News

Help!!!!

Discussion in '360/430' started by coolblue, Aug 9, 2004.

  1. coolblue

    coolblue Karting

    May 6, 2004
    217
    After putting my lights on, the number/license plate lights do not work. I have checked the bulbs and the fuse but both are OK. What next? I have an F355 berlinetta (1995 model)
     
  2. To remove this ad click here.

  3. ART360

    ART360 Guest

    Maybe the prior own disconnected them.

    Art
     
  4. Rifledriver

    Rifledriver Two Time F1 World Champ

    Apr 29, 2004
    27,086
    Austin TX
    Full Name:
    Brian Crall
    If the bumper has been off for any reason they often don't get plugged back in. There is a connector under the bumper on the right side, behind the wheel (one of two). Check that, also gives you a good place to ck for power. The other plug is for the side marker.
     
  5. AntonyR

    AntonyR F1 Veteran

    Apr 12, 2004
    5,328
    Los Angeles
    Full Name:
    Antony
    harness could be bad as well and may need a new assembly. Do you have a tester with a light or a voltage meter?

    Antony
     
  6. coolblue

    coolblue Karting

    May 6, 2004
    217
    Thanks guys...i do have a voltmeter tester and i am about to investigate....wish me luck
     
  7. To remove this ad click here.

  8. coolblue

    coolblue Karting

    May 6, 2004
    217
    Just investigated, power is going to the lights themselves but they are not coming on. I think it may well be the extensive rust on them that is causing the fault.
     

Share This Page