Corona (Politieke inhoud goedgekeurd) | Page 98 | FerrariChat

Corona (Politieke inhoud goedgekeurd)

Discussion in 'Holland/Belgium' started by 328gts1987, Mar 22, 2020.

This site may earn a commission from merchant affiliate links, including eBay, Amazon, Skimlinks, and others.

  1. Ajax de 1e

    Ajax de 1e Formula Junior

    Feb 21, 2014
    843
    Holland
    Full Name:
    Steef
    Als de prik-geile mensen nu eens kunnen toegeven dat alles volgens het draaiboek van het WEF (en zoals voorspeld door de zogenaamde 'complot-denkers'), dan zouden we al een stap verder zijn...hoewel we er natuurlijk niets over te zeggen hebben. Het is niet meer te stoppen.
    Iemand al wat gemerkt van de 'schaarste'? In Italië is het al flink gaande, en komt vanzelf hier naar toe. Probeer maar eens een wasmachine te kopen ;)
     
  2. ChrisW1

    ChrisW1 Formula 3

    Oct 29, 2015
    1,065
    The Netherlands
    Full Name:
    Chris
    Jammer dat er kennelijk geen Nederlands sprekende moderator is die dit draadje even op slot kan zetten.

    Gaat dit misschien ophouden als we hier verkiezen wie van de drie het meest doorgedraaid lijkt?

    Het lijkt namelijk wel alsof er drie persé voor die hoofdprijs willen gaan en zich daar in dit draadje enorm voor blijven inzetten.
     
  3. Ajax de 1e

    Ajax de 1e Formula Junior

    Feb 21, 2014
    843
    Holland
    Full Name:
    Steef
    Deze is voor jou, Chris. Geen dank.

    (Les 1)

    Deze hoogleraar is volgens jou ook doorgedraaid? Iedereen die niet in jouw narratief past, is tenslotte doorgedraaid, toch?
    Overigens is jouw verzoek tot sluiting van dit topic onderdeel van het probleem: oproep tot censuur.
    Ik weet niet of je het beseft, maar als 'wij' ook maar een beetje gelijk hebben, proberen we het goede te doen: mensen laten nadenken, en behoeden voor gezondheidsschade door vaccinatie. Hoe kan je daar nu tegen zijn? Hoe kan JIJ (en nog een paar) bezwaar hebben tegen mensen die een keerzijde proberen te onderzoeken???? Je beseft hopelijk dat de toename van de enorme oversterfte (NIET veroorzaakt door corona) toch wel ergens vandaan moet komen? Dat gaat ons allemaal aan!

    Constructief kan jij misschien een verklaring voor de oversterfte geven. Is die wetenschappelijk onderbouwd, dan kunnen ook 'wij' met een gerust hart stoppen met dit topic. Tot nu toe is dat nog niemand gelukt, maar jij kan dat vast wel.

    Als jouw gezondheid willens en wetens beschadigd wordt, heeft dat direct gevolgen voor de hobby. ONZE hobby.
     
    roger_l and rob.kruiswijk like this.
  4. Ferryducati

    Ferryducati Formula Junior

    Jun 3, 2015
    481
    Ik sluit me volledig aan bij Chris!
     
  5. roger_l

    roger_l F1 Rookie

    Apr 27, 2002
    2,710
    Netherlands /Utrecht
    Full Name:
    Roger
    Laten we het de experts gewoon vragen, Fauci bijvoorbeeld...
     

    Attached Files:

    rob.kruiswijk likes this.
  6. rob.kruiswijk

    rob.kruiswijk Formula 3

    Jun 15, 2014
    1,378
    Netherlands
    Full Name:
    Rob
    “Gaat dit misschien ophouden als we hier verkiezen wie van de drie het meest doorgedraaid lijkt? “

