Corona (Politieke inhoud goedgekeurd) | Page 73 | FerrariChat

Corona (Politieke inhoud goedgekeurd)

Discussion in 'Holland/Belgium' started by 328gts1987, Mar 22, 2020.

This site may earn a commission from merchant affiliate links, including eBay, Amazon, Skimlinks, and others.

  1. bigodino

    bigodino F1 World Champ
    Silver Subscribed

    Apr 29, 2004
    12,632
    The Netherlands
    Full Name:
    Peter den Biggelaar
    Sorry, dan heb ik je verkeerd begrepen. Dan komt bij mij de vervolgvraag op: wat is jouw beeld van de mensen en organisaties die tegen het beleid zijn? Vallen die volgens jou overwegend in de "goede reden, prima" categorie of in de "kansloze" categorie?
     
    Ajax de 1e likes this.
  2. roger_l

    roger_l F1 Rookie

    Apr 27, 2002
    2,710
    Netherlands /Utrecht
    Full Name:
    Roger
    Als Van Dissel in 2 zinnen zegt dat 1. de vaccines niet helpen tegen Omikron en 2. we de booster moeten halen ... krijg ik simpelweg kortsluiting.

    Als je mensen die nu de prik (nog altijd) niet halen veroordeeld omdat de prik tegen de Alpha-variant is en de Omikron-variant overheerst krijg ik wederom kortsluiting.

    Als mensen sociaal-maatschappelijk buitengesloten worden omdat ze de Alpha-prik niet halen tegen de Omikron-variant waartegen de Alpha-prik niet helpt ben je compleet gestoord, toch is dat de realiteit nu.
     
    Ajax de 1e, cdriel and rob.kruiswijk like this.
  3. milko1969

    milko1969 Formula 3

    Feb 21, 2012
    1,286
    Breda, Holland
    Full Name:
    Milko
    Dat hangt volledig af van waarom ze er tegen of voor zijn en wat ze als alternatief kunnen bieden. Ik hoor veelvuldig overal en helaas ook hier dat mensen tegen het beleid zijn, maar lees weinig of nooit een goed alternatief.
    De regering is uit op machtsmisbruik: waarom dan en voor wie?
    Het vaccinatie programma deugt niet: waarom wordt het dan toch overal toegepast?
    Het hele beleid is een groot complot: wat is de pay off dan en het politieke voordeel op termijn?
    Hoe zouden we er nu hebben voor gestaan als we het virus op haar beloop hadden gelaten zonder maatregelen en vaccins?

    Dat zijn de vragen waar ik graag antwoord op zou willen hebben, maar niemand verwacht ik deze te kunnen geven.
    Ben ik blij met de maatregelen? Nee
    Ben blij met de vaccinaties? Nee het is kiezen uit twee slechte keuzes
    Ben ik voor vaccinatieplicht? Nee
    Waarom ben ik gevaccineerd? Om mijn zoon 24 uur zorg te kunnen geven
    Sta ik open voor een alternatief? Hell Yeah, maar niet kunnen vinden binnen deze termijn.
    Weet ik het beter dan het RIVM, OMT of alle leden van de veiligheids risico’s? Lijkt me niet!

    We moeten misschien er eens meer vanuit gaan dat al deze mensen het in de basis het beste met iedereen voor hebben.
    In Nederland heerst vaak zo een sfeer van dat de overheid erop uit is om je te pakken, te laten betalen en onbetrouwbaar is.
    Kijk eens in ( Wit) Rusland, China of in sommige Amerikaanse Staten, daar zijn ze lekker bezig, wees blij dat we in een zo welvarend land leven ipv altijd maar te zeiken als Hollanders, voorlopig zitten de meeste hier straks aan een kerst diner, op de skipiste en ik heb nog niemand gehoord die zijn Ferrari of Porsche heeft moeten verkopen dus……..
     
