010 rob.kruiswijk, Jan 15, 2022
  Last edited: Jan 15, 2022
  Heel simpel,

  Iemand die volledig gevaccineerd is loopt in Oostenrijk corona op en verspreid het corona virus.

  De dochter ongevaccineerd loopt zonder mondkapje niets op in de klas en moet uit voorzorg in Quarantaine.

  De virus verspreiding schuldige zijn de ongevaccineerden kinderen want die verspreiden het virus als je de MSM geloofd en moeten daarom gevaccineerd worden inclusief booster het liefst vanaf 5 jaar.

  Een triest voorbeeld, als je een booster prik hebt mag je op skivakantie in een land (met de strengste corona maatregelen inclusief 2G dus eigenlijk een rood gebied??) waar alles geopend is met slechte ventilatie. Of denkt men hier dat heel Oostenrijk de ventilatie aangepast heeft in bijvoorbeeld restaurants/bars, winkels, ski lift cabines etc?

  Blijkbaar is het nog steeds niet duidelijk hoe het virus zich verspreid, waar mensen het virus oplopen/verspreiden en wat de meest effectieve maatregelen zijn tegen verspreiding.

  Volgens mij is voor gezonde mensen met uitzondering van de risico groep omikron een mooie opportunity om natuurlijke weerstand op te bouwen tegen het corona/griep virus Een soort “great reset” van je eigen immuun systeem helaas valt hieraan weinig te verdienen maar kost het de samenleving tegelijkertijd ook veel minder.


  Sent from my iPhone using FerrariChat
   
  roger_l and Ajax de 1e like this.
 14. Ajax de 1e

  Ajax de 1e Formula Junior

  Feb 21, 2014
  472
  Holland
  Full Name:
  Steef
  Volgens de laatste berichten van het OMT, moest er voortaan ook in de buitenlucht beter geventileerd worden....wellicht is dat bericht te laat aangekomen bij de Oostenrijkers.... :D

  Dit is ook erg interessant:
   
  roger_l and rob.kruiswijk like this.
 15. roger_l

  roger_l Formula 3

  Apr 27, 2002
  2,295
  Netherlands /Utrecht
  Full Name:
  Roger
   

  Attached Files:

 16. milko1969

  milko1969 Formula Junior

  Feb 21, 2012
  797
  Breda, Holland
  Full Name:
  Milko
  Ik denk dat een ieder wel anders piept als ze het aan den lijve of in nabije familiekring zelf ondervinden om in het ziekenhuis of zelfs op de IC terecht dreigen terecht te komen. Je gaat volledig voorbij aan dit feit want juist op de scholen en groepen tot 30 jaar gaan de besmettingen het hardst en kan het dus ook jouw eigen kinderen overkomen als ze lekker bovenop elkaar zitten overdag of tijdens een feestje.Heeft niets te maken met wie of wat verspreid, virus maakt geen onderscheid tussen wel of niet gevaccineerden. Als dit virus er niet was geweest had er überhaupt geen beleid ( in wat voor vorm dan ook) hoeven te zijn. Ik gun onze jeugd alle vrijheid op scholen en in de kroegen etc. maar zoals Kuipers zelf zei, het versoepelen blijkt succesvol als we zelf blijven uitkijken en opletten. Daar zijn geen grafieken, statistieken van wie of welk land dan ook voor nodig, gewoon boeren verstand gebruiken. Als straks blijkt dat het weer misgaat in de ziekenhuizen ( en dat hoop ik niet) roepen alle azijnpissers weer dat ze te snel uit de lockdown zijn gegaan. Zo is het elke keer gegaan en zo zal het nu weer gaan, Mark my Words!
   
  ROLEX1 likes this.
 17. 328gts1987

  328gts1987 F1 World Champ
  Lifetime Rossa Owner

  Mar 11, 2007
  12,258
  Rotterdam Holland
  Full Name:
  Fred
  #2014 328gts1987, Jan 15, 2022
  Last edited: Jan 15, 2022
  Erg naief wat hier staat, je ziet overal buiten NL dat het tegenovergestelde gebeurd. In NL stromen de ziekenhuizen leeg en komen met de huidige omikron niet meer vol te liggen, in de overige landen gebeurt dat ook niet en die lopen voor op ons...