    Chris, Hier mijn input

    1 Mark Rutte
    2 Hugo de Jonge
    3 Ernst lKuipers

    In de reserve bank zitten:
    4 Marion Koopmans
    5 Ab Osterhaus
     
  7. roger_l

    roger_l F1 Rookie

    Apr 27, 2002
    2,710
    Netherlands /Utrecht
    Full Name:
    Roger
    #2432 roger_l, Apr 2, 2022
    Last edited: Apr 2, 2022
    Doorgedraaid zijn diegenen die zelfs als de WOB-stukken en Fauci-emails op tafel liggen nog niet in de gaten hebben dat ze door hun eigen overheid bedonderd zijn. Fauci die zijn eigen vrienden adviseerde HCQ te nemen en mondkapjes als onzin betitelde, om vervolgens op de Staatstelevisie precies het omgekeerde te roepen. Hugo die het RIVM overrulede om alleen absolute cijfers te rapporteren om de angst erin te houden 'zodat mensen zich beter aan de maatregelen houden', de kramp van Van Dissel om de mondkapjes eerst te verbieden voor de zorg om ze vervolgens voor de hele bevolking erdoor te drukken, de modellen die er 90% naast zaten, keer op keer, het gegoochel met de vaccinatiecijfers, naderhand het gegoochel met de gevaccineerden in de ziekenhuizen (antwoord moet nog altijd komen), de verdwenen 5,1 miljard, de mondkapjesdeal, het gemanipuleer met cijfers door Pfizer (op last van de rechter vrijgegeven omdat ze die cijfers 75 jaar wilden achterhouden), de QR-code invoeren terwijl men wist dat gevaccineerden besmettelijk zijn, de 'onverklaarbare' oversterfte (antwoord moet nog altijd komen), Hugo die opeens vertrouwelijke rapporten alleen nog op zijn privé-iCloud wil hebben en daartoe ambtenaren opdracht geeft, het contract met de vaccin-fabrikanten dat 75 jaar een Staatsgeheim is, de onderrapportage van de bijwerkingen en niet sluitende koppeling met de EMA ... en zo kan ik nog wel even doorgaan. Komt allemaal uit WOB-verzoeken (of vergelijkbaar in de US), ligt dus vast, valt niet te ontkennen noch als complottheorie weg te zetten. Wie dit allemaal vanaf het begin al hebben beweerd is duidelijk, wie dit tot op de dag van heden heeft ontkent ook. De vraag is alleen nog maar wanneer het doordringt... de overheid is niet te vertrouwen, en als je nog altijd denkt dat dat wel zo is en dat ze het beste met je voorhebben... gisteren is een wet aangenomen die het mogelijk maakt voor burgemeesters om gebieden aan te wijzen voor ontruiming voor volksverplaatsingen op grote schaal. Terwijl Polen honderduizenden vluchtelingen opneemt zonder problemen pakt de Nederlandse overheid een noodwet uit 1952 om je te dwingen vluchtelingen van buiten de EU op te nemen, mits ze uiteraard uit Oekraïne komen en niet uit Syrië of zo. Die zijn grotendeels ongevaccineerd overigens, maar dat schijnt opeens weer geen probleem te zijn, dat was alleen een probleem als het autochtonen waren. Pomp nog maar tientallen miljarden in het 'stikstofprobleem' of 'CO2'; zul je vast allemaal ook in geloven, de overheid en 'de wetenschap' spreken immers de waarheid toch?

    https://wetten.overheid.nl/BWBR0002097/2021-07-01
     
    Ajax de 1e and rob.kruiswijk like this.
  8. Dino2010

    Dino2010 F1 Rookie
    BANNED

    Nov 20, 2006
    4,852
    Belgium
    Nu speciaal voor de 3 slimmerds hier: jongens, kom toch eens samen, spuw jullie gal uit, vraag jullie mama om pannenkoeken te bakken en speel een leuk spel! En speciaal voor Roger: een :D !
    Image Unavailable, Please Login
     
  9. roger_l

    roger_l F1 Rookie

    Apr 27, 2002
    2,710
    Netherlands /Utrecht
    Full Name:
    Roger
    Het heeft niets met wijsheid te maken; gewoon boerenverstand. Als je denkt dat je met een papieren doekje bij een hoestbui van 120 km/h virussen kunt tegenhouden geloof je in sprookjes. Als je denkt dat je 100% van de bevolking moet inenten wanneer 0,23% dreigt eraan te overlijden geloof je in sprookjes, zeker als de mensen mét prikken nog net zo goed de rest besmetten, als de meeste besmettingen in de thuissituatie plaatsvinden en je denkt dat een lockdown werkt geloof je in sprookjes, als je denkt dat het virus na 20.00 uur niet meer werkt geloof je in sprookjes, als je denkt dat je iemand op 1.49m kunt besmetten maar niet op 2 m. geloof je in sprookjes. Als je daar al 2 jaar tegen de klippen op toch in blijft geloven heb je in je jonge jaren niet geleerd zelfstandig te leren nadenken en is vadertje Staat de vervanger geworden voor je denkvermogen. Prima, deal with it en blijf lekker vingerwijzen. De goede lezer weet wie hier het kind is.
     
    Ajax de 1e and rob.kruiswijk like this.
  10. Ajax de 1e

    Ajax de 1e Formula Junior

    Feb 21, 2014
    843
    Holland
    Full Name:
    Steef
    Heeft hier iemand een vakantiehuisje in Spanje? Vast wel.……misschien zie je nog steeds niet wat dit met al het voorgaande te maken heeft, maar ik zou toch maar een beetje alert worden……er gaan in ons land ook stemmen op om hetzelfde te gaan flikken.
    Er moet nu toch wel inmiddels een lichtje gaan branden bij de grote massa…..
     