  4. milko1969

    milko1969 Formula 3

    Feb 21, 2012
    1,286
    Breda, Holland
    Full Name:
    Milko
    Misschien heb ik het verkeerd verstaan dan, maar ik begreep dat de volledige werking van prik een en twee minder wordt na een aantal maanden, zeker bij ouderen. De Booster zou dit weer op het 95% niveau moeten brengen. Dat is toch niet het zelfde als dat het helemaal niet werkt……griep prik komt ook ieder jaar terug dat vindt ik tot zover wel logisch.
     
  5. rob.kruiswijk

    rob.kruiswijk Formula 3

    Jun 15, 2014
    1,377
    Netherlands
    Full Name:
    Rob
    Image Unavailable, Please Login
     
  6. roger_l

    roger_l F1 Rookie

    Apr 27, 2002
    2,710
    Netherlands /Utrecht
    Full Name:
    Roger
    #1806 roger_l, Dec 20, 2021
    Last edited: Dec 20, 2021
    Ook de booster werkt niet tegen Omikron (logisch, want tegen Alpha, als de eerst 2 niet werken waarom dan de 3de opeens wel), van Dissel noemt dat een 'interessante vraag' en verder zegt hij dat hij het niet weet. Let je wel op?

    En de griepprik wordt gebaseerd op een cocktail van de virussen van het jaar ervoor, daarvan is hier geen sprake, het is nog altijd dezelfde prik tegen de oorspronkelijke Wuhan-variant

     
  7. 328gts1987

    328gts1987 F1 World Champ
    Lifetime Rossa Owner

    Mar 11, 2007
    12,909
    Rotterdam Holland
    Full Name:
    Fred
    #1807 328gts1987, Dec 20, 2021
    Last edited: Dec 20, 2021
    precies, ik ben hier in (het beruchte) Zuid Afrika en waar (naar zeggen) het omikron vandaan is gekomen...

    SA maakte als eerste bekend dat er een variant was die ze niet konden vinden elders in de wereld. Ze beschikken hier over veel labs door o.a. HIV en aids. Dat ze daar transparant waren over de ontdekking van deze (nieuwe) variant werd dus hun straf. Letterlijk.

    Ze stuurde vaccins terug en zijn geheel van strategie veranderd inmiddels.
    Er komen hier geen lockdown’s meer. Ze hebben namelijk geleerd dat het virus na opheffen daarvan ongenadig hard terug slaat/verspreid. Iets wat jullie nu (kerst) aan de lijven ondervinden.

    Het isoleren/indammen van een virus is precies wat je niet massaal moet doen als het niet VOLLEDIG is of kan. Een volledige wereld bevolking tegelijk vaccineren is onmogelijk en daarom zal die strategie (door tijd) nooit werken.
    De boosters zijn geschikt voor die het nodig hebben maar moeten ze niet over de hele linie (gezien de les uit de eerste 2prikken) inzetten.

    Je moet je gaan afvragen wat de exit strategie moet worden en lessen trekken uit afgelopen 2 jaar. Dat doen ze hier (SA) dus.
    En ik voorspel dat ze hier eerder het virus onder de knie zullen krijgen dan wij in de EU. Schijf die voorspelling maar vast op in de kerstkaart van volgend jaar.
    Ik zie helemaal geen exit strategie in NL en ondertussen blazen ze de euro op door de economie volledig uit te putten.

    De inflatie is gierend als dat niet nog niet opgevallen was. En wat voor gevolgen (lees: mensenlevens door verdere zorg afbouw) heeft dat?
    Hoe leg je uit dat de zorg in het nieuwe regeer akkoord met 5 miljard wordt terug geschroefd?
    Is dat om meer mensen levens te redden? En waarom zoveel naar CO2 beperkingen & uitstoot reductie? Ik zie zulke plannen aansluiten op het rijtje van Cees hiervoor. Invoering van digitale controle.