  Het klopt, de besmettingen lopen op in NL, maar deze variant is voor het grootste gedeelte van de wereld bevolking (daar hoort NL gewoon bij) niet levensbedreigend. Ok, je wordt ziek, gebeurt elk jaar wel een keer en dat hoort bij het leven, moet je tegen kunnen. Is dat niet zo dan ligt dat niet aan het virus maar aan iets heel anders.

  Maar door op je angst te blijven hangen en niet durft los te laten zegt wel iets. Dit is de kans om eindelijk een exit strategie uit te zetten en die moeten we pakken. Lockdown na lockdown en daarmee doorgaan is veel schadelijker, ook voor "jou geliefde" die geen zorg krijgen tijdens de lock-down. Of tellen die niet mee?
  Ik denk hierbij aan de zoon van St@ven die een hart probleem heeft en op dit moment niet geholpen wordt. Oneerlijk in mijn ogen.
   
  Ajax de 1e, roger_l and rob.kruiswijk like this.
 18. roger_l

  roger_l Formula 3

  Apr 27, 2002
  2,295
  Netherlands /Utrecht
  Full Name:
  Roger
  #2015 roger_l, Jan 15, 2022
  Last edited: Jan 15, 2022
  Ik ben geen 80 (gemiddelde leeftijd), ik heb geen BMI van 29 (gemiddelde BMI) en ik heb geen 4 onderliggende kwalen (gemiddeld). Iedereen die daaraan voldoet mag wat mij betreft bibberend achter de geraniums gaan zitten, stoppen met leven en 5 vaccinaties in zijn arm jassen, en ik wil met alle plezier de boodschappen nog voor de deur zetten ook, maar houd in Godsnaam op met die ongelofelijke paniekzaaiierij. En als je zelf er niet aan voldoet maar in je broek schijt van de angst, ga ook achter die geraniums zitten en ik breng ook nog je boodschappen. Er zijn NUL gezonde kinderen op de IC gekomen, er zijn van de 17 miljoen inwoners 260 GEZONDE mensen overleden AAN Corona, en dan begin jij over kinderen/jeugdigen opsluiten omdat Kuipers allerhande cijfers op tafel gooit? Wanneer dringt tot je door dat een 'expert' geen expert is als van ieder voorspelling nog geen 10% uitkomt? Wanneer dringt tot je door dat er in 2018 9.800 doden vielen MET een griepprik? Wanneer dringt tot je door dat Ab Osterhaus al 10 jaar geleden officieel tot persona non grata Kamerbreed was uitgeroepen omwille van zijn belangenverstrengelingen naar aanleiding van de Mexicaanse griep? 0,35% belandt op de IC, 99,65% DUS NIET volgens het RIVM. Welke halve gare denkt dan nog dat je 99,65% moet opsluiten om die 0,35% te beschermen? Laat die 0,35% zichzelf vrijwillig beschermen door vaccinatie of eeuwige opsluiting in plaats van een hele generatie de afgrond in te duwen. Kun je niet rekenen? Heb je geen gevoel bij getallen? Kun je geen grafieken lezen? Kun je geen tabellen begrijpen? Prima! Jouw probleem, maar zadel mij niet op met die onzin als je het niet begrijpt. Een complete trein vol met passagiers wordt ontspoord omdat er één mens op de rails ligt.

  Ik ben helemaal klaar met die woke-paniekzaaiers die altijd anderen hun wil willen opleggen, en zodra het in hun eigen straatje komt als een blad aan de boom draaien. Zie wat er nu gebeurd met al die woke-predikers nu ze niet in het theater mogen optreden. Bij OP1 waren ze nog iedereen aan het uitmaken voor complotdenker en wappie, en nu de winkels opengaan tellen hun principes niet meer en willen ze ook open. Dank je de koekoek, ze hebben op Staatskosten op hun reet gezeten en iedereen uitgemaakt voor alles en nog wat, en nu dat ten einde loopt beginnen ze na te denken. Er is nog geen ambtenaar die ook maar 1 cent heeft ingeleverd, maar dat zijn wel de idioten waarvan de burger hun salaris betaald financieel kapot maken. Ze krijgen zelfs een pleepapier- en koffievergoeding voor hun noeste arbeid om anderen kapot te maken, en dat allemaal om die obese 70plusser met 4 onderliggende kwalen te 'redden'.

