Bandorka, te tudod mit fogsz csinálni Augusztus 31-én? Ferrari FXX World Tour, Budapesten (gondolom a Hungaroringen). Idén nem lesz panasz Ferraris rendezvényekre http://ferrarichat.com/forum/attachment.php?attachmentid=643575&stc=1&d=1197616985
Addigra vége a hónapos záró melómnak, és nem kell végre az egyetemmel törődnöm, szerintem vétek lenne kihagyni
De valamikor, ha úgy igazán beüt a jóidő, gurulhatnál egyet a nyugati határ felé ... Lassan jön a cabrio idő Tegnap láttam is egy "szomszéd" 348 TS-t a városban, tető nélkül.
Mivel? Szerintem a pályára nemigen lehet felmenni akkor más autóval (max Maserati), ezért Ferrarival kapcsolatos az esemény.
Nem azt mondtam hogy nem lehet menni, csak nem hinném hogy mindenféle autót felengednek a pályára. Kifejezetten Ferrariknak tartott nap ez, de bárki mehet bármilyen autóval, Bandorka is megírta
Na ezt csak hiszed F430 nal pl. sokkal gyorsabb palyan, M6 palyara valo Loeroben +100 de szerintem a kanyarokban is jobb sokkal. Birom, amikor az utcan is lenezik ) Nem kellene Koszi hogy megkerdezed!
Nincs képed a volt Ferraridról? Vagy bármelyik autódról? Ahogyan elnéztem az adatlapod, jópár durva autód van
Koszonom Most eppen azzal vagyok bennt az irodaban, mert mar 1 honapja nem jart szegeny. Hamarosan indulas haza
akkor most kihagyom, sajnos most nincsen ferrarim. Bar nem is tervezem uj vasarlasat. koszonom, hogy utananeztel. Jut eszembe, te is kuldhetnel kepet a gepedrol
Az éjszakai kép a Maseratiról nagyon el lett találva, milyen fényképeződ van? Én éjszaka nem tudok ilyen szép képet csinálni
igen, mert profi a gep Canon PowerShot S5 IS beirtam googlebe, nagyon sok talalat, ugyhogy biztosan megtalalod. Nagyon szeretem, 8mpix, 12x optical zoomos, tenyleg igen jo kepeket csinal. De a tobbit telefonnal csinaltam, mert ezt ertelemszeruen nem hordom magammal