News

posting messages

Discussion in 'Report Bugs & Ask Questions' started by ralessi, Nov 3, 2003.

  1. ralessi

    ralessi Formula 3

    May 26, 2002
    1,093
    Houston, TX
    Full Name:
    Rikk
    It seems as though 90% of the time I try to post a message the next page is a 404... it still posts, just doesnt go back to the forum... anyone else have this problem?
     
  2. bobafett

    bobafett F1 Veteran

    Sep 28, 2002
    9,193
    I used to get it occasionally. Almost always worked the 2nd time around?

    --Dan
     
  3. bobafett

    bobafett F1 Veteran

    Sep 28, 2002
    9,193
    I am now having this problem, it just started 3 posts ago... let's see if it happens with this one.

    --Dan

    Yup, same with this one. Curious if it happens unde the edit...

    PPS: yup even with the edit...
     
  4. ralessi

    ralessi Formula 3

    May 26, 2002
    1,093
    Houston, TX
    Full Name:
    Rikk
    thought that I'd bump this up after I saw the post on the main page... please not that this was here several days BEFORE that post :)

    still is doing it btw, happened to me on last post, and probably this one too
     
  5. rob lay

    rob lay Administrator
    Staff Member Admin Owner Miami 2018

    Dec 1, 2000
    48,994
    Southlake, TX
    Full Name:
    Rob Lay
    Does it ever not do it to you? When it does it to you, try differen things, like exiting your browser and reloading it. See if anything helps. It would be nice to pinpoint the causes.
     
  6. Bob308GTS

    Bob308GTS Formula 3

    Sep 26, 2001
    1,102
    Aurora,IL
    Full Name:
    Bob Campen
    What browser are you using? I get the Document contains no data error when I am using Netscape 4.5, but with Safari 1.0 it works like it should
     
  7. rob lay

    rob lay Administrator
    Staff Member Admin Owner Miami 2018

    Dec 1, 2000
    48,994
    Southlake, TX
    Full Name:
    Rob Lay
    I'm getting it right now at home, no problems at work though.
     
  8. ralessi

    ralessi Formula 3

    May 26, 2002
    1,093
    Houston, TX
    Full Name:
    Rikk
    using IE on an ancient computer, but it now works (after the said changes)
     
  9. sjmst

    sjmst F1 Veteran
    Lifetime Rossa

    Jul 31, 2003
    9,760
    Long Island, NY
    Full Name:
    Sam
    Looking to test my posting and signature
     

Share This Page