  De angst die tussen jouw oren zit is helemaal van jou. Prima. Maar maak er niet mijn probleem van. Stop met het projecteren van jouw angst op anderen. Ondanks 24 miljoen vaccins, ondanks QR-code, ondanks lockdown hebben we nog nooit 35.000 'besmettingen' gehad. Als je dan denkt dat vaccineren en lockdowns de oplossing zijn heb je een plaat voor je kop.
   
  Ajax de 1e and rob.kruiswijk like this.
 19. rob.kruiswijk

  rob.kruiswijk Formula Junior

  Jun 15, 2014
  630
  Netherlands
  Full Name:
  Rob
   
  Ajax de 1e likes this.
 20. roger_l

  roger_l Formula 3

  Apr 27, 2002
  2,295
  Netherlands /Utrecht
  Full Name:
  Roger
  Exact!
   
  rob.kruiswijk likes this.
 21. Ajax de 1e

  Ajax de 1e Formula Junior

  Feb 21, 2014
  472
  Holland
  Full Name:
  Steef
  Milko, kom eens uit je hypnose! Er wordt bijna niemand meer zo ziek dat ze op IC terecht komen: de IC’s lopen leeg, daar liggen voor het grootste deel gevaccineerde patiënten, of je dat nu wel of niet wilt horen, maar van de 400 opnames is 300 vol gevaccineerd! Dat lage aantal opnames heeft niets met de vaccins te maken, maar met uitdoving van het virus!
  Diegenen die ernstig ziek worden, zijn de zeer kwetsbaren, die allemaal, geen 1 uitgezonderd, nevenpathologie hebben.
  De vaccins doen in zijn geheel NIET wat er is beloofd! Ik hoop dat je dit kan volgen: de vaccins WERKEN NIET!!!
  Veel mensen die NU geboosterd worden, zijn hier heel erg ziek van!!! Vooral de jongere groep!
  En last but not least: ze liggen allemaal ziek op bed met…..je verwacht het niet: CORONA!!! Ze moeten hier massaal in quarantaine! Tot nu toe overleeft iedereen het! Corona onder ongevaccineerden komt zo goed als niet meer voor! Die hebben groepsimmuniteit. (Er zullen er gerust nog een paar ziek worden, maar het op eigen krachten overleven, en statistisch gezien heb ik gelijk, met de wetenschappelijke vergiskans in ogenschouw nemende).

  Dan het volgende punt: de cijfers met de oversterfte worden angstvallig achterwege gehouden! De één na de ander gaat aan voornamelijk vaatproblematiek ten onder. Ik heb in de afgelopen 2 jaar nog geen één corona-stergeval meegemaakt, maar de afgelopen 10 maanden, zijn er 10 klanten onder ‘verdachte’ omstandigheden overleden. Tevens vallen steeds meer klanten af met CVA, opleving van kanker, en ‘wazige ontstekingen’. Allemaal gevaccineerden! Blijf dus niet in je waanideeën hangen, er is een groot schandaal op komst.

  Dan het laatste punt: ook dat wil je niet horen, maar jouw immuunsysteem is kapotgespoten!!! Jij gaat de komende 5 tot 10 jaar zeer vervelende bijwerkingen meemaken, die uiteraard niet worden toegeschreven aan de vaccins. Ze zijn nog steeds experimenteel, dus maak jezelf geen illusie dat dit spul is goedgekeurd via de voorheen gangbare wegen.