    Alle instanties (RIVM/OMT enz) zijn te log om dat in te zien en daarop te schakelen. 2 jaar geleden werd al geroepen dat aerosolen de verspreiders waren. Je was een Wappie als dat onderschreef. En wat blijkt? Nu met de kerst mogen 4 personen komen maar wel goed ventileren tijdens en na bezoek...

    Tenslotte:
    Boosteren/vaccineren? Prima, op je eigen verantwoording. Net zoals het niet nemen ervan, moet iedereen voor zichzelf beslissen.
    Zorg niet korten maar opschalen (tot nivo in D) zolang het nodig is. Dat is een exit strategie maar die duidelijk niet gewenst is zo blijkt.

    ps
    Wat ook niet in goede aarde viel bij de EU: dat SA nu niet meer spreek van een pandemie maar een epidemie. Dat bevalt niet omdat dan bepaalde (politieke) regeltjes (lees: verplichtingen) wegvallen. Hier kan en zal nooit een QR/Greenpass ingevoerd (kunnen) worden omdat de pandemie niet meer bestaat in dit land. Ze ontkennen niet dat covid bestaat/gevaarlijk is maar accepteren gewoon dat het er is (net zoals malaria, die wereldwijd meer slachtoffers maakt per jaar dan covid tot nu toe)
    Maar met daarnaast het toestaan van medicijnen zoals o.a. ivermectine ook iets wat niet in goede aarde valt maar wel werkt...
    Kortom genezen is ook een exit strategie maar dan moet je geen contract hebben met de farmaceutische industrie)
     
  8. stekkefun4

    stekkefun4 Formula 3
    BANNED

    Nov 22, 2006
    2,232
    Belgium - Europe
    Het is frappant te zien hoe op het oude continent de politiek totaal verkrampt vasthoudt aan maatregelen die niets helpen (lockdown, CST, mondvodden), terwijl de opkomende economieën zoals India en Afrikaanse landen nu reeds leren leven hebben met corona zonder de bevolking te gijzelen met hun paniekboodschappen. In deze landen is corona teruggedrongen naar de achtergrond en wordt er gefocust op groei en welvaart, terwijl we in Europa nog met de dinosaurussen aan de macht zitten. Ook in de Europese pers wordt er weinig tot niets vermeld over niet-EU landen, tenzij deze nog zwaardere maatregelen treffen (Australië), welke dan als voorbeeld genomen worden. Ergens zegt m'n natte vinger gevoel dat de EU in de toekomst geen rol van betekenis meer zal spelen.
     
    Ajax de 1e likes this.
  9. Ajax de 1e

    Ajax de 1e Formula Junior

    Feb 21, 2014
    843
    Holland
    Full Name:
    Steef
    Hahaha, veel discussies omtrent het 'woord van het jaar 2021': 'PRIKSPIJT'! Zelfs de Jonge is verontwaardigd, en prevelt wat over dat je spijt hebt als je op IC ligt......hij vergeet even te vermelden dat de meesten op IC reeds geprikt zijn!!!! Mogelijk wordt ook hij voorgelogen....

    Maar enfin: er zijn genoeg exit-strategieën, maar geen enkele wil! De zorg staat dan ook op zijn achterste benen, die pikken dit niet langer. Die zijn echt ziedend op het beleid. Het aantal ziekmeldingen binnen de zorg is dan ook niet omdat ze écht ziek zijn, maar omdat er geen medewerking meer wordt verleend aan het beleid. Zoals gezegd kan niemand een huur betalen van een zielig applausje. Misschien dat een stille tocht uitkomst kan bieden....dat is erg populair in ons land. Geen onbetaalde dubbele diensten meer! Dit is in weze al een vorm van protest, naar goed Chinees voorbeeld: de jongeren komen daar gewoon hun bed niet meer uit. Dat is een economisch protest! Maar de overheid blijft zieltjes vervuilen door het op corona te gooien.