  11. rob.kruiswijk

    rob.kruiswijk Formula 3

    Jun 15, 2014
    1,378
    Netherlands
    Full Name:
    Rob
  12. roger_l

    roger_l F1 Rookie

    Apr 27, 2002
    2,710
    Netherlands /Utrecht
    Full Name:
    Roger
    Hugo Clinton heeft zijn privé-iCloud gebruikt om vertrouwelijke documenten te ontvangen, zelfs kneiter-linkse partijen vinden dat een brug te ver ... maar Hugo is toch een nobele minister die niets te verbergen heeft en die het beste voor heeft met het volk?


    Image Unavailable, Please Login
     
    rob.kruiswijk likes this.
  13. Dino2010

    Dino2010 F1 Rookie
    BANNED

    Nov 20, 2006
    4,852
    Belgium
    Hahahaaahahaa! Altijd weer billenkletsen hier op deze draad! Waar halen die 3 slimmerds toch al die onzin vandaan ?
    Als het hier in de lage landen toch allemaal zo slecht en corrupt is en je vindt het allemaal zo ontzettend erg, dan verhuis je toch gewoon, jongetjes.
    Trek naar een leuk, warm land, bekend voor een eerlijk, gezond, respectvol en vooral democratisch beleid. In Afrika of Zuid-Amerika vind je zeker je gading.
    Doei!! En speciaal voor Roger: :D (dit is een smiley, een kleintje)
     
    djfrens likes this.
  14. rob.kruiswijk

    rob.kruiswijk Formula 3

    Jun 15, 2014
    1,378
    Netherlands
    Full Name:
    Rob
    Gelukkig is het volgende speech niet relevant voor Europa en NL.

    Hier bij ons rondom corona en vaccinatie gaat alles eerlijk en netjes volgens strikte medische regelgeving zoals we dat al tientallen jaren doen. Er is geen sprake van politieke inmenging, dat zou de eerste keer moeten worden. Informatie uit bijvoorbeeld de VWS Wob verzoeken en Pfizer documenten is ook maar fake news daar hoef je je als vaccinatie drammer niet druk over te maken het is zeer waarschijnlijk gefabriceerd door de Russen. En als je denkt uhhh hier klopt iets niet NIET DOEN, NIET DOEN en de andere kant uitkijken. Die farmaceutische bedrijven hebben al lang bewezen dat ze geen fraude plegen en politieke inmenging bestaat niet.

    Alleen zijn de covid vaccins nog niet klaar in je lichaam dat blijkt toch nog even door te werken. Tja wat nu, toegeven dat het misschien toch niet zo slim was als slimmerik om de overheid te geloven?

    Nee dat gaan we niet doen en willen vooral niet kritisch kijken naar feiten die eerdere stellingen ondermijnen. De gevaccineerden hebben immers hun veiligheid gevonden in de grote groep, en als je gaat twijfelen word je verbannen uit de grote groep en verval je wellicht tot stompzinnige, dat is niet handig stel je voor dat dit zichtbaar wordt waar vind je dan de schijnveiligheid?

    Dus gewoon je kop in het zand steken en wachten tot het volgende vaccin beschikbaar komt voor jou en de mensen waarom jij geeft om vervolgens jou initiële keuze verder te promoten.

    https://www.frontnieuws.com/wij-komen-voor-jullie-senator-bedreigt-de-corrupte-leiders-van-australie-die-covid-19-vaccinmoorden-plegen-nederlands-transcript/


    Verzonden vanaf mijn iPhone met FerrariChat
     
  15. roger_l

    roger_l F1 Rookie

    Apr 27, 2002
    2,710
    Netherlands /Utrecht
    Full Name:
    Roger
    Het gaat erom wie de waarheid spreekt, en of je die kunt onderbouwen met feiten en/of documenten. Als je liegt ken je de waarheid, maar doe je er alles aan die te verhullen. Hugo Clinton is daar een voorbeeld van. Als je gelooft in BS, ben je helemaal niet geïnteresseerd in de waarheid maar is je doel iemand te overtuigen de BS voor waar aan te nemen. Bekende tactieken zijn daarbij de opponent die de waarheid aandraagt in diskrediet te brengen of anderszins in een kwalijk daglicht te plaatsen.

    Als de feiten en documenten keihard op tafel liggen door WOB-onderzoeken bewijs je daarmee wat de waarheid is, en de rest gelogen. Als je zelfs dan nog volhardt verkoop je de reinste BS en interesseert je de waarheid niet.

