Buy

Viewing images

Discussion in 'Ferrari Discussion (not model specific)' started by 355-in-dc, Jan 27, 2004.

  1. 355-in-dc

    355-in-dc Rookie

    Jan 9, 2004
    2
    Is there a feature in the user CP that needs to be turned on in order to view images attached in the various threads posted in this discussion forum? For some reason, I'm only able to see the image icons but nothing else.
     
  2. To remove this ad click here.

  3. rossofiorano355

    rossofiorano355 Karting

    Dec 22, 2003
    210
    NOLA - Bham
    Full Name:
    Ron
    look under options - thread view options - post elements - check images

    think this is it
     
  4. mac355gts

    mac355gts Karting

    Dec 27, 2003
    70
    London/Kent U.K
    Full Name:
    Alan
    Not sure if this is your issue, but I had exactly the same problem when I access using my Mac.
    A known bug,with no fix apparently...
     
  5. 92_348ts

    92_348ts Formula Junior

    Jun 6, 2002
    282
    Boise, Idaho
    Full Name:
    Chris
    You won't be able to view the pics until you log in (top right corner) on the particular computer you are using. Once you have logged in to the site, you will always be able to access the pics without having to re-log each time on THAT computer. However, if you access the site using a different computer, then you will have to log in on that one as well.

    Hope this helps.
     
  6. rob lay

    rob lay Administrator
    Staff Member Admin Miami 2018 Owner

    Dec 1, 2000
    53,207
    Southlake, TX
    Full Name:
    Rob Lay
    Two reasons users can't view images...

    1) Not registered and activated, just because it says "Welcome, Rob328gts" doesn't mean your account has been activated. AOL users will never get the activation email unless I'm in their address book.

    2) IE with Mac. Find another browser like Opry or a couple others, just search for it, already been discussed dozens of times.
     
  7. To remove this ad click here.

  8. 355-in-dc

    355-in-dc Rookie

    Jan 9, 2004
    2
    Thanks to everyone for their replies -- I'm using IE on OS X, which explains why I'm unable to view the images.
     

Share This Page