    Overigens zijn noch de GGD’s, OMT, noch het minsterie van volksgezondheid (mag dat zo nog heten?), in zijn geheel NIET in staat om Omicron te herleiden uit de huidige test-strategieën! Het wordt gewoon helemaal niet getest! Ze doen inmiddels wat steekproeven, maar daar hebben ze bloed voor nodig......iemand hier al bloed afgestaan voor dat doel? 'Ze' zijn naarstig op zoek naar Omicron, maar het is moeilijk te vinden.....ze moeten dus erg hun best doen daar...hahaha

    Einstein said: "doing the same thing repeatedly, and expecting different results is the definition of insanity”, en die vlieger gaat momenteel aardig op.
    (Hoewel niet bewezen is, dat hij dat gezegd heeft...)
     
  10. bertdeboer340

    bertdeboer340 Formula 3

    Sep 16, 2003
    2,374
    Netherlands
    Full Name:
    Bert de Boer
    #1810 bertdeboer340, Dec 21, 2021
    Last edited: Dec 21, 2021
    Swabs from polymerase chain reaction (PCR) tests, which are sent to labs for analysis, can show if the variant causing the infection looks like Omicron, Delta or something else.
    Between a third and a half of UK labs - but not all - have the required technology to detect suspected Omicron cases. That means some parts of the country may identify more Omicron cases more quickly.
    Confirming that a suspected case is Omicron requires a full genetic analysis, which takes between four and five days.

    Bloed? Misschien dat me iets ontgaat, laat het me graag uitleggen..
     
  11. Ajax de 1e

    Ajax de 1e Formula Junior

    Feb 21, 2014
    843
    Holland
    Full Name:
    Steef
    Dat gaat niet met een snotje uit je neus hoor....overigens hebben lab's hier in ons land niet echt veel tijd om 20.000 testen per dag te onderzoeken.
    Jij zal er niet snel achter kunnen komen welke variant je hebt....dat is zo'n beetje de strekking van mijn opmerking.
     
  12. rob.kruiswijk

    rob.kruiswijk Formula 3

    Jun 15, 2014
    1,377
    Netherlands
    Full Name:
    Rob
    Ik heb die corona varianten detectie nooit geloofwaardig gevonden in Nederland. Op het moment dat er een nieuwe corona variant ergens in de wereld gevonden is hebben wij hier in nederland dat 1 dag later ook gedetecteerd.

    Is het corona virus nu al eens geïsoleerd voor onderzoek, ook dat is mij nog steeds onduidelijk ?


    Sent from my iPhone using FerrariChat
     
    Ajax de 1e likes this.
  13. Ajax de 1e

    Ajax de 1e Formula Junior

    Feb 21, 2014
    843
    Holland
    Full Name:
    Steef
    #1813 Ajax de 1e, Dec 22, 2021
    Last edited: Dec 22, 2021
    Volgens mij is dit een oplossing:


    Wat er nu uitgerold wordt in de EU, en met name in onze voorheen vrije democratie, is mensonterend, mens onwaardig, en beschouw ik als een misdaad tegen ons volk! Dat er mensen garen bij spinnen, doet daar niets aan af! In de tweede wereldoorlog hebben ook grote groepen geprofiteerd van ieders ellende, en zijn ook meegegaan in het beleid van de bezetters. Het blijkt nu wel degelijk, dat het WEF een grote rol speelt in deze materie.
    Wie dat nu nog niet ziet, mag hier eens gaan uitleggen, waarom het geld nu de verkeerde kant op rolt, en niet naar gezondheidszorg of stimulering van levensstijl! Leg mij eens uit waarom het zo belangrijk is dat er geld naar maatschappelijke controle gaat, en waarom je geil wordt van een QR-code op je smartpheun…..

    Overigens ben ik na vele pogingen in het verleden, in zijn geheel NIET ontvankelijk voor hypnose. Uiteindelijk schiet ik in de lach, en begrijp ik niet dat er lieden zijn die hier wel ontvankelijk voor zijn….ook in deze situatie zien velen niet dat hier NLP technieken en massa-hypnose wordt toegepast. Alleen schiet ik nu niet in de lach, dit is niet grappig meer. Het neemt zeer gevaarlijke vormen aan!
     