  Dus stop met te zeggen hoe erg het allemaal wel niet is, dat is het niet. Voor gezonde mensen is het niet meer dan een zware griep, of ze merken er in zijn geheel niets van. Meer dan 70% van de bevolking wordt zelfs geeneens ziek van corona of omicron, of is in zijn geheel niet bevattelijk! Buiten dat, er zijn ook kwetsbaren die het overleven, zelfs het overgrote deel! Er zijn maar een paar mensen die pech hebben, net als bij de gewone influenza, die overleeft ook niet iedereen, en je kan zelf al raden welke patiëntengroep dat is!
   
  rob.kruiswijk and roger_l like this.
 22. roger_l

  roger_l Formula 3

  Apr 27, 2002
  2,295
  Netherlands /Utrecht
  Full Name:
  Roger

  In het Verenigd Koninkrijk zijn de afgelopen vier weken 2,3 miljoen positieve testen afgenomen onder gevaccineerde mensen. Deze doelgroep genereert hiermee 73 procent van de positieve testen. Onder gevaccineerden vindt daarnaast 71 procent van de covid-doden en 63 procent van de IC-opnames plaats. Het lijkt er kort gezegd op dat de injecties geen enkel voordeel bieden, want de officiële vaccinatiegraad in het Verenigd Koninkrijk is 63,4 procent. Dat blijkt uit een nieuw rapport van de UKHSA, het Britse RIVM.

  De “besmettingskans” blijkt voor gevaccineerden een stuk groter te zijn. Dit geldt vooral voor de leeftijdsgroep van 18 tot 70 jaar: de kans om positief getest te worden voor gevaccineerde 18- tot 70 jarigen was ruim twee keer groter dan voor ongevaccineerden. De logische conclusie is dat de injecties de bevattelijkheid voor het coronavirus vergroten.

  Hier wat duiding bij deze uitspraak:
  https://danielvdtuin.substack.com/p/uk-positieve-testen-week-1-2022
   
  Ajax de 1e likes this.
 23. milko1969

  milko1969 Formula Junior

  Feb 21, 2012
  797
  Breda, Holland
  Full Name:
  Milko
  Beste Fred, ik ben met je eens dat lockdown na lockdown niet de oplossing is, dat de zoon van Steven moet wachten is verschrikkelijk en lijkt me als ouder een hel om te moeten ondergaan. Zo zijn er nog veel meer die moeten wachten niet alleen daar maar ook bij de GGZ instanties, onderschat dat ook niet. Mijn overleden schoonzus had nog een serieuze kans gehad als ze drie maanden eerder was geholpen vorig jaar. Ik denk dat een lockdown niet eens zou hoeven als een ieder zich volwassen zou gedragen en proberen om een beetje op te letten in bepaalde situaties. Maar zoals altijd zijn er nog steeds lieden die denken dat dat voor hun niet nodig is en het zelf allemaal beter weten en opzoeken. We kunnen niet ontkennen dat er iets aan de hand is, we kunnen ook niet ontkennen dat dit voorlopig onder ons blijft, maar dat bepaalde eerder getrokken conclusies achterhaald blijken en/of niet ( meer) blijken te werken geloof ik ook.
   
 24. milko1969

  milko1969 Formula Junior

  Feb 21, 2012
  797
  Breda, Holland
  Full Name:
  Milko
  #2021 milko1969, Jan 16, 2022
  Last edited: Jan 16, 2022
  Beste Roger, het lijkt dat lezen niet jouw sterkste kant is, heb het woord angst niet gebruikt, ook niet het opsluiten van kinderen. Daarnaast zou ik niemand iets willen opleggen, maar vind het wel bijzonder dat je suggereert dat ik schijnbaar een achterban zou hebben die luisteren naar wat ik te melden zou hebben. Tenslotte vraag jij mij steeds om te stoppen met schrijven, wie heeft hier nu de angst tussen de oren? terwijl ik alleen mijn gevoel uit en niet hele theorieën op tafel gooi zoals jij, Rob en Steef o.a. Dat is prima, die lees ik ook allemaal en ben het er ook niet altijd mee eens. Bang ben ik nog steeds niet, wat een ander doet moeten ze zelf weten. Blijf het grappig vinden dat een aantal van jullie mij zogenaamd het licht willen laten zien zoals het in jullie ogen allemaal is en zou moeten zijn, heel Nobel maar doe geen moeite, doe ik ook niet. Volg gewoon je eigen gevoel.
   
