News

Need help with 91 Testarossa electrical issue, TIA.

Discussion in 'Technical Q&A' started by Tifoso1, Feb 7, 2006.

  1. Tifoso1

    Tifoso1 F1 Rookie

    Nov 18, 2003
    2,572
    Pacific NW
    Full Name:
    Anthony C.
    This is sort of a weird issue, hopefully someone here can help.....STEVE!!!!! :)

    All lights are working properly from the outside, including headlights, front and back, left and right turning signals. All three brake lights are working, the same goes for the hazard and the parking lights. The problem is that when I step on the brake paddle, the driver side (Left) turn signal indicator (in the cockpit) glows ever so slightly. I am assuming that there is a short somewhere, any assistance will be greatly appreciated.
     
  2. To remove this ad click here.

  3. Steve Magnusson

    Steve Magnusson F1 World Champ
    Lifetime Rossa

    Jan 11, 2001
    19,875
    Texas
    Full Name:
    Steve Magnusson
    Hi Anthony -- It's more likely a bad ground rather than a short. Screwed onto the back of each rear lamp assembly there is a U-shaped metal piece that forms 4 (or 6?) male spade terminals (which is the "ground" node for all of the rear tail lamps in each assembly) -- try removing/cleaning/reseating the female terminals of the four(six?) N (black) wires on that U-shaped piece. If that doesn't fix it, one of those black wires goes from the U-shaped piece to the chassis itself (to be the actual ground connection for all these lamps) -- check/clean/reseat that end of the connection too (if necessary).
     

Share This Page