  14. bigodino

    bigodino F1 World Champ
    Silver Subscribed

    Apr 29, 2004
    12,632
    The Netherlands
    Full Name:
    Peter den Biggelaar
    Dat ligt er aan wat je onder goed verstaat en wat je perspectief is. Als je perspectief is dat Corona een heel groot probleem is, dan zul je het alternatieve idee dat het géén grote bedreiging is, niet snel aannemen. Maar zelfs als je wèl uit gaat van een groot probleem, ook dan worden de alternatieven door de overheid genegeerd en het probleem zelfs groter gemaakt (b.v. bezuinigen op zorg).
    Dus je mag zelf weten of je allerlei anternatieve voorstellen wilt negeren of als niet goed wilt klassificeren, maar ze zijn er wel degelijk.

    Voor de globalisten. Daar kun je een heel boek over schrijven. Sterker nog, ze doen het zelf! Google Klaus Schwab maar eens. Het probleem is dat er niet 1 duidelijke volksvijand te identificeren is, zoals dat vroeger vaak het geval was (Stalin, Hitler). Hoewel we China zeker niet moeten negeren. Maar nu zijn het vooral een kleine club zeer rijke mensen die overal invloed en macht kopen. Niet alleen in de politiek, maar ook in allerlei organisaties zoals de WHO en UN en de media. En door het globalisme hangt alles aan elkaar via verdragen en protocollen. En heel veel mensen werken daar gewoon aan mee, want ze moeten toch ook hun hypotheek kunnen betalen?
    Precies om de redenen die ik hiervoor schets. De pandemie is uitgeroepen door de WHO. Doordat heel veel landen een aantal jaren geleden een WHO verdrag hebben ondertekend, ging overal hetzelfde programma lopen. Voeg daaraan toe de enorme invloed van de pharmaceutische industrie (die je gerust een maffia industrie mag noemen, gezien hun omkooppraktijken en prijskartel) en je krijgt bijna overal hetzelfde beleid (maar vooral in de Westerse wereld en natuurlijk zijn er genoeg opertunistische staatsleiders die hun kans zien om hun macht te vergroten).
    Rutte en consorte zijn marionetten voor de globalisten. Ze werken mee aan een agenda die wil toewerken naar een gecentraliseerde overheid. De EU is het vehikel. De tools zijn de QR code en uiteindelijk een social credit system zoals reeds in China operationeel is.
    Inidvidualisme, zelfbeschikking en privaat eigendom zijn maar lastige dingen in de ogen van globalisten.[/QUOTE]
    Veel beter. De epidemie was hevig maar kort en in mei 2020 al voorbij. Wat we nu zien met de Omicron variant (makkelijker door te geven, maar nauwelijks nog gevaarlijk), had wellicht al veel eerder plaats gevonden. De economie en samenleving in zijn geheel zouden niet ontwricht zijn.

    Ik raad aan om eens nieuwe mediakanalen te bekijken. Er is wereldwijd heel veel gepubliceerd met antwoorden op je vragen. Het probleem is dat bijna alle tegengeluiden gecensureerd, geridiculiseerd en gedemoniseerd worden. Geen wonder dat de mensen die de oude media en de overheid volgen, denken dat er geen andere oplossingen zijn.
    vraag je ook eens af waar deze techniek vandaan komt en of lockdowns en vaccinatiedwang thuis horen in een vrije samenleving?
    Die keuze moet ieder voor zich kunnen maken met volledige openheid wat betreft informatievoorziening. Dat heet informed consent. Ik respecteer ieders keuze. Het probleem is dat de overheid mijn keuze niet respecteert.
    Dat is goed om te horen en van wat ik om mij heen hoor, is niemand voor, ook gevaccineerden niet. Ik denk dat slechts een kleine groep vóór is. Zij zijn waarschijnlijk in een angstpsychose terecht gekomen door 24/7 angstporno in de media.
    Ik snap je keuze. Er zitten ook risico's aan die keuze, maar dat is een eigen afweging die ieder voor zich moet nemen.
    Ik ken je niet en weet dus niet in hoeverre dit van toepassing is, maar er zijn naast de injectie ook andere maatregelen die je kunt nemen die werken aan je gezondheid. En preventieve maatregelen om je imuunsysteem op peil te houden. En als het toch slechter gaat, zijn er middelen. Kijk voor de grap eens op www.zelfzorgcovid19.nl. Het is maar een suggestie, doe er mee wat je wil.
    Zelf onderzoek doen is helemaal niks mis mee. Zoek ook eens uit of de leden van het OMT e.d. dit allemaal belangeloos doen. Spoiler: dat is absoluut niet zo!