 25. milko1969

  milko1969 Formula Junior

  Feb 21, 2012
  797
  Breda, Holland
  Full Name:
  Milko
  Boeiend stukje, maar bij komt de volgende vraag gelijk naar boven: men concludeert dat als je gevaccineerd bent je dus eerder besmet raakt dan bij ongevaccineerd zijn. Als je het zo leest lijkt dit de schuld te zijn van het vaccin zelf, wat dan als accelerator zou werken? Kan het niet zo zijn dat mensen een gevoel van veiligheid hebben door de vaccinatie en daardoor meer risico’s nemen en dus daardoor vaker besmet raken, aangezien ze sowieso in de meerderheid zijn. Je kunt nog steeds besmet raken tenslotte met het vaccin. Kijk maar eens naar de overvolle voetbalstadions in UK bijvoorbeeld.
   
 26. roger_l

  roger_l Formula 3

  Apr 27, 2002
  2,295
  Netherlands /Utrecht
  Full Name:
  Roger
  Nee, volgens de laatste Britse rapporten blijkt een negatieve bescherming bij gevaccineerden t.o.v. ongevaccineerden. Dat wil dus zeggen dat je als gevaccineerde ten opzichte van een ongevaccineerde MINDER bescherming hebt en dus vatbaarder bent voor besmetting. Exact wat ik ook constateer in de klas van mijn dochter, de gevaccineerden zijn hoofdzakelijk ziek en de ongevaccineerden ontspringen de dans omdat ze een beter functionerend afweersysteem hebben. Bij mijn bedrijf dezelfde situatie: gevaccineerden zijn nu ziek, hetzij door de prik, hetzij door besmetting. In de zorg hetzelfde, gevaccineerden zijn thuis terwijl ongevaccineerden hun diensten overnemen.

  En verklaarbaar is het ook, alleen zul je dan open moeten staan voor vaccin-experts en virologen die hier al vanaf het prille begin voor waarschuwden. De T-cellen uit het vaccin tegen de Wuhan-variant zijn dominant en hebben geen verweer tegen de Omicron-variant. Een boostertje maakt dit alleen maar erger. Als je alleen maar soldaten opstelt die tegen een groene variant vechten, en er komen alleen blauwe aan, dan komen die erlangs. Dat bedoelen ze met het omzeilen van een vaccin en die zijn het gevolg van het massaal vaccineren midden in een pandemie. Het WHO is er inmiddels achter, net als de EMA... nu nog mensen die blind volgen en niets onderzoeken.

  https://www.hln.be/medisch/zowel-who-als-europees-agentschap-waarschuwen-pandemie-met-boosters-bestrijden-is-geen-levensvatbare-strategie~a55474342/
   
 27. milko1969

  milko1969 Formula Junior

  Feb 21, 2012
  797
  Breda, Holland
  Full Name:
  Milko
  Oké, maar als dat inderdaad waar zou zijn, is dit dan achterhaalde informatie of wordt deze info niet ondersteund door wetenschappers in het algemeen? Alle virologen die op dit moment publiekelijk prediken voor vaccinatie te zijn leggen hiermee toch hun hoofd op het hakblok, zou het farmaceutische gewin hier mee mondiaal zo in de kaart gespeeld worden ten nadele van hele bevolkingsgroepen? Het is toch niet zo dat iedere viroloog/wetenschapper zit te slapen en deze berichten ook niet lezen? Bestaan er misschien inmiddels beter geteste middelen dan de huidige met minder zogenaamde risico’s op bijwerkingen? Uiteindelijk worden alle mensen die zich hebben laten vaccineren een soort van ondernemers, die een zogenaamd gecalculeerd risico nemen in de hoop uiteindelijk winst te behalen en geen verliezer te worden……
   
 28. ROLEX1

  ROLEX1 Karting

  Jun 11, 2021
  209

Share This Page