    Leestip voor Rolex: On BS van filosoof Harry G Frankfurt; een bestseller overigens... wellicht haal je er nog tips uit om nog meer BS te verkopen alhier want de waarheid interesseert je overduidelijk niet. Ik was er al achter toen ik je wees op je verachtelijke posts alhier waarna je je in allerhande bochten wrong om maar niet waar te hebben dat je ongevaccineerden dood wenste. Het is een feit, staat zwart-op-wit, ongeacht smileys. Ik zie je weer in dezelfde kramp.
     
    rob.kruiswijk likes this.
  16. Dino2010

    Dino2010 F1 Rookie
    BANNED

    Nov 20, 2006
    4,852
    Belgium
    Hahaahaaa, Roger toch, je hebt jezelf overtroffen, jongen!
    Merk je echt niet dat je jezelf immens belachelijk maakt? Echt, hoe geloofwaardig acht je jezelf na je rekenkundige flater waarbij je dacht dat 33 x meer hetzelfde was als 33% meer? Je hebt de grootste moeite met het correct lezen van een post en schrijven zonder taalfouten blijft een werkpuntje. Daarbij komt nog dat je smileys ziet, grote zelfs, waar er geen staan. Dat was mijn enige punt waarop ik zei dat je loog. Wat je verder van mijn posts vindt laat me siberisch koud. Lees de hele boel nog eens na op post #2389 bijvoorbeeld, of de hele santeboetiek ervoor. Wie weet helpt het.
    Hoe dan ook, in plaats van hier je indrukwekkende copy-paste onzin neer te kladden, zou je misschien eens kunnen overwegen een paar schoolboeken van weleer terug open te slaan. Begrijpend lezen, dat zou een goede start zijn. Het is nooit te laat. :D (dat laatste is een smiley, een kleintje!)
     
  17. roger_l

    roger_l F1 Rookie

    Apr 27, 2002
    2,710
    Netherlands /Utrecht
    Full Name:
    Roger
    #2442 roger_l, Apr 5, 2022
    Last edited: Apr 5, 2022
    Je bevestigd mijn punt, dank daarvoor (djfrens, vergeet niet zijn posts weer te liken, net als in het Tesla-draadje waar hij anderen weer voor rotte vis uitmaakt en waar je ze ook gretig zijn posts liked)
     
  18. roger_l

    roger_l F1 Rookie

    Apr 27, 2002
    2,710
    Netherlands /Utrecht
    Full Name:
    Roger
    Dr. E and Ajax de 1e like this.
  19. Jeka

    Jeka Formula 3
    Silver Subscribed

    Nov 20, 2010
    1,176
    Rotterdam
    Full Name:
    Johan
    Dino2010 and bertdeboer340 like this.
  20. Dino2010

    Dino2010 F1 Rookie
    BANNED

    Nov 20, 2006
    4,852
    Belgium
    Tja, ik zei het reeds meermaals: die arme Roger heeft nu eenmaal gigantische problemen met begrijpend lezen....
     
  21. roger_l

    roger_l F1 Rookie

    Apr 27, 2002
    2,710
    Netherlands /Utrecht
    Full Name:
    Roger
    Correctie: het is 3 maanden

     
  22. roger_l

    roger_l F1 Rookie

    Apr 27, 2002
    2,710
    Netherlands /Utrecht
    Full Name:
    Roger
  23. roger_l

    roger_l F1 Rookie

    Apr 27, 2002
    2,710
    Netherlands /Utrecht
    Full Name:
    Roger
    Correctie: het hoeft niet, maar het is wel verstandig als je op vakantie wil: Om dat te voorkomen adviseren wij een tweede prik te halen. Dan kun je over 3 maanden alsnog je eventuele booster halen. De komende drie maanden kun je dus helaas nog steeds niet naar landen die drie prikken eisen. Maar als je over drie maanden een boosterprik haalt kan je vanaf dan wel reizen naar die landen. Door te kiezen voor een tweede prik houd je dus meer opties voor jezelf open in de toekomst.

    https://www.ggdhm.nl/nieuwsbericht-outsite/tweede-prik-of-boosterprik-na-coronabesmetting
     
    rob.kruiswijk likes this.
  24. rob.kruiswijk

    rob.kruiswijk Formula 3

    Jun 15, 2014
    1,378
    Netherlands
    Full Name:
    Rob
  25. rob.kruiswijk

    rob.kruiswijk Formula 3

    Jun 15, 2014
    1,378
    Netherlands
    Full Name:
    Rob
    Klopt je kan het beste zo snel mogelijk de volgende covid-19 vaccin halen en er geen een overslaan zodat je full-option aankomt op je vakantie adres.

    Ook nu kun je al een vijfde prik halen, dan loop je nog minder risico om besmet te raken of ernstige ziekten te krijgen. Als vaccinatie drammer moet je wellicht wat paniekerig overkomen en door drammen bij de GGD maar ze zullen je begrijpen. Desnoods dwing je de GGD om die spuit in je arm te zetten.


    Verzonden vanaf mijn iPhone met FerrariChat
     

Share This Page