    Daar is een uitdrukking in het Engels voor: the road to hell is paved with good intentions. En Reagan had een goed principe: trust, but verify.
    En dat blijkt ook keer op keer. Recent voorbeeld: toeslagenaffaire. Gevolgen voor de politiek? Een nep aftreden. Belastingdienst moet een boete betalen, van ons geld! Niemand ontslagen? Natuurlijk, heel veel ambtenaren willen het beste doen (ik werk er dagelijks mee), maar de systemen zijn verrot.
    Dit is een drogreden. Omdat het ergens anders misschien slechter is, mogen we geen kritiek hebben als het hier diezelfde kant opgaat?

    Milko, alvast fijne feestdagen!

    Groeten, Peter
     
    roger_l, rob.kruiswijk and Ajax de 1e like this.
  15. cdriel

    cdriel Karting

    May 30, 2016
    173
    Wanneer er aangetoond is dat er sprake van infiltratie in onze regering door een globalistische oncontroleerbare club is, hoeft dat op zich geen probleem te zijn.

    Echter wanneer dit gebeurt in tijden dat diezelfde geïnfiltreerde regering zich historisch veel macht heeft toegeëigend en burgerrechten onderdrukt en grondrechten schendt, komt er een moment waarop je jeuk zou moeten krijgen als burger. Zeker als er gemiddeld 15 van de 150 meebuigende parlementariërs bij debatten in de zaal zitten en de regeringspartijen met de kamermeerderheid zonder uitzondering meestemmen op allerlei moties met het machtsblok.
    Lijkt mij.

    Maar misschien ben ik wat over argwanend en loopt het allemaal wel los. Ik denk dus van niet, en is mi dit het moment (of eigenlijk al vorig voorjaar) om in te grijpen.
     
    roger_l and Ajax de 1e like this.
  16. 275gtb6c

    275gtb6c Formula 3
    Silver Subscribed

    Oct 30, 2006
    1,929
    europe
    Full Name:
    oscar
    Tja, het wordt allemaal een beetje eigenpijperij hier.....Ik ben het met Milko eens, ik ga uit van het beste in de Mensch en wat gezonde weerstand is prima maar een land ontwrichten met de anarchistische stellingnames van sommige hier kan ik niet echt waarderen.
    Desalniettemin, wens ik iedereen, de voor- en tegenstanders heel fijne en gezonde feestdagen! Iets verbindt ons allemaal en dat zijn ootootjes, geniet ook daar een beetje van!

    Ciao
    Oscar
     
    djfrens likes this.
  17. Ajax de 1e

    Ajax de 1e Formula Junior

    Feb 21, 2014
    843
    Holland
    Full Name:
    Steef
    Ik vindt het betoog van Peter zeer goed onderbouwd, en de benaming 'eigenpijperij' van Oscar zeer misplaatst!
    Probeer eens moeite te doen om dat van Peter goed te lezen! Nog beter: laat het eens tot je doordringen!
     
    roger_l and rob.kruiswijk like this.
  18. 275gtb6c

    275gtb6c Formula 3
    Silver Subscribed

    Oct 30, 2006
    1,929
    europe
    Full Name:
    oscar
    Jammer dat je denkt dat ik Peter bedoel......
     
  19. Ajax de 1e

    Ajax de 1e Formula Junior

    Feb 21, 2014
    843
    Holland
    Full Name:
    Steef
    Dat hoef je niet uit te leggen hoor (hoewel in één zin misschien verwarrend....).
     
  20. Ajax de 1e

    Ajax de 1e Formula Junior

    Feb 21, 2014
    843
    Holland
    Full Name:
    Steef
    #1820 Ajax de 1e, Dec 22, 2021
    Last edited: Dec 22, 2021
    Is dit dan ook een 'eigenpijper'??? Ik snap het even niet meer.... :D

    En het is uiteraard wederom een aanwijzing dat het aantal tegengeluiden toeneemt!
    (en er volgt uiteraard nog meer.....)
     
  21. milko1969

    milko1969 Formula 3

    Feb 21, 2012
    1,286
    Breda, Holland
    Full Name:
    Milko
    Veel beter. De epidemie was hevig maar kort en in mei 2020 al voorbij. Wat we nu zien met de Omicron variant (makkelijker door te geven, maar nauwelijks nog gevaarlijk), had wellicht al veel eerder plaats gevonden. De economie en samenleving in zijn geheel zouden niet ontwricht zijn.

    Ik raad aan om eens nieuwe mediakanalen te bekijken. Er is wereldwijd heel veel gepubliceerd met antwoorden op je vragen. Het probleem is dat bijna alle tegengeluiden gecensureerd, geridiculiseerd en gedemoniseerd worden. Geen wonder dat de mensen die de oude media en de overheid volgen, denken dat er geen andere oplossingen zijn.
    vraag je ook eens af waar deze techniek vandaan komt en of lockdowns en vaccinatiedwang thuis horen in een vrije samenleving?

    Die keuze moet ieder voor zich kunnen maken met volledige openheid wat betreft informatievoorziening. Dat heet informed consent. Ik respecteer ieders keuze. Het probleem is dat de overheid mijn keuze niet respecteert.
    Dat is goed om te horen en van wat ik om mij heen hoor, is niemand voor, ook gevaccineerden niet. Ik denk dat slechts een kleine groep vóór is. Zij zijn waarschijnlijk in een angstpsychose terecht gekomen door 24/7 angstporno in de media.
    Ik snap je keuze. Er zitten ook risico's aan die keuze, maar dat is een eigen afweging die ieder voor zich moet nemen.
    Ik ken je niet en weet dus niet in hoeverre dit van toepassing is, maar er zijn naast de injectie ook andere maatregelen die je kunt nemen die werken aan je gezondheid. En preventieve maatregelen om je imuunsysteem op peil te houden. En als het toch slechter gaat, zijn er middelen. Kijk voor de grap eens op www.zelfzorgcovid19.nl. Het is maar een suggestie, doe er mee wat je wil.
    Zelf onderzoek doen is helemaal niks mis mee. Zoek ook eens uit of de leden van het OMT e.d. dit allemaal belangeloos doen. Spoiler: dat is absoluut niet zo!

    Daar is een uitdrukking in het Engels voor: the road to hell is paved with good intentions. En Reagan had een goed principe: trust, but verify.
    En dat blijkt ook keer op keer. Recent voorbeeld: toeslagenaffaire. Gevolgen voor de politiek? Een nep aftreden. Belastingdienst moet een boete betalen, van ons geld! Niemand ontslagen? Natuurlijk, heel veel ambtenaren willen het beste doen (ik werk er dagelijks mee), maar de systemen zijn verrot.
    Dit is een drogreden. Omdat het ergens anders misschien slechter is, mogen we geen kritiek hebben als het hier diezelfde kant opgaat?

    Milko, alvast fijne feestdagen!

    Groeten, Peter[/QUOTE]
    Mooi om te zien dat je de moeite neemt om te antwoorden, ben het zeker niet met alles eens maar dat hoeft denk ik ook niet.
    Het hele verhaal omtrent globalisme en de politici die naar hun pijpen dansen is op zich niet iets van de laatste tijd maar al eeuwen oud.
    Wat werken aan mijn gezondheid betreft doe ik voldoende, rook en drink niet, eet gezond en heb voldoende lichaamsbeweging.
    Toch blijf ik er bij als er goede alternatieven waren geweest men ze ook had toegepast, want daar hadden ze dan ook vast een verdien model
    aan vast geknoopt. Wat ik echt niet begrijp is dat het halve land in rep en roer is omdat men misschien niet kan gaan skiën in Oostenrijk?
    Als of daar zoveel vanaf hangt, dat vind ik nogal narcistisch i.p.v. te denken dat nu veel ondernemers(horeca) met hun handel blijven zitten.
    Het komt uiteindelijk er toch weer op neer: we doen het samen maar toch alleen, what's in it for me???
     
    Ajax de 1e likes this.
  22. bigodino

    bigodino F1 World Champ
    Silver Subscribed

    Apr 29, 2004
    12,632
    The Netherlands
    Full Name:
    Peter den Biggelaar
    Daarom sta ik nergens van te kijken. Mensen kunnen medogenloos zijn als het om eigen gewin gaat.
    Ik zou graag zien dat de overheid in haar strijd tegen het virus een gezonde levensstijl veel meer zou promoten, i.p.v. vrijwel alleen maar te vertrouwen op een medicijn.
    Blijkbaar is er meer te verdienen met een experimenteel middel dan met een traditioneel vaccin. Ooit van Novavax gehoord? De Jonge houdt dit vaccin tegen. Waarom? En wat betreft behandeling (voor als je ondanks een prik toch Covid krijgt)? HCQ en Ivermectine zijn zeer goedkope medicijnen, worden al jarenlang zonder noemenswaardige bijwerkingen gebruikt (vooral in arme landen). Daar valt niets aan te verdienen, dus wordt het verboden en intussen worden peperdure alternatieven ontwikkeld (Molnupiravir, Remdesivir) die ook nog eens weinig effectief of zelfs gevaarlijk zijn. Maar ja, het levert meer geld op.
    We delen dezelfde frustratie! Brood en spelen, daar hou je een volk koest mee. Dus kom je daar aan, is men inderdaad in rep en roer.
     
    rob.kruiswijk, Ajax de 1e and roger_l like this.
  23. Ajax de 1e

    Ajax de 1e Formula Junior

    Feb 21, 2014
    843
    Holland
    Full Name:
    Steef
    roger_l likes this.
  24. 328gts1987

    328gts1987 F1 World Champ
    Lifetime Rossa Owner

    Mar 11, 2007
    12,909
    Rotterdam Holland
    Full Name:
    Fred
    Goed stuk waar inderdaad kritische punten worden aangetipt.
     
    rob.kruiswijk, roger_l and Ajax de 1e like this.
  25. roger_l

    roger_l F1 Rookie

    Apr 27, 2002
    2,710
    Netherlands /Utrecht
    Full Name:
    Roger
    Oscar,

    Mijn kinderen van 12 en 15 kunnen niet normaal een bioscoop in of een restaurant in omdat ze de Alpha-prik niet hebben genomen die tegen de Omikron-variant niet werkt. Als Hugo nog effe doorgaat wordt hen zelfs het recht op onderwijs ontnomen, Gymnasium notabene, zo 'dom' zijn ze nou ook weer niet. Daarnaast verwijt 'men' deze meiden om die reden niet solidair te zijn... solidair met wat dan? Solidair de rest besmetten ondanks vaccinatie? Snap jij het nog? Is dat eigenpijperij of gezond verstand omdat ze op hun leeftijd echt geen IC-bedje van een obesitas 70plusser zullen bezetten? Kijk eens wat verder dan je neus lang is en generaliseer eens wat minder.
     
    rob.kruiswijk and Ajax de 1e like this.

Share This Page